Vårt mest populære utendørs fargekart

Vårt mest populære utendørs fargekart

Jotun lanserer en ny utgave av vårt mest populære eksteriørfargekart; Varig vakre farger.

Fargekartet presenterer Norges mest populære utefarger, i kombinasjon med Jotuns beste eksteriørprodukter.

Få nyttig informasjon om den store nyheten DRYGOLIN Nordic Extreme, malingen som representerer et helt nytt nivå innenfor utendørsmaling. Den har en helt unik Extreme-tekonolgo som gir overlegen beskyttelse mot vanninntrengning og vannbelastning over tid, ekstrem farge- og glansholdbarhet, og er også selvrensende.

 DRYGOLIN Nordic Extreme

DRYGOLIN Nordic Extreme

 • Vår suverent beste noensinne – holder lengst!
 • Overlegen beskyttelse
 • Ekstrem farge- og glansholdbarhet
 • Selvrensende

FARGEVALG ER ESSENSIELT FOR TRIVSEL

Riktig fargevalg og et varig, pent utseende, er essensielt for å trives i og omkring hjemmet vårt. Vi ønsker oss et harmonisk uttrykk, der husfargen står godt til fargene på vinduer, dør, grunnmur og terrasse. Det å velge maling og farger til et helt hus utvendig, er derfor en stor avgjørelse for de aller fleste.

I dette fargekartet byr Jotun på en vakker og tradisjonsrik palett med trygge utendørsfarger. Hver enkelt farge er nøye utvalgt for at du enkelt skal kunne sette et harmonisk og personlig preg på boligen ditt. Du finner en ryddig oversikt med farger i alle fargetoner, samt konkrete fargeforslag og kombinasjoner som skal gjøre fargevalget enklere. Under hver hovedfarge i fargekartet, finner du forslag til to staffasjefarger, en farge til grunnmuren og en terrassebeisfarge.

JOTUN-0731-DEMIHVIT

Huset har fargen Jotun 0731 Demihvit, detaljer i fargene 8115 Landskap og 10416 Perlehvit. Døren er malt med Jotun 0745 Grønn Umbra.

En dyp, jordnær farge på grunnmuren vil skape en solid forankring mellom huset og grunnen det står på.

NYE MURFARGER

I år lanserer vi nye, flotte farger i både JOTUN DryTech Mur og TREBITT Terrassebeis! Blant murfargene tilbyr vi nå et bredere utvalg av gode, jordnære grå og gråbeige farger som er perfekte grunnmurfarger. Legg særlig merke til de gråfargen Jotun 11129 Smoky Grey og beigetonen Jotun 11130 Shade.

En dypere og mer jordnær farge på grunnmuren vil skape en solid forankring mellom selve huset og grunnen det står på. Overgangen blir mer naturlig, og muren står seg bedre mot vær og vind. Det utgjør en enorm forskjell kontra en krittende hvit mur som visuelt får huset til å «sveve» på toppen. Det finnes flere nye og flotte murfarger i sortimentet.

 JOTUN DryTech Murmaling

JOTUN DryTech Murmaling

 • Holder all mur pen lengst
 • Til alle typer mur/grunnmur/betong
 • Motvirker flassing
 • Skittavvisende

NYE TERRASSEBEISFARGER

To lekre fargenyheter i Trebitt Terrassebeis, er også å finne i fargeanbefalingene i det nye utefargekartet!

Trebitt 90028 Skyggebrun  er en utrolig anvendelig bruntone, med en diskret, grå undertone. Trebitt 90029 Naturlig Sølvgrå er på mange måter en varmere grå utgave av bestselgeren 9073 Shimmergrå. Les mer om de nye fargene til terrassen her.

– Alle de nye fargene er tatt frem for å skape de mest komplette fargekombinasjonene til huset ditt. Vi har sikret at våre nyheter svarer på ønsker blant folket, og nå gleder vi oss til å se at de finner veien ut i de mange hjem, sier Nina Klæboe Mørkve, Skandinavisk Fargesjef i Jotun.

Trebitt-90029-NATURLIG-SØLVGRÅ

Trebitt Terrassebeis 90029 Naturlig Sølvgrå er en av våre nyeste farger!

 TREBITT Terrassebeis

TREBITT Terrassebeis

 • Vakker og holdbar terrasse
 • Unik effekt mot grønske
 • *Regnsikker etter 1 time (*avhengig av temperatur og fuktighet)
 • Lang holdbarhet i ett strøk

FLERE NYE FARGER OG GODE RÅD PÅ NETT!

– For dere som ønsker ytterligere informasjon om alle fargene og dertil flere fargekombinasjoner, anbefaler jeg dere å besøke vår nettside utefarger.jotun.no, sier Nina.

Her finner du vårt digitale fargekart som nylig er oppdatert med flere nye farger til JOTUN DryTech Mur, samt solide fargebeskrivelser og inspirerende bilder av utallige hus. Denne siden er full av gode tips til fargekombinasjoner og andre råd som gjør fargevalget ditt mye enklere.

Slik bruker du fargekartet

JOTUN FARGETRYGGHET

Visste du at alle våre farger utvikles med unike resepter spesielt tilpasset Jotuns produkter? Når du velger våre malinger, lover vi at malingfargen blir lik fargen du valgte fra ett av våre fargekart eller Jotun Fargesenter Ute. Med Jotun Fargetrygghet er du sikret at du får nettopp den fargen du har bestemt deg for. Les mer om JOTUN Fargetrygghet.

Se vårt digitale fargekart og finn fargene til ditt hus.

Se hele fargekartet VARIG VARKE FARGER her.

Lykke til med fargevalget!

Barbro
Barbro

Barbro – Digital Redaktør

Barbro har lang fartstid innen interiør og farger. Hun jobber med utvikling av Jotuns mange fargekart. Gjennom ulike designsamarbeid, messer og oppussingsprogrammer, skaper hun inspirasjon til fornyelse av ditt hjem.

Du kan male selv om været er ustabilt

Har du problemer med å planlegge maling av huset på grunn av regn og ustabilt vær? Du er ikke alene…

Erlend vant nymalt hus!

Hurra! Vinneren av Vinn nymalt hus-konkurransen er Erlend Myrstad i Bergen.  Han forteller at det var gøy å vinne konkurransen,…

Helhetlige fargekombinasjoner lønner seg

Denne hvite og lyse fargepaletten setter det naturlige uttrykket i fokus. Det er myke overganger mellom den hvite fasaden og…

Visket ut skillet mellom ute og inne

Da hage- og interiørdesigner Therese Knutsen og mannen skulle oppgradere uterommet og fasaden på huset sitt, var det viktig å…

Fabrikkmalt kledning gir maksimal beskyttelse og effektiv bygging

Går du med byggeplaner, eller er det på tide å skifte kledning på huset ditt? Da kan det være både…

Et nymalt utseende som varer

Teknologien i nye DRYGOLIN Nordic Extreme gir deg et varig vakkert hus. Les hvorfor og se hvordan DRYGOLIN testes for…

Go to top