En moderne oljemaling: Oppdag DRYGOLIN Pluss

En moderne oljemaling: Oppdag DRYGOLIN Pluss

DRYGOLIN Pluss er oljemalingen som leverer det «lille ekstra» sammenlignet med tradisjonelle oljemalinger. Mer værbestandig, bedre beskyttelse og lengre vedlikeholdsintervaller. Malingen forbedrer ikke bare husets fasade, men gir også varig beskyttelse.

På bildet over er huset malt i fargen JOTUN 1037 Sandsten, staffasjen i JOTUN 1001 Egghvit. Terrassen er beiset med TREBITT Terrassebeis i fargen 9710 Terrassegrå.

Den moderne malingen kombinerer tradisjonelle oljer og moderne teknologi for å gi ultimat beskyttelse og vakkert utseende.

 DRYGOLIN PLUSS Oljemaling

DRYGOLIN PLUSS Oljemaling

 • Våre oljer gir suveren inntrengning og heft
 • Meget værbestandig
 • Ekstra beskyttelse mot svertesopp og algevekst

Et moderne valg for tradisjonell trebeskyttelse

DRYGOLIN Pluss er tilpasset utvendige overflater av tre, med en perfekt balanse mellom tradisjonell trebeskyttelse og moderne malingsteknologi. Den sørger for årevis med beskyttelse og treverk som ser fantastisk ut.

Hus malt med Jotun DRYGOLIN i fargen 0738 Herregårdsgul

Huset er malt i fargen JOTUN 0738 Herregårdsgul og staffasjen i JOTUN 1376 Frostrøyk. Terrassen er beiset med TREBITT terrassebeis i fargen 90000 Terrassebrun.

Ekstra beskyttende oljemaling

Oljemaling generelt legger en sterk film som gir god beskyttelse mot slitasje. DRYGOLIN Pluss går et skritt videre. Den er skapt for å tåle enda mer, og gi ekstra beskyttelse til treverket, noe som er kritisk i det utfordrende nordiske klimaet. Malingen sikrer at huset ditt tåler å stå i all slags vær, samtidig som den beskytter mot svertesopp og alger.

Jotun 0731 Demihvit

Husets vegger er malt i fargen JOTUN 0731 Demihvit. Staffasjen har fått fargen JOTUN 8115 Landskap, og døren er malt i JOTUN 0745 Grønn Umbra.

Er du på utkikk etter dekkbeis istedenfor maling? DRYGOLIN Pluss tilbys også som oljedekkbeis. Den fremhever treets struktur med en dekkende behandling som også gir beskyttelse. Les mer om produktet her.

 DRYGOLIN PLUSS Oljemaling

DRYGOLIN PLUSS Oljemaling

 • Våre oljer gir suveren inntrengning og heft
 • Meget værbestandig
 • Ekstra beskyttelse mot svertesopp og algevekst
 DRYGOLIN PLUSS Oljedekkbeis

DRYGOLIN PLUSS Oljedekkbeis

 • Våre oljer gir suveren inntrengning og heft
 • Meget værbestandig
 • Ekstra beskyttelse mot svertesopp og algevekst

Meget værbestandig

Vær og vind sliter på fasader og kan skade malingen. DRYGOLIN Pluss Oljemaling tåler de tøffe forholdene. Den er godt testet på spesielt værutsatte steder, slik som alle DRYGOLIN-produkter. Du kan stole på at malingen gir god beskyttelse mot fukt, UV-stråler, og andre ytre påvirkninger.

Pluss for suveren heft og inntrenging

En god utendørsmaling må kunne tåle det norske klimaet. DRYGOLIN Pluss, med Jotuns spesialutviklede oljer for suveren heft, gjør nettopp dette og skaper et robust og langvarig resultat.

Jotun 1434 Labrador

Hus malt i fargen JOTUN 1434 Labrador, og staffasjen i fargen JOTUN 1001 Egghvit. Muren har fått fargen JOTUN 1500 Grafittgrå.

Halvblank finish

DRYGOLIN Pluss gir treverket et elegant og fornyet utseende med en klassisk, halvblank finish. Denne lysreflekterende finishen er ikke bare estetisk tiltalende, men hjelper også til å beskytte overflaten mot smuss og skitt.

Flere fordeler med DRYGOLIN Pluss

For alle som verdsetter kvalitet og holdbarhet er DRYGOLIN Pluss Oljemaling et godt valg. Det gjelder både for behandling av nytt treverk og oppfriskning av gammelt.

Jotun 2006 Husmannsrød

Dette flotte huset er malt i fargen JOTUN 2006 Husmannsrød. Vinduskarmer er malt i fargen JOTUN 0394 Varmgrå, mens selve vinduene er malt i JOTUN 1376 Frostrøyk.

Kort oppsummert, dette er fordelene med DRYGOLIN Pluss Oljemaling:

 • Jotuns oljer gir suveren inntrenging og heft
 • Klassisk halvblank finish
 • Meget værbestandig
 • Ekstra beskyttelse mot svertesopp og algevekst

Usikker på hvilken maling du skal velge til huset? Les mer om kvalitetene til de ulike DRYGOLIN-malingene.

Trenger du fargeinspirasjon til fargesetting utendørs, kan du ta en kikk på vårt nyeste fargekart fra DRYGOLIN.

Avatar
Avatar

Audun Ibenholt – Digital Content Manager

Audun har skrevet blogg og jobbet med tekst i hele sitt voksne liv. Han er opptatt av merkevarebygging, kommunikasjon og tydelig språk. Sammen med Jotuns egne fargeeksperter og andre samarbeidspartnere ønsker han å inspirere og motivere til å komme i gang med oppussingsprosjekter - både små og store.

Utendørs fargenyheter – dempede grålige blåtoner

I årets DRYGOLIN-fargekart presenterer vi to nye og dempede blåfarger. De to fargene, Jotun 4710 Duggblå og Jotun 5556 Nordic…

Husets detaljer og utemøbler krever spesialmaling

Vinduer, dører, staffasje, hagemøbler, gjerder og andre utvendige detaljer​ er ofte laget av høvlet treverk, som krever en maling med…

Harmonisk fargesetting av huset

For å skape en harmonisk fargesetting av hele huset er det viktig å ta hensyn til både omgivelsene, husets stil…

Slik maler du grunnmuren (og murhuset)

Det er i utgangspunktet ikke noe vanskeligere å male mur, hverken grunnmuren eller murhuset, enn det er å male treverk,…

Rødt til både moderne boliger og tradisjonelle hus

Røde hus har en spesiell plass i hjertene til mange, særlig i Norge og Skandinavia. Fra den klassiske røde stuen…

Låven gikk fra rød til dempet sort hjemme hos Halvor Bakke

Hjemme i Stavern ønsket Halvor Bakke en forandring og endret fargen på den gamle låven, som nå er uthus og…