NYHET – Supermatt husmaling

NYHET – Supermatt husmaling

Den supermatte trenden kommer for fullt – også til eksteriør! Med nyheten DRYGOLIN Nordic Extreme Supermatt, kan du nå fritt velge en supermatt glansgrad uten å gå på akkord med holdbarhet og kvalitet. Bildet over viser hus malt med i fargen Jotun 4252 Kjønnrøk Dempet.

Matte glansgrader er svært utbredt innen interiør, ogkommer dette også for fullt til husets fasade.

Birgit Torkildsby, regional fargesjef i Jotun

Supermatt maling gir et eksklusivt og moderne fargeutrykk

Valg av glansgrad har mye å si for fargeopplevelsen, også utendørs. Derfor lanserer vi nå den etterspurte nyheten DRYGOLIN Nordic Extreme Supermatt. Med dette produktet oppnår du et supermatt og eksklusivt fargeuttrykk – helt uten glans. Det betyr at du nå får enda større mulighet til å sette ditt personlige preg på husets fasade.

 DRYGOLIN Nordic Extreme Supermatt

DRYGOLIN Nordic Extreme Supermatt

  • Eksklusivt, supermatt utseende
  • Unik Extreme-teknologi som holder lengst
  • Ekstrem fargeholdbarhet
  • Selvrensende

DRYGOLIN Nordic Extreme er vår beste utendørsmaling, som både er selvrensende og gir overlegen beskyttelse!

Les mer om Extreme-teknologien her.

Et supermatt fargeuttrykk har lenge vært populært innen interiør. Nyheten DRYGOLIN Nordic Extreme Supermatt sikrer at du nå kan få en eksklusiv og supermatt fargeopplevelse, også på husets utside.

Uterom malt i grønt.

På bildet: Veggen er malt i fargen Jotun 7053 Lærdal. Sittebenken er malt i fargen Jotun 7653 Stockholmsgrønn. Våre beste produktanbefaling til detaljene er DRYGOLIN Nordic Extreme Vindu og dør. Terrassegulvet er beiset med TREBITT Terrassebeis 90028 Skyggebrun.

– Matte glansgrader er svært utbredt innen interiør og mange elsker fargeopplevelsen LADY Pure Color gir, så det er ikke overraskende at mange nå etterspør dette til husets fasade. DRYGOLIN Nordic Extreme i den nye glansgraden «supermatt» vil gi et utseende som oppfattes som både eksklusivt og moderne. Det forteller fargesjef i Jotun, Birgit Torkildsby

Glansgraden påvirker fargeopplevelsen

Hvilken glansgrad du velger, vil ha stor innvirkning på hvordan husets eksteriør oppleves. Mange tradisjonelle eksteriørfarger får et mykere og mer elegant uttrykk med en helt matt glansgrad. Dette gjelder spesielt farger som gult, rødt, sort og hvitt – som alle er populære eksteriørfarger i Skandinavia.

– En matt maling reflekterer ikke lyset tilbake til omgivelsene, og resultatet er at du får den beste og mest «ekte» gjengivelsen av fargen du har valgt, forteller fargesjefen.

Du kan lese mer om hvordan glansgrader påvirker opplevelsen av huset her.

Uterom. Hus malt med Drygolin Noddic Extreme Supermatt 1141 Natural Beige.

En matt glansgrad gjør seg godt på hus i hvite og lyse fargenyanser. Den matte glansgraden fra DRYGOLIN Nordic Extreme Supermatt vil gi mindre gjenskinn fra solen og bidra til at du får en mykere fargeopplevelse. Veggen er malt med Jotun 1141 Natural Beige. Terrassen er beiset i 90028 Skyggebrun, mens vindu og dør har blitt malt i Jotun 1376 Frostrøyk. Til terrassen anbefaler vi TREBITT Terrassebeis og til alle detaljer DRYGOLIN Nordic Extreme Vindu og Dør.

– En matt glansgrad vil kunne dempe ujevnheter i underlaget bedre enn det blanke malinger gjør. DRYGOLIN Nordic Extreme Supermatt er derfor supert å bruke for deg som ønsker å komme enklere frem til et vakkert sluttresultat. Det er et godt tips å ta med seg videre, spesielt hvis du skal male en yttervegg med enkelte ujevnheter, påpeker Torkildsby.

Matt maling vil gi et uttrykk som oppfattes som både eksklusivt og moderne.

Et sikkert resultat med DRYGOLIN Nordic Extreme Supermatt

Nyheten DRYGOLIN Nordic Extreme Supermatt har et vakkert, supermatt utseende og den samme Extreme-teknologien som sikrer overlegen beskyttelse og suveren fargeholdbarhet. Den supermatte glansen gir en dempet fremtoning som svarer til de store trendbevegelsene innen moderne arkitektur, men som også passer godt på mer tradisjonelle boliger.

Mann foran sort hus malt med Drygolin Nordic Extreme Supermatt

Med den nye Supermatte malingen vil fargen på eksteriøret se jevnere ut, og fasaden vil holde seg varig vakker enda lenger. Veggen er malt med Jotun 1434 Labrador, benken med Jotun 1124 Skagengul og pergolaen med Jotun 0734 Brunsvart.

 DRYGOLIN Nordic Extreme Supermatt

DRYGOLIN Nordic Extreme Supermatt

  • Eksklusivt, supermatt utseende
  • Unik Extreme-teknologi som holder lengst
  • Ekstrem fargeholdbarhet
  • Selvrensende

Det er trygt å velge Jotun

Alle Jotuns eksteriørprodukter er utviklet og testet under ekstreme forhold. Malingen er produsert i Norge, så vi vet den tåler norske forhold. Når du velger et produkt fra Jotun, kan du være trygg på at du får en varig vakker farge og at huset får den aller beste beskyttelsen! Det nye malingsspannet er dessuten svanemerket, er resirkulerbart og har emballasje av resirkulert plast.

Se vårt nye fargekart for eksteriør-sesongen 2023 her.

Avatar
Avatar

Audun Ibenholt – Digital Content Manager

Audun har skrevet blogg og jobbet med tekst i hele sitt voksne liv. Han er opptatt av merkevarebygging, kommunikasjon og tydelig språk. Sammen med Jotuns egne fargeeksperter og andre samarbeidspartnere ønsker han å inspirere og motivere til å komme i gang med oppussingsprosjekter - både små og store.

Vask huset utvendig når våren kommer

Vil du ta godt vare på kledningen til huset, er det smart å vaske huset regelmessig. Vår anbefaling er å…

Nytt DRYGOLIN-fargekart – husfarger til alle årstider

Vakker fargesetting til hele huset – året rundt. Nå er nytt DRYGOLIN-fargekart for 2024 endelig her! Bildet over: Huset er…

Selvrensende maling som vasker huset for deg

Nyheten DRYGOLIN Power Clean er det nyeste tilskuddet til DRYGOLIN-familien. En selvrensende maling som vasker huset for deg hver gang…

Årets nye husfarger fra DRYGOLIN

Med det nye DRYGOLIN-fargekartet kommer også 5 nye DRYGOLIN-farger. Blant årets nye husfarger finner du både varme terrakotta-toner, samt dempede…

Hytta på Svalbard med stor oppgradering

Eventyrlig-gutta er tilbake der hvor alt startet, på Svalbard. I denne episoden, som er episode 70 av serien, mimrer gutta…

Eventyrlig hytte i eventyrlige Åsenfjord

Med utsikt over Åsenfjord ligger et lite hyttetun bestående av 3 hytter. Her er det en storfamilie som ønsker seg…