Lune beige og brune kombinasjoner

Lune beige og brune kombinasjoner

Varmt og imøtekommende med beige og brune farger: Her har vi brukt Drygolin Nordic Extreme på veggen – vår suverent beste maling noensinne! Den gir overlegen beskyttelse i tillegg til ekstrem farge- og glansholdbarhet, noe som gjør at du ikke trenger å tenke på ny malerjobb utvendig på en lang, lang stund. Den milde og gode beigefargen er Jotun 1939 Sandbeige, terrassen er beiset i fargen Trebitt 90028 Skyggebrun.

Beige og brune naturlige nyanser

For deg som liker det naturlige, er beige og brune nyanser et godt alternativ! De fremstår som lune, harmoniske og tidløse, og kan sette sitt preg på klassisk så vel som moderne arkitektur. Huset får en naturlig, myk framtoning, og valg av detaljfarger understreker stil og stemning.

Jotun 1141 Natural Beige_Jotun 1908 Sisal

Stemningsfulle nyheter: Nye Jotun 1141 Natural Beige er en lekker, gråbeige, lun jordfarge. Døren er malt med Drygolin Nordic Extreme Vindu & Dør i fargen Jotun 8426 Dewy Green, en annen god fargenyhet du finner i årets fargekart.

 DRYGOLIN Nordic Extreme

DRYGOLIN Nordic Extreme

 • Vår suverent beste noensinne – holder lengst!
 • Overlegen beskyttelse
 • Ekstrem farge- og glansholdbarhet
 • Selvrensende

 DRYGOLIN Nordic Extreme vindu og dør

DRYGOLIN Nordic Extreme vindu og dør

 • Vår suverent beste til vindu og dør
 • Overlegen beskyttelse
 • Ekstrem farge- og glansholdbarhet
 • Selvrensende

Prøvemal fargen

Det finnes et rikt utvalg av beige og brune farger, som spenner fra de lyse og dempede, via lune mellomtoner, og over i tradisjonelt brunt og moderne brunsvart. Husk at dempede beige og brune toner vil få et gråligere preg utendørs i møte med det kjølige dagslyset. Når man ønsker en lys beigetone på eksteriøret, skal man være oppmerksom på at fargen kan la seg påvirke av omgivelsene – som et fargerikt nabohus eller en grønn, frodig hage. Dette løser du ved å prøvemale fargen på et løst panel, som du enkelt kan bære med deg rundt på hustes fire vegger. Da er du sikret et veloverveid og godt fargevalg!

Dempede beigefarger: Mens veggen over er malt i fargen Jotun 1141 Natural Beige, har vi på veggen under brukt Jotun 1939 Sandbeige. Begge er dempede og lune beigefarger, men sistnevnte er noe mer gråaktig i tonen. Benken, som opprinnelig var en helt vanlig trebenk, har fått tre strøk Drygolin Nordic Extreme Vindu & Dør i fargen Jotun 20118 Amber Red; en nydelig kontrast mot det beige.

Jotun 20118 Amber Red

Fremhev detaljene

Beige toner er et godt utgangspunkt for å kunne innlemme andre stemningsfulle kontrastfarger; enten det er i form av en varm terracottafarget benk ved inngangspartiet, eller en vårgrønn dør, som en imøtekommende prikk over i’en. Med vår nye Drygolin Nordic Extreme Vindu & Dør kan du enkelt friske opp utemøblene!

 DRYGOLIN Nordic Extreme vindu og dør

DRYGOLIN Nordic Extreme vindu og dør

 • Vår suverent beste til vindu og dør
 • Overlegen beskyttelse
 • Ekstrem farge- og glansholdbarhet
 • Selvrensende

Se hvor enkelt du kan gi inngangsdøren en ny, inspirerende dekorfarge her

Jotun 0175 Tjærebrun

 Sett farge på utedetaljene! Veggfargen Jotun 0175 Tjærebrun i nydelig samspill med grunnmuren, som er malt med Jotun Drytech Murmaling i fargen Jotun 1912 Varm Jord. Uttrykket blir mye mykere og harmonisk enn om man hadde valgt en helt hvit grunnmur!

 JOTUN DryTech Murmaling

JOTUN DryTech Murmaling

 • Holder all mur pen lengst
 • Til alle typer mur/grunnmur/betong
 • Motvirker flassing
 • Skittavvisende

Populære mørkere bruntoner

Ønsker du et varmere uttrykk på huset, bør du velge rødligere beige og brune toner. I kategorien mørke bruntoner finner vi noen av landets mest populære farger; nemlig Jotun 0734 Brunsvart. Dette er den perfekte fargen for den som ønsker et mørkt, men ikke helt kullsort hus. Fargen Jotun 0175 Tjærebrun er en annen dempet bruntone som ikke har fullt så mye sort i seg. Husk å tenke helhet i form av grunnmur, terrasse, dører og vinduer for det aller beste resultatet utendørs. Vårt nyeste fargekart gir deg enkelt trygge, gode anbefalinger til kombinasjonsfarger for hele huset!

Her kan du lese mer om vakre sorte toner.

DRYGOLIN-Nordic-Extreme-JOTUN-0734-Brunsvart_DRYGOLIN-Ultimat-Vindu-dør-JOTUN-7629-Antique-Green.

Her er det malt med Drygolin Nordic Extreme i fargen Jotun 0734 Brunsvart. Døren er malt i den nye vakre fargen Jotun 8426 Dewy Green. 

Les om vårt nye fargekart her

Jotun Varig vakre farger

Alle Jotuns eksteriørprodukter er utviklet, testet under ekstreme forhold og produsert i Norge. Når du velger et produkt fra Jotun, kan du være trygg på at huset får den beste beskyttelsen!

Camilla Skjelberg
Camilla Skjelberg

Camilla Skjelberg – Regional Digital Marketing Manager Scandinavia

Camilla har lang erfaring med merkevarebygging og kommunikasjon. I samarbeid med Jotuns fargeeksperter, anerkjente stylister og samarbeidspartnere, deler hun nyheter, trender og inspirerende tips med deg.

Slik velger du riktig husmaling

Det er mange valg å ta når du skal i gang med å male huset utvendig. Spesielt gjelder dette hvilken…

Hvordan ta gode miljøvennlige malingsvalg?

Maling er kanskje ikke den største miljøutfordringen vi står overfor, men likevel noe vi må ta på alvor. Det er…

Dempet og eksklusivt uttrykk med supermatt maling

Nyheten DRYGOLIN Nordic Extreme Supermatt gir et dempet og eksklusivt uttrykk, og vil passe godt både til moderne arkitektur og…

Gi nytt liv til de gamle utemøblene

Hva med å gi de gamle utemøblene nytt liv, heller enn å kjøpe nye møbler? Med enkle grep og litt…

3 ulike stilretninger for ditt uterom

Tid for uteliv: Bli inspirert til å friske opp ute ved hjelp av våre ulike stilretninger for uterom. Så kan…

Derfor bør du velge kvalitet når du velger husmaling

Riktig valg av maling kan spare deg mye tid, og sikre at hjemmet ditt er godt beskyttet lenge. Her får…