Nye dekorfarger som tilfører det lille (store) ekstra

Nye dekorfarger som tilfører det lille (store) ekstra

Virkningsfull forvandling med nye dekorfarger! Se hvor stor forskjell det er på inngangspartiet når man går for et helhetlig fargevalg, der alt fra veggfarge og detaljer som dør og utemøbler spiller på lag! Over: Dør i fargen Jotun 7119 Stemning, fasade Jotun 1024 Tidløs. Bordet er malt i fargen Jotun 7163 Minty Breeze. 

VÅRE NYE DEKORFARGER

I årets fargekart har vi som en spennende nyhet løftet fram seks flotte og nye dekorfarger som er med på å skape inspirerende utemiljøer; gode aksenter som har til hensikt å tilføre uterommet det lille – eller store – ekstra! De er nøye utvalgt med en diskret, men allikevel kulørt tone som er mindre typisk for eksteriør, og de vil derfor komplettere husfargene ellers på en utmerket måte.

Jotun 1908 Sisal_Jotun 11129 Smoky Grey

Dør malt med Drygolin Nordic Extreme Vindu & Dør i fargen Jotun 1908 Sisal, fasade Jotun DryTech Murmaling i fargen Jotun 11129 Smoky Grey.

Utemøbler og inngangsdør er fine eksempler på detaljer hvor man godt kan tilføre farger som man kanskje ellers ikke ville vurdert på en hel fasade, og slik gjøres uteområdet mer personlig, innbydende og interessant!

 DRYGOLIN Nordic Extreme vindu og dør

DRYGOLIN Nordic Extreme vindu og dør

 • Vår suverent beste til vindu og dør
 • Overlegen beskyttelse
 • Ekstrem farge- og glansholdbarhet
 • Selvrensende

MINTY BREEZE OG STEMNING – TO BEHAGELIGE MINTTONER

Kjølige og behagelige aksenter: Bordet over er frisket opp med tre strøk Drygolin Nordic Extreme Vindu & Dør i fargen Jotun 7163 Minty Breeze, samme produkt er benyttet på vegghyllen under i fargen Jotun 7119 Stemning. Veggen er malt med Jotun DryTech Murmaling i fargen Jotun 1024 Tidløs, og under Drygolin Nordic Extreme Jotun 1069 Villagrå.

 DRYGOLIN Nordic Extreme

DRYGOLIN Nordic Extreme

 • Vår suverent beste noensinne – holder lengst!
 • Overlegen beskyttelse
 • Ekstrem farge- og glansholdbarhet
 • Selvrensende

 JOTUN DryTech Murmaling

JOTUN DryTech Murmaling

 • Holder all mur pen lengst
 • Til alle typer mur/grunnmur/betong
 • Motvirker flassing
 • Skittavvisende

Minttoner er deilige og takknemlige farger til dekorering av uterommet, og står flott til hvite, grå, sorte, blå og grønne fasader. Jotun 7163 Minty Breeze er frisk og fin på mindre detaljer som dør, utemøbler eller andre inspirerende elementer. Den står spesielt godt til mørkegrå, blå, sorte og dempede, grønne farger. Jotun 7119 Stemning, som er noe dypere, passer utmerket til hvite, beige, gylne grå og mørke blåfarger.

AMBER RED OG SISAL – SPENNENDE OG NÆRVÆRENDE FARGER

Stemningsfulle detaljer: Tankene går til sydlanske strøk med denne varme og estetiske fargen på benken; Drygolin Nordic Extgreme Vindu og Dør Jotun 20118 Amber Red. Fasade: Drygolin Nordic Extreme Jotun 1939 Sandbeige, terrasse: Trebitt 90028 Skyggebrun.

Der en frisk og harmonisk rødtone som Jotun 20118 Amber Red liver opp nøytrale, hvite, beige og gylne grå eksteriører med sin tilstedeværelse, vil grågule Jotun 1908 Sisal være rålekker i møte med mørke og gylne gråtoner, samt sorte, grønne og lyse, dempede grågule nyanser.

Diskret eleganse: Stolen i fargen Jotun 1908 Sisal utgjør et nydelig, diskret solstreif mot den nye veggfargen Jotun 7653 Stockholmsgrønn.

Fasade i sofistikert ton-i-ton: Vindu og nedre del av vegg i Jotun 1908 Sisal, øvre del av vegg Jotun 1901 Marmor.

DEMPEDE OG VAKRE OSLO

Populær interiørfarge flytter utendørs: Benken malt i Jotun 5180 Oslo liver opp et ellers nøytralt uterom!

Fargen Jotun 5180 Oslo, en dyp blå tone med grønne hint, vil vi anta blir en populær dekorfarge som mange kommer til å trives med, og som føles som et trygt valg hvis du ønsker å teste ut litt mer farge i uterommet. Den står spesielt godt til hvit, til dempet beige, gylne og kjølige gråtoner og lyse, dempede grønnfarger. Prøv den på inngangsdøra eller som her; på en benk ved inngangspartiet!

ÆRVERDIG SUS MED KØBENHAVNSGRØNN

Jotun 1973 Antikkgrå malt med Jotun DryTech Murmaling

Historisk inspirasjon møter stramt og moderne uttrykk: Se så lekkert dette uterommet ble med den nye fargen Jotun 7658 Københavnsgrønn på detaljer som vindu og pergola! Full harmoni med veggfargen Jotun 1973 Antikkgrå malt med Jotun DryTech Murmaling.

Sist, men ikke minst, har vi en spennende og vakker grønn nyhet med historisk inspirasjon fra Kongens by; Jotun 7658 Københavnsgrønn – eller Københavnergrønn – som det heter der vi fant opprinnelsen til denne fargen. Dette er en dyp, elegant grønntone som står spesielt godt til hvite, beige, gråbeige, grå og gule farger. Ta en ekstra titt neste gang du er i Kongens by – der det florerer av nettopp denne vakre, grønne detaljfargen!

Vi håper at dette gav en liten smakebit og inspirasjon til å kickstarte ditt eget nye, fargede uterom! Når du velger farger og produkter fra Jotun, kan du være helt trygg på at fargen er estetisk vakker på ditt eksteriør – og at det er lenge til neste gang du må male!

Se hvordan du enkelt fornyer inngangsdøren her:

Camilla Skjelberg
Camilla Skjelberg

Camilla Skjelberg – Regional Digital Marketing Manager Scandinavia

Camilla har lang erfaring med merkevarebygging og kommunikasjon. I samarbeid med Jotuns fargeeksperter, anerkjente stylister og samarbeidspartnere, deler hun nyheter, trender og inspirerende tips med deg.

Psst! Du kan fortsatt male eller beise i høst

Du kan fortsatt beise i høst! Klare høstdager kan by på fine dager og muligheter til vedlikehold ute! – Du…

Lag en koselig uteplass for store og små

Hyggelig uteplass for barna! – Med enkle grep er barnebordet frisket opp i fargen Jotun 1910 Mørk Ørkensand. Dust og…

Populært med grå og sorte hus

Grå og sorte hus er populært, – og det blir ekstra lekkert med en avdempet, silkematt glans – som her…

Frisk opp med blågrønne detaljer ute!

Med nye, blågrønne detaljer kan du skape en helt ny atmosfære utendørs. – Les mer om hvordan du kan friske…

Ønsker du deg et rødt hus? Her er våre tips!

Et rødt hus gir varme og energi til omgivelsene. Finn den perfekte rødfargen til ditt hus! Bilde over: Dette huset…

Nå kan du vinne et nymalt hus!

Drømmen om nymalt og vakkert hus og hage. – Nå kan du vinne nymalt hus med Jotun og Drygolin Nordic…