Frisk opp med blågrønne detaljer ute!

Frisk opp med blågrønne detaljer ute!

Med nye, blågrønne detaljer kan du skape en helt ny atmosfære utendørs. – Les mer om hvordan du kan friske opp med nye dekorfarger.

På bildet over har døren fått to strøk med Jotun 7119 Stemning, mens det lille utekjøkkenet er malt med Jotun 7163 Minty Breeze – begge med Drygolin Nordic Extreme Vindu og dør – spesialmaling for detaljene. Murvegg øverst: 1024 Tidløs, og nederst 11130 Shade; malt med Jotun DryTech Murmaling.

Dekorfarger – det lille ekstra

Utemøbler og inngangsdør er gode eksempler på detaljer hvor det er «lov» til å tilføre litt sterkere farger, som man kanskje ikke hadde vurdert på hele fasaden. Derfor har vi lagt til noen spennende dekorfarger i fargekartet, som er mindre typisk for eksteriør, men som vil tilføre uterommet det lille ekstra.

Minttonene Jotun 7119 Stemning og Jotun 7163 Minty Breeze er begge moderne, blågrønne farger som piffer opp husets fargepalett, samtidig som de kan være med på å gi uterommet en egen, behagelig identitet.

Minttoner er flotte farger å dekorere uterommet med, og de vil stå like godt til hvite og grå, som sorte, blå og grønne fasader.

Dempet blågrønn – 7119 Stemning

Vår nye dekorfarge Jotun 7119 Stemning er en dempet og blågrønn tone, som er lekker på mindre detaljer som dør og utemøbler. Den er spesielt fin til hvite, beige, gylne grå og mørke blåfarger.

Spesialmalingen til detaljene Drygolin Nordic Extreme Vindu & Dør, har overlegen beskyttelse og ekstrem farge- og glansholdbarhet. Samtidig gir selvrensende egenskaper et varig, vakkert resultat!

Les mer om Drygolin Nordic Extreme vindu & dør her

Hylle: Jotun 7119 Stemning, vegg: 1069 Villagrå

Hylla er malt med Drygolin Nordic Extreme Vindu & Dør i fargen Jotun 7119 Stemning, mens veggen er malt med Jotun 1069 Villagrå, en klassisk, svakt gyllen gråtone.

 DRYGOLIN Nordic Extreme vindu og dør

DRYGOLIN Nordic Extreme vindu og dør

 • Vår suverent beste til vindu og dør
 • Overlegen beskyttelse
 • Ekstrem farge- og glansholdbarhet
 • Selvrensende

Gi huset og uterommet en egen, behagelig identitet med blågrønne detaljer.

Grålig mint – 7163 Minty Breeze

Den nydelige og grålige minttonen Jotun 7163 Minty Breeze står blant annet godt til mørke grå, blå sorte og dempede grønne farger, og er et fint blikkfang samtidig som den ikke roper for høyt. Prøv den på en benk eller en hylle i uterommet, og se hvor fint det blir!

Jotun 7163 Minty Breeze

Detaljfarger kan skape blikkfang og gi et moderne løft til hus og uterom. Bordet er malt med Drygolin Nordic Extreme Vindu & Dør i fargen Jotun 7163 Minty Breeze. Murfasaden er malt med Jotun DryTech Murmaling i fargen Jotun 1024 Tidløs.

Skap fine blikkfang ute

Dekorfargene i utendørsfargekartet er spesielt utviklet med tanke på å tilføre husets fargepalett moderne og tidsriktige nyanser. Drygolin Nordic Extreme Vindu & Dør vil gjøre det enkelt å fornye inngangsdøren, samtidig som den sørger for at resultatet holder seg fint – lenge!

Jotun 7163 Minty Breeze

Blågrønne detaljer gir identitet til huset. Drygolin Nordic Extreme vindu og dør gir et varig, vakkert resultat på ytterdøren! Fargen er Jotun 7119 Stemning.

Les også om våre nye, dempede grønne nyanser her

 DRYGOLIN Nordic Extreme vindu og dør

DRYGOLIN Nordic Extreme vindu og dør

 • Vår suverent beste til vindu og dør
 • Overlegen beskyttelse
 • Ekstrem farge- og glansholdbarhet
 • Selvrensende

Slik maler du inngangsdøren!

Se hvordan du enkelt fornyer inngangsdøren din.

Les også om den rålekre 7658 Københavnsgrønn – en mørkere grønn nyanse til hus og detaljer utendørs.

Vinduer og pergola har fått fargen Jotun 7658 Københavnsgrønn, i deilig harmoni med murhuset, som er malt med Jotun DryTech Murmaling i fargen 1973 Antikkgrå.

 JOTUN DryTech Murmaling

JOTUN DryTech Murmaling

 • Holder all mur pen lengst
 • Til alle typer mur/grunnmur/betong
 • Motvirker flassing
 • Skittavvisende

Følg oss gjerne på Jotun Uteinspirasjon på Instagram for mer inspirasjon!

Barbro
Barbro

Barbro – Brand Manager

Barbro har lang fartstid i Jotun, og har jobbet med både eksteriør- og interiørmalinger i en årrekke. Som prosjektleder for Jotuns mange fargekart, og gjennom ulike samarbeid og oppussingsprogrammer, skaper hun inspirasjon til fornyelse av ditt hjem.

Vask huset utvendig når våren kommer

Vil du ta godt vare på kledningen til huset, er det smart å vaske huset regelmessig. Vår anbefaling er å…

Nytt DRYGOLIN-fargekart – husfarger til alle årstider

Vakker fargesetting til hele huset – året rundt. Nå er nytt DRYGOLIN-fargekart for 2024 endelig her! Bildet over: Huset er…

Selvrensende maling som vasker huset for deg

Nyheten DRYGOLIN Power Clean er det nyeste tilskuddet til DRYGOLIN-familien. En selvrensende maling som vasker huset for deg hver gang…

Årets nye husfarger fra DRYGOLIN

Med det nye DRYGOLIN-fargekartet kommer også 5 nye DRYGOLIN-farger. Blant årets nye husfarger finner du både varme terrakotta-toner, samt dempede…

Hytta på Svalbard med stor oppgradering

Eventyrlig-gutta er tilbake der hvor alt startet, på Svalbard. I denne episoden, som er episode 70 av serien, mimrer gutta…

Eventyrlig hytte i eventyrlige Åsenfjord

Med utsikt over Åsenfjord ligger et lite hyttetun bestående av 3 hytter. Her er det en storfamilie som ønsker seg…