Drygolin Nordic Extreme Vindu og Dør

Drygolin Nordic Extreme Vindu og Dør

Lek deg med detaljene! Små grep i uterommet kan gi store utslag rent estetisk. Den gule stolen – malt med Drygolin Nordic Extreme Vindu og Dør i fargen Jotun 1908 Sisal – trer nydelig fram mot veggen, som er malt med vår aller beste eksteriørmaling Drygolin Nordic Extreme i fargen Jotun 7653 Stockholmsgrønn.

Drygolin Nordic Extreme Vindu og Dør – super spesialmaling til utedetaljene

En lekker, gul benk eller en nydelig grønntonet dør – Drygolin Nordic Extreme Vindu & Dør er en premium spesialmaling for detaljer ute som nettopp vinduer og dører. Andre fine bruksområder kan være en pergola, en levegg eller alle slags utemøbler i tre. En helt vanlig trebenk i gran eller furu malt i en ny, frisk dekorfarge kan gi deg det lille ekstra som forvandler uteområdet fra nøytralt pent til personlig og ekstraordinært!

Jotun 1141 Natural Beige_Jotun 1908 Sisal

 Skap et delikat inngangsparti med duse og naturlige kombinasjoner av beige og grønt. Krakken i fargen Jotun 1908 Sisal fremstår som et lite solstreif i forlengelse av veggen, som er mal med Drygolin Nordic Extreme i fargen Jotun 1141 Natural Beige. Blomsterpotter og andre små elementer henter opp fargen Jotun 8426 Dewy Green fra døren – vellykket og gjennomført! Dør og krakk er malt med Drygolin Nordic Extreme Vindu & Dør.

JOTUN 1141 Natural Beige.JOTUN 1908 Sisal.JOTUN 8426 Dewy Green.JOTUN 7653 Stockholmsgrønn.

 DRYGOLIN Nordic Extreme vindu og dør

DRYGOLIN Nordic Extreme vindu og dør

 • Vår suverent beste til vindu og dør
 • Overlegen beskyttelse
 • Ekstrem farge- og glansholdbarhet
 • Selvrensende

 DRYGOLIN Nordic Extreme

DRYGOLIN Nordic Extreme

 • Vår suverent beste noensinne – holder lengst!
 • Overlegen beskyttelse
 • Ekstrem farge- og glansholdbarhet
 • Selvrensende

Gjennomtenkt fargesetting: Murfasaden fremstår med sofistikert eleganse, og er langt fra kjedelig selv om fargene går ton-i-ton! Vindu og nedre del av vegg i Jotun 1908 Sisal, øvre del av vegg Jotun 1901 Marmor. 

 DRYGOLIN Nordic Extreme vindu og dør

DRYGOLIN Nordic Extreme vindu og dør

 • Vår suverent beste til vindu og dør
 • Overlegen beskyttelse
 • Ekstrem farge- og glansholdbarhet
 • Selvrensende

 JOTUN DryTech Murmaling

JOTUN DryTech Murmaling

 • Holder all mur pen lengst
 • Til alle typer mur/grunnmur/betong
 • Motvirker flassing
 • Skittavvisende

Jotun 20118 Amber Red

Naturlig harmoni: Benken er friske opp i en av våre helt nye dekorfarger; Jotun 20118 Amber Red. En varm og imøtekommende farge som både forsterker og kler de andre dempede jordfargene. Vegg: Jotun 1939 Sandbeige. Terrasse: Trebitt 90028 Skyggebrun.

Enkel fornyelse og vakre kontraster

Drygolin Nordic Extreme Vindu & Dør gjør det enkelt å fornye inngangsdøren, eller forvandle en gammel benk til et nytt favorittmøbel. Spesialmalingen har overlegen beskyttelse i tillegg til ekstrem farge- og glansholdbarhet. Selvrensende egenskaper gir deg et varig, vakkert resultat. Med forholdsvis liten tid og innsats kan du enkelt friske opp uterommet på 1-2-3!

Jotun 7119 Stemning

Mild og vårlig uteglede: Se så fint det blir når man velger ulike valører av samme fargetone! Fargen Jotun 7163 Minty Breeze på utekjøkkenet er en lysere, kledelig variant av dørfargen Jotun 7119 Stemning, begge helt nye dekorfarger i årets fargekart. Veggen er malt med Jotun DryTech Murmaling i fargen Jotun 1024 Tidløs. Grunnmuren er fargesatt med Jotun 1462 Grå Skifer. 

Jotun 7163 Minty Breeze

 Les mer om våre nye dekorfarger her

Dør Jotun 5445 Delicate Blue, vegg Jotun 1274 Dus, terrasse Trebitt 90029 Naturlig Sølvgrå

Lekkert: Vi malte en ytterdør i fargen Jotun 5445 Delicate Blue, og resultatet ble bare så fint! Veggen ses i fargen Jotun 1274 Dus, terrassen i Trebitt 90029 Naturlig Sølvgrå.

Skap en personlig og helhetlig fargepalett utendørs

Drømmer du om å fornye husfargen i sommer? Vårt nye fargekart er fullt av inspirerende fargenyheter for en helhetlig fargesetting av huset. Alle Jotuns eksteriørprodukter er utviklet, testet under ekstreme forhold og produsert i Norge. Når du velger et produkt fra Jotun, kan du være trygg på at huset får den beste beskyttelsen!

Følg oss gjerne på Jotun Uteinspirasjon på Instagram

Camilla Skjelberg
Camilla Skjelberg

Camilla Skjelberg – Regional Digital Marketing Manager Scandinavia

Camilla har lang erfaring med merkevarebygging og kommunikasjon. I samarbeid med Jotuns fargeeksperter, anerkjente stylister og samarbeidspartnere, deler hun nyheter, trender og inspirerende tips med deg.

Vask huset utvendig når våren kommer

Vil du ta godt vare på kledningen til huset, er det smart å vaske huset regelmessig. Vår anbefaling er å…

Nytt DRYGOLIN-fargekart – husfarger til alle årstider

Vakker fargesetting til hele huset – året rundt. Nå er nytt DRYGOLIN-fargekart for 2024 endelig her! Bildet over: Huset er…

Selvrensende maling som vasker huset for deg

Nyheten DRYGOLIN Power Clean er det nyeste tilskuddet til DRYGOLIN-familien. En selvrensende maling som vasker huset for deg hver gang…

Årets nye husfarger fra DRYGOLIN

Med det nye DRYGOLIN-fargekartet kommer også 5 nye DRYGOLIN-farger. Blant årets nye husfarger finner du både varme terrakotta-toner, samt dempede…

Hytta på Svalbard med stor oppgradering

Eventyrlig-gutta er tilbake der hvor alt startet, på Svalbard. I denne episoden, som er episode 70 av serien, mimrer gutta…

Eventyrlig hytte i eventyrlige Åsenfjord

Med utsikt over Åsenfjord ligger et lite hyttetun bestående av 3 hytter. Her er det en storfamilie som ønsker seg…