Københavnsgrønn – ny og ærverdig grønnfarge

Københavnsgrønn – ny og ærverdig grønnfarge

Historisk inspirasjon møter stramt og moderne uttrykk: Se så lekkert dette uterommet ble med den nye fargen Jotun 7658 Københavnsgrønn på detaljer som vindu og pergola! Enkle naturelementer frisker opp, og til sammen utgjør farger og materialmiks full harmoni med murhuset, som er malt med Jotun DryTech Murmaling i fargen 1973 Antikkgrå.

Ny og grønn eksteriørfarge med historisk sus

København. Den lille havfruen. Blox og Rosenborg slott… Nytt og gammelt – en perfekt miks av historisk sus og spennende, ny arkitektur! Og nettopp her i Kongens by fant vi inspirasjon til vår nye grønnfarge; Jotun 7658 Københavnsgrønn. Eller Københavnergrønn, som danskene selv kaller fargen.

Dette er en dyp, elegant grønntone som står spesielt godt til hvite, beige, gråbeige, grå og gule farger. En perfekt mikset grønnfarge med historisk sus som allikevel treffer midt i tiden.

Ta en ekstra titt neste gang du er i København, der det florerer av nettopp denne vakre, grønne detaljfargen. Vi nordmenn elsker fargerike og deilige København – så hvorfor ikke tilføre en dæsj københavnsgrønt i vårt eget, lille uteroms-univers…?

Stram harmoni: Skap din unike, lune uteplass til sene sommerkvelder med familie og venner. Denne mørke grønnfargen, Jotun 7658 Københanvsgrønn, danner et perfekt bakteppe for sommerens grønne vekster i ulike sjatteringer. Vegg: Jotun 1378 Kontur, terrasse: Trebitt 9805 Sløret Sort.

Vakre detaljer

Nye Drygolin Nordic Extreme Vindu & Dør gjør det enkelt å fornye elementer i uterommet. Spesialmalingen har overlegen beskyttelse og ekstrem farge- og glansholdbarhet. Selvrensende egenskaper gir et varig, vakkert resultat.

Utemøbler og inngangsdør er fine eksempler på detaljer hvor man godt kan tilføre farger som man kanskje ellers ikke ville vurdert på en hel fasade, og slik gjøres uteområdet mer personlig, innbydende og interessant!

 DRYGOLIN Nordic Extreme vindu og dør

DRYGOLIN Nordic Extreme vindu og dør

  • Vår suverent beste til vindu og dør
  • Overlegen beskyttelse
  • Ekstrem farge- og glansholdbarhet
  • Selvrensende

Les mer om vårt nyeste eksteriørfargekart her

Dekorfargene i årets fargekart er spesielt utviklet med tanke på å tilføre husets fargepalett moderne og tidsriktige nyanser. Spesialmalingen Drygolin Nordic Extreme Vindu & Dør sørger for at resultatet holder seg fint – lenge!

Alle Jotuns eksteriørprodukter er utviklet, testet under ekstreme forhold og produsert i Norge. Når du velger et produkt fra Jotun, kan du være trygg på at huset får den beste beskyttelsen!

Følg oss gjerne på Jotun Uteinspirasjon på Instagram

Camilla Skjelberg
Camilla Skjelberg

Camilla Skjelberg – Regional Digital Marketing Manager Scandinavia

Camilla har lang erfaring med merkevarebygging og kommunikasjon. I samarbeid med Jotuns fargeeksperter, anerkjente stylister og samarbeidspartnere, deler hun nyheter, trender og inspirerende tips med deg.

Slik velger du riktig husmaling

Det er mange valg å ta når du skal i gang med å male huset utvendig. Spesielt gjelder dette hvilken…

Hvordan ta gode miljøvennlige malingsvalg?

Maling er kanskje ikke den største miljøutfordringen vi står overfor, men likevel noe vi må ta på alvor. Det er…

Dempet og eksklusivt uttrykk med supermatt maling

Nyheten DRYGOLIN Nordic Extreme Supermatt gir et dempet og eksklusivt uttrykk, og vil passe godt både til moderne arkitektur og…

Gi nytt liv til de gamle utemøblene

Hva med å gi de gamle utemøblene nytt liv, heller enn å kjøpe nye møbler? Med enkle grep og litt…

3 ulike stilretninger for ditt uterom

Tid for uteliv: Bli inspirert til å friske opp ute ved hjelp av våre ulike stilretninger for uterom. Så kan…

Derfor bør du velge kvalitet når du velger husmaling

Riktig valg av maling kan spare deg mye tid, og sikre at hjemmet ditt er godt beskyttet lenge. Her får…