Københavnsgrønn – ny og ærverdig grønnfarge

Københavnsgrønn – ny og ærverdig grønnfarge

Historisk inspirasjon møter stramt og moderne uttrykk: Se så lekkert dette uterommet ble med den nye fargen Jotun 7658 Københavnsgrønn på detaljer som vindu og pergola! Enkle naturelementer frisker opp, og til sammen utgjør farger og materialmiks full harmoni med veggfargen Jotun 1973 Antikkgrå, som er malt med Jotun DryTech Murmaling.

Ny og grønn eksteriørfarge med historisk sus

København. Den lille havfruen. Blox og Rosenborg slott… Nytt og gammelt – en perfekt miks av historisk sus og spennende, ny arkitektur! Og nettopp her i Kongens by fant vi inspirasjon til vår nye grønnfarge; Jotun 7658 Københavnsgrønn. Eller Københavnergrønn, som danskene selv kaller fargen. Dette er en dyp, elegant grønntone som står spesielt godt til hvite, beige, gråbeige, grå og gule farger. En perfekt mikset grønnfarge med historisk sus som allikevel treffer midt i tiden.

Ta en ekstra titt neste gang du er i København, der det florerer av nettopp denne vakre, grønne detaljfargen. Og mens vi venter på muligheten til å kunne reise igjen, kan vi jo tilføre en dæsj københavnsgrønt i vårt eget, lille uteroms-univers!

Stram harmoni: Skap din unike, lune uteplass til sene sommerkvelder med familie og venner. Denne mørke grønnfargen, Jotun 7658 Københanvsgrønn, danner et perfekt bakteppe for sommerens grønne vekster i ulike sjatteringer. Vegg: Jotun 1378 Kontur, terrasse: Trebitt 9805 Sløret Sort.

Vakre detaljer

Nye Drygolin Nordic Extreme Vindu & Dør gjør det enkelt å fornye elementer i uterommet. Spesialmalingen har overlegen beskyttelse og ekstrem farge- og glansholdbarhet. Selvrensende egenskaper gir et varig, vakkert resultat. Utemøbler og inngangsdør er fine eksempler på detaljer hvor man godt kan tilføre farger som man kanskje ellers ikke ville vurdert på en hel fasade, og slik gjøres uteområdet mer personlig, innbydende og interessant!

 DRYGOLIN Nordic Extreme vindu og dør

DRYGOLIN Nordic Extreme vindu og dør

  • Vår suverent beste til vindu og dør
  • Overlegen beskyttelse
  • Ekstrem farge- og glansholdbarhet
  • Selvrensende

Les mer om vårt nyeste eksteriørfargekart her

Dekorfargene i årets fargekart er spesielt utviklet med tanke på å tilføre husets fargepalett moderne og tidsriktige nyanser. Spesialmalingen Drygolin Nordic Extreme Vindu & Dør sørger for at resultatet holder seg fint – lenge!

Alle Jotuns eksteriørprodukter er utviklet, testet under ekstreme forhold og produsert i Norge. Når du velger et produkt fra Jotun, kan du være trygg på at huset får den beste beskyttelsen!

Følg oss gjerne på Jotun Uteinspirasjon på Instagram

Camilla Skjelberg
Camilla Skjelberg

Camilla Skjelberg – Regional Digital Manager

Camilla har lang erfaring med merkevarebygging og kommunikasjon. I samarbeid med Jotuns fargeeksperter, anerkjente stylister og samarbeidspartnere, deler hun nyheter, trender og inspirerende tips med deg.

Fargenyhet: Balmy Grey – myk og lun gråfarge

Naturlig, mykt og behagelig: Jotun 8558 Balmy Grey er en helt ny gråfarge som fort vil konkurrere om plassen over…

Vinnere av årets Vinn nymalt hus-konkurranse

Blide vinnere! Jonas Thorsen og Cathrine Haakestad får malt opp huset sitt i valgfri farge med Drygolin Nordic Extreme –…

Hvite og luftige nyanser ute

En av våre mange hvite nyanser: Jotun 0731 Demihvit er en gyllen og dempet gråbeige tone som oppleves myk og…

Emmas nye fargerike inngangsparti

Emma har skapt et helt nytt inngangsparti! Se så fint det ble når hun malte dørene i fargene Jotun 3343…

Nyhet: Spesialmaling til detaljer ute

Stramt og lekkert med fargesatte detaljer ute! Vinduet, som er malt med Drygolin Nordic Extreme Vindu & Dør i fargen…

Natural Beige – ny og lekker farge

Mild og vårlig uteglede: Veggen er malt med fargenyheten Jotun 1141 Natural Beige. Dør i fargen Jotun 8426 Dewy Green…