Københavnsgrønn – ny og ærverdig grønnfarge

Københavnsgrønn – ny og ærverdig grønnfarge

Historisk inspirasjon møter stramt og moderne uttrykk: Se så lekkert dette uterommet ble med den nye fargen Jotun 7658 Københavnsgrønn på detaljer som vindu og pergola! Enkle naturelementer frisker opp, og til sammen utgjør farger og materialmiks full harmoni med veggfargen Jotun 1973 Antikkgrå, som er malt med Jotun DryTech Murmaling.

Ny og grønn eksteriørfarge med historisk sus

København. Den lille havfruen. Blox og Rosenborg slott… Nytt og gammelt – en perfekt miks av historisk sus og spennende, ny arkitektur! Og nettopp her i Kongens by fant vi inspirasjon til vår nye grønnfarge; Jotun 7658 Københavnsgrønn. Eller Københavnergrønn, som danskene selv kaller fargen. Dette er en dyp, elegant grønntone som står spesielt godt til hvite, beige, gråbeige, grå og gule farger. En perfekt mikset grønnfarge med historisk sus som allikevel treffer midt i tiden.

Ta en ekstra titt neste gang du er i København, der det florerer av nettopp denne vakre, grønne detaljfargen. Og mens vi venter på muligheten til å kunne reise igjen, kan vi jo tilføre en dæsj københavnsgrønt i vårt eget, lille uteroms-univers!

Stram harmoni: Skap din unike, lune uteplass til sene sommerkvelder med familie og venner. Denne mørke grønnfargen, Jotun 7658 Københanvsgrønn, danner et perfekt bakteppe for sommerens grønne vekster i ulike sjatteringer. Vegg: Jotun 1378 Kontur, terrasse: Trebitt 9805 Sløret Sort.

Vakre detaljer

Nye Drygolin Nordic Extreme Vindu & Dør gjør det enkelt å fornye elementer i uterommet. Spesialmalingen har overlegen beskyttelse og ekstrem farge- og glansholdbarhet. Selvrensende egenskaper gir et varig, vakkert resultat. Utemøbler og inngangsdør er fine eksempler på detaljer hvor man godt kan tilføre farger som man kanskje ellers ikke ville vurdert på en hel fasade, og slik gjøres uteområdet mer personlig, innbydende og interessant!

 DRYGOLIN Nordic Extreme vindu og dør

DRYGOLIN Nordic Extreme vindu og dør

  • Vår suverent beste til vindu og dør
  • Overlegen beskyttelse
  • Ekstrem farge- og glansholdbarhet
  • Selvrensende

Les mer om vårt nyeste eksteriørfargekart her

Dekorfargene i årets fargekart er spesielt utviklet med tanke på å tilføre husets fargepalett moderne og tidsriktige nyanser. Spesialmalingen Drygolin Nordic Extreme Vindu & Dør sørger for at resultatet holder seg fint – lenge!

Alle Jotuns eksteriørprodukter er utviklet, testet under ekstreme forhold og produsert i Norge. Når du velger et produkt fra Jotun, kan du være trygg på at huset får den beste beskyttelsen!

Følg oss gjerne på Jotun Uteinspirasjon på Instagram

Camilla Skjelberg
Camilla Skjelberg

Camilla Skjelberg – Regional Digital Manager

Camilla har lang erfaring med merkevarebygging og kommunikasjon. I samarbeid med Jotuns fargeeksperter, anerkjente stylister og samarbeidspartnere, deler hun nyheter, trender og inspirerende tips med deg.

Silkematt Drygolin-nyhet

Kjærkommen Drygolin-nyhet: Med silkematt, dempet glans har du nå større mulighet enn noen gang til å sette ditt personlige preg…

Lune beige og brune kombinasjoner

Varmt og imøtekommende med beige og brune farger: Her har vi brukt Drygolin Nordic Extreme på veggen – vår suverent…

Forny utebenken på 1 – 2 – 3

Forny uterommet med helhetlig og god fargesetting! Det er lett å drømme seg bort til fjerne himmelstrøk når vi ser…

Nye dekorfarger som tilfører det lille (store) ekstra

Virkningsfull forvandling med nye dekorfarger! Se hvor stor forskjell det er på inngangspartiet når man går for et helhetlig fargevalg,…

Blå nyanser – dempet og delikat

Rolig og naturlig fargemiks: Møbler i tre står ekstra godt fram med en dempet blå farge som bakteppe. Her er…

Grønnfarger i forfriskende harmoni

Behagelig ton-i-ton: Nydelige, duse grønnfarger som spiller godt sammen. Veggen er malt med vår nye silkematte Drygolin Color Expert i…