Delikat og dempet grønt til hus og uterom

Delikat og dempet grønt til hus og uterom

Dempet grønt er nydelig til huset. Her ses en behagelig kombinasjon av veggfargen Jotun 8426 Dewy Green og grunnmur i fargen Jotun DryTech Murmaling 1024 Tidløs.

Gode fargevalg gir huset identitet og særpreg!

Vakkert med dempet grønt utendørs

Grønnfarger oppleves forfriskende og behagelige, de skaper levende nabolag og fargerike bygater. Grønt kommer i mange varianter – fra de dype, gylne og tradisjonelle – til de mer dempede og moderne nyansene som Jotun 8426 Dewy Green. Tenk helhetlig fargesetting, og la husets beliggenhet og omgivelser prege ditt valg av grønn nyanse!

Jotun 8426 Dewy Green

Jotun 8426 Dewy Green er en sober, ny grønnfarge som allerede konkurrerer om plassen over de mest populære grønne tonene!

 DRYGOLIN Nordic Extreme

DRYGOLIN Nordic Extreme

 • Vår suverent beste noensinne – holder lengst!
 • Overlegen beskyttelse
 • Ekstrem farge- og glansholdbarhet
 • Selvrensende

Dewy Green – delikat og tidsriktig

Dempet, sval og sofistikert. – Jotun 8426 Dewy Green er en sløret, lys mellomtone utviklet for moderne fargesetting av hus. Fargen gir også et friskt pust av grønt til detaljene – og er flott i kombinasjon med den mørkere utgaven, Jotun 7653 Stockholmsgrønn.

Om du ikke ønsker en utpreget farge på hele huset, kan kulørte detaljer virkelig skape prikken over i-en! Dør i Jotun 8426 Dewy Green gir her en kvikk og imøtekommende velkomst, og står godt til veggfargen Jotun 1141 Natural Beige. Krakken er malt i fargen Jotun 1908 Sisal, og både krakk og dør er malt med spesialmalingen Drygolin Nordic Extreme Vindu & Dør.

Dør i fargen 8426 Dewy Green

Vegger: Drygolin Nordic Extreme 1141 Natural Beige, døren er malt med Drygolin Nordic Extreme Vindu og dør 8426 Dewy Green – og krakken i Jotun 1908 Sisal.

 DRYGOLIN Nordic Extreme vindu og dør

DRYGOLIN Nordic Extreme vindu og dør

 • Vår suverent beste til vindu og dør
 • Overlegen beskyttelse
 • Ekstrem farge- og glansholdbarhet
 • Selvrensende

Som staffasjefarge går den like fint til lyse fasadefarger som til mørkere nyanser, og den er derfor lett å hente inn som en forfriskende detalj i uterommet ditt.

Tenk helhetlig fargesetting

Ved å tenke helhet fra start når du velger farger, får huset en harmonisk fremtoning. En nymalt grunnmur løfter helhetsinntrykket, en nybeiset terrasse det samme. Anbefalte staffasjefarger til Jotun 8426 Dewy Green kan være Jotun 10784 Skyggehvit og Jotun 8413 Herregårdsgrønn. På grunnmuren kan du gjerne bruke en grålig hvittone som f.eks Jotun 1024 Tidløs, mens terrassen vil føye seg inn i helheten med Trebitt Terrassebeis 9072 Naturgrå.

Les også om den nye fargen Københavnsgrønn her.

Trebitt Terrassebeis 9072 Naturgrå med grønne detaljer

Nybeiset og lekkert! Trebitt Terrassebeis 9072 Naturgrå – en lys, gråbeige terrassebeisfarge som passer fint til den dempede, grønne paletten.

 TREBITT Terrassebeis

TREBITT Terrassebeis

 • Vakker og holdbar terrasse
 • Unik effekt mot grønske
 • *Regnsikker etter 1 time (*avhengig av temperatur og fuktighet)
 • Lang holdbarhet i ett strøk

Nye farger til huset

Drømmer du om å fornye husfargen eller enkelte detaljer i sommer? Vårt eksteriørfargekart er fullt av inspirerende fargenyheter for en helhetlig fargesetting av huset.

En mørk, nesten sort farge, som Jotun 0734 Brunsvart, gir fine muligheter for kulørte detaljer som dør og møbler. Døren er malt i fargen Drygolin Nordic Extreme Vindu og dør 8426 Dewy Green.

Jotun 0734 Brunsvart, dør 8426 Dewy Green

Som staffasjefarge går Jotun 8426 Dewy Green like fint til lyse fasadefarger som til mørkere nyanser, og den er derfor lett å hente inn som en forfriskende detalj i uterommet ditt.

 DRYGOLIN Nordic Extreme vindu og dør

Drygolin Nordic Extreme Dør og vindu

 • Vår suverent beste til vindu og dør
 • Overlegen beskyttelse
 • Ekstrem farge- og glansholdbarhet
 • Selvrensende

Alle Jotuns eksteriørprodukter er utviklet, testet under ekstreme forhold og produsert i Norge. Når du velger et produkt fra Jotun, kan du være trygg på at huset får den beste beskyttelsen!

Følg oss gjerne på Jotun Uteinspirasjon på Instagram 

Barbro
Barbro

Barbro – Brand Manager

Barbro har lang fartstid i Jotun, og har jobbet med både eksteriør- og interiørmalinger i en årrekke. Som prosjektleder for Jotuns mange fargekart, og gjennom ulike samarbeid og oppussingsprogrammer, skaper hun inspirasjon til fornyelse av ditt hjem.

Blomsterdekoratørens supermatte sorte hus

Her er det herlig å være! Vi besøker Anna Gouteva sitt nymalte sorte hus, som har fått fargen Jotun 9938…

Dette må du huske på når du skal male huset

Har malingen begynt å falme? Eller kanskje du bare vil friske opp huset med en ny farge? Her får du…

Fra bruktkupp på Finn til nytt liv på foto

Bruktkupp med nytt liv! Utemøblene ble helt strøkne med Drygolin Nordic Extreme i fargen Jotun 0745 Grønn Umbra. Fargen på…

Ferdigmalt kledning med 10 års garanti

Vi har lansert ferdigmalt kledning med 10 års garanti. Det betyr at du får en premium kledning som gir deg…

Arkitektens supermatte trehytte

Høyt oppe blant eiketrærne i Aspvik utenfor Stockholm kan du skimte arkitekt Andreas Martin-Löfs svarte, supermatte trehytte. Er den ikke…

Fargerikt og dempet med Stockholmsgrønn

I spekteret av grønne farger finnes både gylne, grålige og dype tradisjonelle grønntoner. Ønsker du deg en grønn nyanse er…