Vinn nymalt hus 2021!

Vinn nymalt hus 2021!

Nå har du sjansen til å få malt huset – helt uten å måtte ta frem malerkosten selv! Vinneren av Vinn nymalt hus-konkurransen  får nemlig huset sitt malt i valgfri farge med DRYGOLIN Nordic Extreme, vår suverent beste utendørsmaling noensinne.

Vinn nymalt hus i år

Bli med i årets quiz og delta i konkurransen her.

Kanskje maler du huset i Jotun 10168 Muted Yellow?

Slik deltar du i konkurransen

Har du lyst til å bli årets vinner av nymalt hus? Da må du delta i konkurransen, svare på noen enkle spørsmål og registrere deg for å være med i trekningen. Vi trekker i tillegg en vinner av en Weber Q-3200 hver eneste uke (verdi kr. 7349,-).

Kanskje har du like mye flaks som Linn Cathrine og Gunnar – fjorårets heldige vinnere som fikk huset malt i drømmefargen med DRYGOLIN Nordic Extreme?

Finn din nye utefarge!

Har du deltatt i årets konkurranse, men enda ikke bestemt deg for hvilke husfarge du ønsker? Da bør du ta en titt på vårt nye fargekart!

Her finner du hele 72 tidløse farger fordelt på syv inspirerende temaer. Dette gjør det enklere å velge en harmonisk fargeretning på alt fra husvegger, grunnmur, terrasse og detaljer. En vakker og helhetlig fargepalett – kombinert med produkter av høy kvalitet – gir et varig vakkert resultat!

Bli med i konkurransen her!

 

Camilla Skjelberg
Camilla Skjelberg

Camilla Skjelberg – Regional Digital Manager

Camilla har lang erfaring med merkevarebygging og kommunikasjon. I samarbeid med Jotuns fargeeksperter, anerkjente stylister og samarbeidspartnere, deler hun nyheter, trender og inspirerende tips med deg.

Københavnsgrønn – ny og ærverdig grønnfarge

Historisk inspirasjon møter stramt og moderne uttrykk: Se så lekkert dette uterommet ble med den nye fargen Jotun 7658 Københavnsgrønn…

Lune beige og brune kombinasjoner

Varmt og imøtekommende med beige og brune farger: Her har vi brukt Drygolin Nordic Extreme på veggen – vår suverent…

Forny utebenken på 1 – 2 – 3

Forny uterommet med helhetlig og god fargesetting! Det er lett å drømme seg bort til fjerne himmelstrøk når vi ser…

Nye dekorfarger som tilfører det lille (store) ekstra

Virkningsfull forvandling med nye dekorfarger! Se hvor stor forskjell det er på inngangspartiet når man går for et helhetlig fargevalg,…

Blå nyanser – dempet og delikat

Rolig og naturlig fargemiks: Møbler i tre står ekstra godt fram med en dempet blå farge som bakteppe. Her er…

Grønnfarger i forfriskende harmoni

Behagelig ton-i-ton: Nydelige, duse grønnfarger som spiller godt sammen. Veggen er malt med vår nye silkematte Drygolin Color Expert i…