Årets vinner av nymalt hus med Drygolin Nordic Extreme

Årets vinner av nymalt hus med Drygolin Nordic Extreme

Hele vinnerfamilien samlet utenfor huset – som skal få ny farge til høsten!

Jeg slipper å male i år! Linn Cathrine vant! Hurra!

Slik lyder Facebook-postingen til Linn Cathrine Løvaas sin mann, Gunnar, etter at de fikk den hyggelige beskjeden om at de er årets vinnere av vår «Vinn Nymalt Hus»-konkurranse. Etter kommentarfeltet å dømme; «Går det an å være så heldige?» «Da er sommeren i boks!» «Fantastisk, for en premie!!!» er det tydelig å se at det å få huset malt med Drygolin Nordic Extreme – vår suverent beste utendørsmaling noensinne – og attpåtil slipper selve malerjobben, er noe som henger høyt hos de fleste. Og nettopp dette fikk vi bekreftet etter en hyggelig prat med Linn Cathrine.

En lettelse

– Gjett om vi ble glade! Vi er nok langt over middels opptatt av hus og hjem. Mens jeg er mest interessert i interiør og er den som regjerer innendørs, er det mannen som bestemmer ute. Jeg har hatt lyst til å skifte farge på vårt hvite hus lenge, men Gunnar har nektet siden det innebærer to strøk! Med stor enebolig og stor hage, samt fire gutter i alderen 5-14 år, har ikke det vært et tema. I fjor gruet han seg for å måtte male når denne sommeren kom, men nå blir det jammen ny farge – helt av seg selv! For en lettelse!

Drygolin Nordic Extreme_vinner 2020

Facebook-posten til Linn Cathrine.

Ny farge på huset

Har du noen tanker om hvilken farge det blir? – Det blir nok en lys gråfarge. Jeg har plutselig blitt veldig opptatt av å se på malte hus når jeg er ute og kjører, og merker at jeg henger meg mest opp i vakre gråtoner.

Finn din gråfarge til huset her

Da gjenstår det bare å gratulere de glade vinnerne, og ønske lykke til med fargevalget! Så gleder vi oss til å se resultatet til høsten! 

Disse vinnerne kan nyte sommerens grillmat på ny gassgrill fra Weber:

  1. Simon Jonsson
  2. Toril Karina Holten
  3. Lone Smevik

 DRYGOLIN Nordic Extreme

DRYGOLIN Nordic Extreme

  • Vår suverent beste noensinne – holder lengst!
  • Overlegen beskyttelse
  • Ekstrem farge- og glansholdbarhet
  • Selvrensende
Camilla Skjelberg

Camilla Skjelberg – Regional Digital Manager

Camilla har lang erfaring med merkevarebygging og kommunikasjon. I samarbeid med Jotuns fargeeksperter, anerkjente stylister og samarbeidspartnere, deler hun nyheter, trender og inspirerende tips med deg.

Forny utebenken på 1 – 2 – 3

Forny uterommet med helhetlig og god fargesetting! Det er lett å drømme seg bort til fjerne himmelstrøk når vi ser…

Nye dekorfarger som tilfører det lille (store) ekstra

Virkningsfull forvandling med dekorfarger! Se hvor stor forskjell det er på inngangspartiet når man går for et helhetlig fargevalg, der…

Blå nyanser – dempet og delikat

Rolig og naturlig fargemiks: Møbler i tre står ekstra godt fram med en dempet blå farge som bakteppe. Her er…

Grønnfarger i forfriskende harmoni

Behagelig ton-i-ton: Nydelige, duse grønnfarger som spiller godt sammen. Veggen er malt med vår nye silkematte Drygolin Color Expert i…

MUTED YELLOW – NY OG DELIKAT OKERFARGE

Ny og behagelig: Jotun 10168 Muted Yellow er som navnet sier; dempet og ny okerfarge.  En ny og nydelig versjon…

Silkematt Drygolin-nyhet

Kjærkommen Drygolin-nyhet: Med silkematt, dempet glans har du nå større mulighet enn noen gang til å sette ditt personlige preg…