Vakre beisfarger til terrassen

Vakre beisfarger til terrassen

En av våre populære beisfarger til terrassen er Trebitt90002 Gråsvart. – For at vi skal kunne nyte varmen på terrassen bør vi sørge for at treverket er godt beskyttet mot alt fra sol og UV-stråler til regn, fukt og frost. Beiser du med Trebitt Terrassebeis, slipper du å tenke på alt dette; og du kan velge blant mange vakre beisfarger. 

Det gode livet på terrassen

Kalenderen viser at sommeren er rett rundt hjørnet, og det er endelig tid for å nyte livet utendørs; og ikke minst på terrassen. Vi vil gjerne «makse» den gode stemningen hjemme, og vi stuller og steller i hus og hage, og uterommet har fått fokus som aldri før!

Trebitt 90029 Naturlig Sølvgrå

Trebitt Terrassebeis lar deg velge mellom mange vakre farger. Eierne av dette lekre uterommet har valgt å mikse terrassefargen Trebitt 90029 Naturlig Sølvgrå med fasadefargen Jotun 0734 Brunsvart (beiset med Trebitt Oljebeis). Ja takk, vi blir her litt, vi!

Les om den kreative løsningen på terrassen på Lilletrøm her. 

 TREBITT Terrassebeis

TREBITT Terrassebeis

 • Vakker og holdbar terrasse
 • Unik effekt mot grønske
 • *Regnsikker etter 1 time (*avhengig av temperatur og fuktighet)
 • Lang holdbarhet i ett strøk 

Trebitt 0638 Sotgrå

På terrassen smaker både livet og maten litt bedre! Gulvet er beiset i fargen Trebitt 0683 Sotgrå, en dempet sort farge som fremstår som noe gråere og mildere enn helt sort. Levegg i fargen Trebitt 90001 Fjellbris gir lunhet og tilfører kontrast.

Etterlengtet nyhet til terrassen

Jotun har i år lansert en ny terrassebeis – Jotun Oljebeis Terrasse. Dette er en løsemiddeltynnet terrassebeis, spesielt beregnet for litt slitte terrassebord, men som likevel ikke er klare for å byttes ut. Produktet inneholder unike oljer, som sørger for at det trekker godt inn i treverket – også der hvor det er sprekker! Produktet er behagelig og lett å jobbe med, og du får et stort utvalg terrassefarger som er tilpasset Jotuns beste husfarger. Les mer her.

 TREBITT Oljebeis terrasse

TREBITT Oljebeis terrasse

 • Holdbar beis spesielt godt egnet for slitte terrasser
 • Lang sesong, kan påføres ned mot 0 grader
 • Ett strøk gir matt finish, to strøk gir blank finish
 • Transparente terrassefarger tilpasset Jotuns beste husfarger

Inspirasjon til valg av terrassebeis-farge

Går du med tanker om å oppgradere terrassen, og lurer på hva du skal velge av farger? Her får du inspirasjon til å tenke fargesetting, og kanskje se potensialet i en terrassefarge du ikke har tenkt på før? Se gjerne på terrassen som en forlengelse av hytta eller huset, så sørger du for en gjennomført, helhetlig fargesetting utendørs.

Trebitt 90033 Funkissort

Pergola og levegger bør harmonere med terrassegulvet – bruk gjerne Trebitt Terrassebeis her også! Her er både terrasse og pergola beiset i den sammen fargen; Trebitt 90029 Naturlig Sølvgrå. Veggen er beiset med Trebitt Oljebeis i fargen Trebitt 90033 Funkissort.

 TREBITT Oljebeis

TREBITT Oljebeis

 • Naturlig vakkert
 • Pleier og bevarer
 • Unik, egenutviklet alkydolje
 • Krever ingen grunning

Trebitt 0683 Sotgrå

Gulvet er beiset i fargen Trebitt 0683 Sotgrå, mens leveggen har fått et strøk Trebitt 90001 Fjellbris.

Det riktige (og viktige) fargevalget

Et godt tips er å ta utgangspunkt i terrassefarger som passer til hovedfargen på huset eller hytta. Vurder også hvilken beisfarge som harmonerer best med arkitekturen og omgivelsene. Kanskje har du kald, grå belegningsstein? Eller lun, jordfarget stein? Da krever det trolig to ulike terrassefarger. Ta et skritt vekk fra huset og betrakt alt som en helhet. Er fasadefargen din gyllen og lun i tonen, er sjansen for at den fungerer best sammen med gylne og lune terrassebeisfarger stor. En kjølig, grå terrasse kan fort oppfattes som blå og kald inntil en lun fasadefarge, mens den til mørkere grå hus eller kjølige gråblå farger blir prikken over i’en! Til syvende og sist, hold på den beisfargen som du vet at du vil trives med, og som hjelper deg til å få den rette atmosfæren for sommerens uteliv.

 

 

Trebitt 0623 Burmateak

Varm harmoni! Vegg: Trebitt 0676 Tjærebrun med detaljer Trebitt 0682 Kastanje (beiset med Trebitt Oljebeis). Terrasse: Trebitt Terrassebeis i fargen Trebitt 0623 Burmateak.

 TREBITT Oljebeis

TREBITT Oljebeis

 • Naturlig vakkert
 • Pleier og bevarer
 • Unik, egenutviklet alkydolje
 • Krever ingen grunning

 TREBITT Terrassebeis

TREBITT Terrassebeis

 • Vakker og holdbar terrasse
 • Unik effekt mot grønske
 • *Regnsikker etter 1 time (*avhengig av temperatur og fuktighet)
 • Lang holdbarhet i ett strøk

Trebitt Terrassebeis 9072 Naturgrå-0182-Perlegrå

 Naturlig letthet! Fargevalget på hytta i Portør kler de omkringliggende svabergene og naturdetaljene. Terrassen er i fargen Trebitt 9072 Naturgrå, og står godt til hytteveggen som er malt med Drygolin Nordic Extreme i fargen Jotun 0182 Perlegrå.

Lune farger skaper en god ramme

Trebitt 9074 Nordisk Tre og Trebitt 9072 Naturgrå er favoritt hos mange. Lekre til populære fasadefarger som Jotun 1001 Egghvit1105 Villahvit og 0731 Demihvit, men også flotte til gylne, lune beigenyanser som 1037 Sandsten1108 Fyn og 1141 Natural Beige. Til mørkere farger som 0734 Brunsvart og 90033 Funkissort kan lyse terrassefarger være en lekker kontrast til det mørke. Mange nordmenn elsker de sennepsgule fasadefargene som Jotun 0738 Herregårdsgul og 1223 Høststemning. Her kan man understreke det gylne ved å velge den tradisjonsrike fargen Trebitt 0623 Burmateak, eller gå for en mer dempet, men lun følelse med Trebitt 90000 Terrassebrun. Dette er farger som også står godt i områder med mer vegetasjon, der hvor man har vill natur og trær tett opp til terrassen.

Trebitt 90000 Terrassebrun

 Frodig varme: Grønne vekster, Jotun 0738 Herregårdsgul på fasade og gulv med Trebitt Terrassebeis 90000 Terrassebrun kler hverandre!

Jotun 1392 Gul Antikk

Her ses en noe mer dempet gultone; Jotun 1392 Gul Antikk malt med Drygolin Nordic Extreme, sammen med terrassefargen Trebitt 90028 Skyggebrun. Grunnmuren er mal med Jotun DryTech Murmaling i fargen Jotun 11130 Shade. Varmt og sobert!

 DRYGOLIN Nordic Extreme

DRYGOLIN Nordic Extreme

 • Vår suverent beste noensinne – holder lengst!
 • Overlegen beskyttelse
 • Ekstrem farge- og glansholdbarhet
 • Selvrensende

 JOTUN DryTech Murmaling

JOTUN DryTech Murmaling

 • Holder all mur pen lengst
 • Til alle typer mur/grunnmur/betong
 • Motvirker flassing
 • Skittavvisende

 

Langvarig  pent utseende

Med kun ett strøk Trebitt Terrassebeis beskyttes treverket mot det norske klimaet, samtidig som treverkets naturlige uttrykk fremheves og bevares. For å få et langvarig pent utseende på terrassen, er det viktig at grunnarbeidet gjøres riktig. Noen timers arbeid er alt som trengs før du med god samvittighet kan slappe av i inntil tre år på en flott, sesongklar terrasse.

Trebitt Terrassebeis 90002 Gråsvart

Nydelige kveldstoner: Terrassen er beiset med Trebitt Terrassebeis i fargen Trebitt 90002 Gråsvart.

 TREBITT Terrassebeis

TREBITT Terrassebeis

 • Vakker og holdbar terrasse
 • Unik effekt mot grønske
 • *Regnsikker etter 1 time (*avhengig av temperatur og fuktighet)
 • Lang holdbarhet i ett strøk

Trebitt Terrassebeis påføres enkelt med pensel eller rull på forlengerskaft. En nybeiset overflate tåler regn allerede etter en times påføring (alt avhengig av tremperatur og luftfuktighet), og etter ett døgn er terrassen klar til bruk. Så er det bare å nyte sommeren!

Se hvor enkelt du skifter farge på terrassen her

 

Følg oss gjerne på Jotun Uteinspirasjon på Instagram for mer inspirasjon til farger og fargesetting!

Camilla Skjelberg
Camilla Skjelberg

Camilla Skjelberg – Regional Digital Marketing Manager Scandinavia

Camilla har lang erfaring med merkevarebygging og kommunikasjon. I samarbeid med Jotuns fargeeksperter, anerkjente stylister og samarbeidspartnere, deler hun nyheter, trender og inspirerende tips med deg.

Slik ble Sommerhytta til Sara og Ibrahim utendørs

Sommerhytta til Sara og Ibrahim fikk en kjempekoselig uteplass og lekker lounge! Terrasse: Trebitt Terrassebeis 90028 Skyggebrun Gjennom 10 uker…

Midtsommer med terrassekos og jordbær-pavlova

Midtsommer, terrassekos og deilige jordbær – det er bare å nyte dagene!  – Få oppskriften på vår smakfulle jordbær-pavlova. Nyt…

Tid for hage forbedret den vanskelige uteplassen

Uteplassen hadde ligget i brakk i flere år. Tid for hage på TV 2 fikset en, ny løsning med drivhus…

Beis terrassen og få nytt uterom!

Det er rart hvor stor endring bare en farge kan gjøre med uttrykket! Terrassen i denne utestua er fornyet med…

Ny og naturlig terrasse

Deilig med ny og naturlig terrasse og en etterlengtet behandling for robust beskyttelse.  Etter en god vask og beising, blir…

Grønt og frodig til sommerfesten!

Vi gleder oss til sommerfesten! Skap sydenstemning på terrassen i sommer. En lett sommermeny, inntatt i frodige omgivelser under oliventreet,…