Enkelt å skifte farge på terrassen

Enkelt å skifte farge på terrassen

Nye TREBITT Terrassebeisfjerner gjør det enkelt å skifte farge på terrassen. Denne terrassen er beiset med en av sesongens nye farger – TREBITT Terrassebeis 90029 Naturlig Sølvgrå.

VAKKER OG HOLDBAR TERRASSE

Er du lei av den gamle fargen på terrassen din? Kanskje du har lyst til å skifte stil helt, eller ønsker du en farge som passer bedre til de nye utemøblene? Mange kjenner seg igjen i at behovene endres, og heldigvis finnes det nå en mulighet til å fjerne den gamle fargen helt!

Den nye TREBITT Terrassebeisfjerner har en unik renseeffekt som gjør det enkelt å skifte farge på terrassen. Selv mørk terrassebeis fjernes enkelt, og terrassen er klar for et nytt strøk i ønsket farge.

Ett strøk er nok! Terrassebeisen skal ikke danne film, men trenge inn i treverket.

SÅ ENKELT ER DET!

For å klargjøre tidligere beiset eller oljet terrasse for et nytt strøk i ønsket farge, gjør du som følger:

STEG 1: RENS

Fukt underlaget med kaldt vann. Påfør TREBITT Terrassebeisfjerner med pensel påmontert forlengerskaft. Produktet skal virke i 15–20 minutter. Det er viktig å holde gulvet fuktig i hele virketiden, ved å etterstryke med TREBITT Terrassebeisfjerner. På store terrasser er det praktisk å jobbe felt for felt.

 TREBITT Terrassebeisfjerner

TREBITT Terrassebeisfjerner

  • Gir optimalt underlag for nytt strøk
  • Fjerner effektivt gammel terrassebeis
  • Renser og lysner treet
  • Gjør det enkelt å skifte farge

STEG 2: VASK

Etter 15–20 minutter skrubber du lett over med en terrasseskrubb.

STEG 3: SKYLL

Skyll godt med vann – gammel beis løsner enkelt! Rester kan forringe beisens kvalitet og levetid. Gjenta behandlingen ved behov.

STEG 4: BEIS

Påfør TREBITT Terrassebeis når treverket er tørt. Påfør terrassebeis over to bord av gangen. Ett strøk er nok. Terrassebeisen skal ikke danne film, men trenge inn i treverket. Tørk bort overskytende med en myk og lofri klut.

TREBITT Terrassebeis gir en vakker, matt og slitesterk overflate. Bruk den på terrassen, trapper, levegger og hagemøbler i impregnerte materialer. Med nybeiset terrasse kan utelivet nytes i fulle drag!

 TREBITT Terrassebeis

TREBITT Terrassebeis

  • Vakker og holdbar terrasse
  • Unik effekt mot grønske
  • *Regnsikker etter 1 time (*avhengig av temperatur og fuktighet)
  • Lang holdbarhet i ett strøk

VELG MELLOM MANGE VAKRE FARGER

En nybeiset terrasse gir deg det beste grunnlaget for et uterom som holder seg pent lenge. Tenk gjerne på terrassen som en forlengelse av huset, og skap gode soner som er tilpasset ulike aktiviteter.

Trebitt 9074 Nordisk Tre

Trebitt Terrassebeis 9074 Nordisk Tre

TIPS TIL FARGEVALG

Når du skal velge farge til terrassen, er det et godt tips å ta utgangspunkt i farger som passer til hovedfargen på huset eller hytta. Det vil gi en fin helhet på uterommet. På utefarger.jotun.no kan du se hvilke terrassebeisfarger vi anbefaler til våre varige, vakre farger utendørs.

Les mer om det nye fargekartet til TREBITT Terrassebeis her!

SLIK BEISER DU TERRASSEN

Barbro
Barbro

Barbro – Digital Redaktør

Barbro har lang fartstid innen interiør og farger. Hun jobber med utvikling av Jotuns mange fargekart. Gjennom ulike designsamarbeid, messer og oppussingsprogrammer, skaper hun inspirasjon til fornyelse av ditt hjem.

Sesongens nye terrassebeisfarger!

Nye farger fra Jotun! Merk deg Trebitt Terrassebeis 90029 Naturlig Sølvgrå  – dette er en farge som passer til svært mange…

Nytt fargekart til terrassen 2019!

Varme sommerkvelder venter oss! Her er fasaden malt i Jotun 9938 Dempet Sort. Det varme kveldslyset gjør at fargen ser…

Unngå disse terrassetabbene!

Sommersesongen er her og det er tid for å pleie terrassen. Mange går i gang uten å sjekke hva som er…

Hvor snart kan en ny terrasse beises?

Har du en helt ny terrasse er det viktig å gi den rett behandling – på rett tidspunkt.

Se Kristins gode soner i uterommet

Kristin og mannen Borgar Lindhjem ønsket seg mest mulig ut av hagen og det smale uteområdet. De ønsket seg flere funksjonelle…

En terrasse – to stiler

Endelig tid for å nyte lange, lyse sommerdager på terrassen! Skap et personlig uterom med fine detaljer. Huset er malt med…

Go to top