Lev livet ute i sommer!

Lev livet ute i sommer!

Linda ønsker velkommen til den vakre terrassen utenfor familiens hus på Lørenskog. Terrassen har fått fargen Trebitt Terrassebeis 90029 Naturlig Sølvgrå.

Sommeren leves ute

Omkranset av en stor, grønn hage, leves så mye som mulig av sommeren her ute. Terrassen, med fleksible soner, passer både for voksne og tenåringsbarna, og har god plass til besøk av familie og venner. Terrassen er bygget ut i flere etapper, ettersom behovene har endret seg. Med nye farger fremstår uterommet nå som en liten oase, der det er rom for å nyte solen fra tidlig morgen til sen kveld.

Stilsikre valg

Siste prosjekt har vært å bygge ut trappene som går ned i hagen, først og fremst for å åpne opp terrassen mot hagen. Med Lindas stilsikre sans og en handy samboer, ble dette klart før sommervarmen kom. Her er det plass til enda flere gjester, dersom sittebenken oppe på terrassen skulle bli for liten til å romme alle!

Trebitt Terrassebeis 90029 Naturlig Sølvgrå

Fargevalget

Da Linda skulle velge farge til terrassegulvet, ønsket hun en lys og naturlig gråfarge. Valget falt på Trebitt Terrassebeis 90029 Naturlig Sølvgrå. En farge som passer godt til huset, som er malt med DRYGOLIN Nordic Extreme i fargen 1624 Letthet, og møblene i sort og hvitt.

Trebitt Terrassebeis 90029 Naturlig Sølvgrå

Linda ønsket en farge på gulvet som så naturlig ut, samtidig som huset og hagen skulle komme til sin rett. Trebitt Terrassebeis 90029 Naturlig Sølvgrå er en ny, lun gråtone, som har blitt veldig populær!

 TREBITT Terrassebeis

TREBITT Terrassebeis

 • Vakker og holdbar terrasse
 • Unik effekt mot grønske
 • *Regnsikker etter 1 time (*avhengig av temperatur og fuktighet)
 • Lang holdbarhet i ett strøk

 DRYGOLIN Nordic Extreme

DRYGOLIN Nordic Extreme

 • Vår suverent beste noensinne – holder lengst!
 • Overlegen beskyttelse
 • Ekstrem farge- og glansholdbarhet
 • Selvrensende

Det viktige forarbeidet

Det gamle terrassegulvet ble godt vasket ned med Trebitt Terrassebeisfjerner, som effektivt fjerner gammel terrassebeis og gir optimalt underlag for fornyelse.

Linda brukte ikke høytrykksspyler for å vaske gulvet, men ble tipset om å bruke en god kost for ikke å skade treverket.

 TREBITT Terrassebeisfjerner

TREBITT Terrassebeisfjerner

 • Gir optimalt underlag for nytt strøk
 • Fjerner effektivt gammel terrassebeis
 • Renser og lysner treet
 • Gjør det enkelt å skifte farge

Les mer om forarbeid her!

Fin fargekombinasjon

Leveggen bak klatrehortensiaen er beiset med Trebit Terrassebeis 0683 Sotgrå. Dette rammer terrassen fint inn, og fargen matcher utemøblene.

Trebitt Terrassebeis 90029 Naturlig Sølvgrå

Sittebenken har paret bygget selv og beiset med samme farge som gulvet, Trebitt Terrassebeis 90029 Naturlig Sølvgrå. Bord og benk er fra Hay, potte og lampe fra Menu – alt fra Hviit.no.

Trebitt Terrassebeis 90029 Naturlig Sølvgrå/0683 Sotgrå

Ekstra lampelys er fint å ha ute når sommerkvelden blir til natt. Lampen er fra Menu, og glassene fra Muuto/Hviit.no.

Trebitt Terrassebeis 90029 Naturlig Sølvgrå/0683 Sotgrå

Hos Linda er gjester alltid velkomne og for å holde drikke kaldt, har hun fylt planteboksen med isbiter. Et godt tips til fleksibel bruk! Planteboks fra Ferm Living; bord, benk og stol fra Hay/Hviit.no.

Trebitt Terrassebeis 90029 Naturlig Sølvgrå

For å utnytte solen fra tidlig morgen til sen kveld, er terrassen innredet i ulike soner. Et romslig spisebord med sittebenker, deilige solsenger og loungestoler.

Trebitt Terrassebeis 90029 Naturlig Sølvgrå

Felles for møbleringen er fleksibilitet. Lette solsenger og stoler som kan flyttes på, slik at uteplassen kan brukes på flere måter. Husets tenåringer har ofte med seg venner hjem og kan trekke ned i hagen mens de voksne får med seg de siste solstrålene på terrassen.

Trebitt Terrassebeis 90029 Naturlig Sølvgrå

Store planter i potter er med på å skape soner på terrassen, også blir det så frodig og grønt i den ellers nedtonede fargepaletten!

Trebitt Terrassebeis 90029 Naturlig Sølvgrå

Loungestoler fra Hay/Hviit.no, strandhåndkle fra H&M Home og høyttaler fra B&O.

Kreativitet i uterommet

Linda Elmin er interiørstylist og driver i tillegg til boligstyling- og interiørdesignfirmaet sitt nettbutikken Hviit.no. Hun bobler over av gode idéer, noe det kreative opphenget av solhatter på veggen vitner om. Her er minner fra utallige reiser samlet. En personlig og fin måte å dekorere veggen på!

Trebitt Terrassebeis 90029 Naturlig Sølvgrå

Riktig god sommer på den nydelige terrassen!

Foto og styling: Elisabeth Heier /@elisabethheier.no 

 

Følg oss gjerne på Jotun Uteinspirasjon på Instagram 

Camilla Skjelberg
Camilla Skjelberg

Camilla Skjelberg – Regional Digital Marketing Manager Scandinavia

Camilla har lang erfaring med merkevarebygging og kommunikasjon. I samarbeid med Jotuns fargeeksperter, anerkjente stylister og samarbeidspartnere, deler hun nyheter, trender og inspirerende tips med deg.

Psst! Du kan fortsatt male eller beise i høst

Du kan fortsatt beise i høst! Klare høstdager kan by på fine dager og muligheter til vedlikehold ute! – Du…

Slik gjør du vedlikehold med terrassebeis!

Gjør du vedlikehold av den gamle trappen med terrassebeis, sparer du mange penger.  Se tipsene våre til hvordan du vedlikeholder…

Uterommet på hytta til Lina og Eldan

Uterommet på hytta til Lina og Eldan. Hytta ble beiset med Trebitt Oljebeis 0683 Sotgrå.  Gjennom 10 uker av «Sommerhytta»…

Slik ble Sommerhytta til Sara og Ibrahim utendørs

Sommerhytta til Sara og Ibrahim fikk en kjempekoselig uteplass og lekker lounge! Terrasse: Trebitt Terrassebeis 90028 Skyggebrun Gjennom 10 uker…

Lag en koselig uteplass for store og små

Hyggelig uteplass for barna! – Med enkle grep er barnebordet frisket opp i fargen Jotun 1910 Mørk Ørkensand. Dust og…

Midtsommer med terrassekos og jordbær-pavlova

Midtsommer, terrassekos og deilige jordbær – det er bare å nyte dagene!  – Få oppskriften på vår smakfulle jordbær-pavlova. Nyt…