Trebitt Oljebeis i høstfarger

Trebitt Oljebeis i høstfarger

Høsten; den fargerike fine årstiden, når alt skifter farge. Klar luft og ekstra høy himmel… Med et lunende pledd og en rykende varm kaffekopp, er det fortsatt flott å nyte høsten i hytteveggen! Fargen Trebitt Oljebeis i fargen 0699 Sort kler både fjellhytta og hus i urbane strøk. 

Inspirert av naturen

Trebitt Oljebeis finnes i en rekke vakre, transparente farger inspirert av naturen. Og hva er vel mer inspirerende enn alle de vakre høstfargene vi omgir oss med akkurat nå? Frisk og crispy luft, krydret med et vell av gnistrende og naturlige fargekombinasjoner, kvikker opp både kreativitet og malelyst! Brune og gylne, varme toner, røde farger fra naturens egen fargepalett eller sobre, sorte og grå nyanser – hva inspirerer deg?

TREBITT Oljebeis 9133 Stølsbrun og DRYGOLIN Ultimat Vindu og Dør 0025 Rørosrød

Kontraster i detaljene: Trebitt Oljebeis 0675 Seterbrun og Drygolin Nordic Extreme Vindu og Dør 0025 Rørosrød – en nydelig kombinasjon som spiller på lag med naturens rike fargetoner.

 TREBITT Oljebeis

TREBITT Oljebeis

 • Naturlig vakkert
 • Pleier og bevarer
 • Unik, egenutviklet alkydolje
 • Krever ingen grunning

 DRYGOLIN Nordic Extreme vindu og dør

DRYGOLIN Nordic Extreme vindu og dør

 • Vår suverent beste til vindu og dør
 • Overlegen beskyttelse
 • Ekstrem farge- og glansholdbarhet
 • Selvrensende

Et enklere fargevalg

Et godt fargevalg fremhever arkitekturen samtidig som det ivaretar huset eller hyttas harmoniske framtoning gjennom de skiftende årstidene. Nettopp derfor har Jotun gjennom generasjoner utviklet beisfarger og produkter som ivaretar både det vakre treverket, og relasjonen til natur og tradisjoner. I vårt nyeste fargekart «TREBITT – Vakre oljebeisfarger», håper vi å kunne bidra til et enklere fargevalg, og ikke minst, en vakker og tidløs fargepalett til nettopp din hytte eller bolig.

Les om vårt nye fargekart her.

TREBITT 0676 Tjærebrun, og detaljene med TREBITT 0682 Oker.

Naturens egen fargepalett: Røde og brune beisfarger er ekstra vakre i samspill med barskog og natur, og gir en god forankring i terrenget. Fasaden er beiset med Trebitt 0676 Tjærebrun, og detaljene med Trebitt 0682 Kastanje.

TREBITT 90032 Grånet Oker

Kjærlighet til treet: Trebitt Oljebeis gir en vakker og transparent fargeopplevelse som fremhever det naturlige spillet i treet. Her er veggen beiset i Trebitt 90032 Grånet Oker, en gylden og behagelig farge som blender fint inn i skogkledd terreng.

Beising om høsten

Og du; du kan fortsatt beise! TREBITT Oljebeis kan påføres også i kuldegrader – helt ned mot minus 5 grader. Men husk at når temperaturen ute blir lavere og fuktigheten høyere, trenger beisen lenger tid på å tørke. Derfor kan det være lurt å starte arbeidet litt utpå formiddagen, samt avslutte relativt tidlig på ettermiddagen før eventuell duggfall gjør seg gjeldende. God beiselyst!

 TREBITT Oljebeis

TREBITT Oljebeis

 • Naturlig vakkert
 • Pleier og bevarer
 • Unik, egenutviklet alkydolje
 • Krever ingen grunning

TREBITT 0652 Kastanje_ JOTUN 0175 Tjærebrun

Stramt og arkitektonisk: Fargene i lønnetreet gir en ekstra dimensjon til den varme veggen beiset i Trebitt 0652 Kastanje. Vinduet er malt i fargen Jotun 0175 Tjærebrun.

TREBITT Oljebeis

Pleier og bevarer: TREBITT Oljebeis inneholder en unik alkydolje som trenger godt inn i treverket og bevarer det naturlige vakre utseendet. Oljen hindrer fuktopptak og reduserer oppsprekking. UV-block beskytter mot sollys og holder fargen vakker lenge.

Du kan fortsatt beise! – Les mer her. 

Følg oss gjerne på Jotun Uteinspirasjon på Instagram 

Camilla Skjelberg
Camilla Skjelberg

Camilla Skjelberg – Regional Digital Marketing Manager Scandinavia

Camilla har lang erfaring med merkevarebygging og kommunikasjon. I samarbeid med Jotuns fargeeksperter, anerkjente stylister og samarbeidspartnere, deler hun nyheter, trender og inspirerende tips med deg.

Helmatt hytte på eventyrlige Randøy

I denne episden går turen til Randøy, rett utenfor Stavanger. Her ligger det ei hytte med en litt uvanlig fasong….

Fra kjedelig hyttedrøm til fantastisk hytteparadis

I episode 4 av den 9. sesongen med Eventyrlig Oppussing går turen til en liten og sjarmerende, men utdatert hytte…

Ferdigmalt kledning gir ekstrem beskyttelse

Med ferdigmalt kledning malt med DRYGOLIN Nordic Extreme kan du være sikker på at hytta di har ekstrem beskyttelse for…

Hvaler-hytta får som fortjent

På denne Hvaler-hytta må det gjøres en skikkelig oppgradering både inne og ute. Eventyrlig-gutta tar selvsagt oppdraget, og forvandler denne…

Sommerhytta til Leona og Håvard

Gjennom 10 uker av «Sommerhytta» på TV 2, har vi fulgt fire unge deltagerpar, som har konkurrert om å vinne…

Den grønne Sommerhytta til Herman og Petter

Sommerhytta til Herman og Petter fikk Jotun-fargen 7658 Københavnsgrønn. Gjennom 10 uker av «Sommerhytta» på TV 2, har vi fulgt…