Trebitt Oljebeis – nytt fargekart!

Trebitt Oljebeis – nytt fargekart!

Nå kommer TREBITT Oljebeis ut med et nytt fargekart som skal gjøre fargevalget enklere!  På dette bildet er hytta beiset med Trebitt Oljebeis 9052 Eksotisk Tre. Detaljer: Jotun 1453 Bomull, terrasse: Trebitt Terrassebeis 9073 Shimmergrå

Fire nye vakre farger

Du finner mengder av flotte beisfarger til hytte og hus i det nye fargekartet. Les mer lenger ned i saken om de fire nye vakre fargene: Trebitt 9221 Kobberbrun, Trebitt 90032 Grånet Oker, Trebitt 90031 Eldet Grå og Trebitt 90033 Funkissort

Ulike underlag gir ulikt utseende

Underlaget spiller en større rolle for utseende når man beiser enn mange er klar over. Tømmer fremstår ofte noe lysere enn uhøvlet panel! Når man skal velge eksteriørfarger til hytta er det i tillegg flere viktige faktorer som spiller inn, – som plassering i landskap, stil og tradisjoner. For de fleste av oss er det at hytta står fint i naturen det aller viktigste. Og majoriteten foretrekker å beise hytta, nettopp fordi man ønsker å bevare det naturlige uttrykket.  

Jotun Trebitt oljebeis forside 2020

Nytt fargekart! Veggen er beiset med Trebitt 9133 Stølsbrun.

Med inspirasjon fra naturens egne farger

TREBITT Oljebeis gir en vakker og transparent fargeopplevelse, som fremhever det naturlige spillet i treet. Og du oppnår en rekke naturlige fargetoner, – grått, brunt, beige, sort, gyllent, rødt, – mulighetene innen beis er kanskje flere enn du tror! Du kan også oppnå det karakteristiske værslitte utseende, – og likevel være trygg på at hytta er godt beskyttet mot vær og vind.  

Trebitt Oljebeis 9133 Stølsbrun og Drygolin Ultimat Vindu og Dør 0025 Rørosrød.

 TREBITT Oljebeis

TREBITT Oljebeis

  • Naturlig vakkert
  • Pleier og bevarer
  • Unik, egenutviklet alkydolje
  • Krever ingen grunning

Gyllen og glødende 

En av fargenyhetene våre er en gyllenrød bruntone; Trebitt 9221 Kobberbrun. Her har du en farge som virkelig gløder! En herlig brunfarge med hint av høstens røde og gule toner i bunn. 

Jotun_TREBITT_9221-Kobberbrun

Trebitt 9221 Kobberbrun

Trebitt 9221 Kobberbrun er utrolig lekker til høstlige okertoner som 1223 Høststemning og 0152 Staverngulden røde 0042 Villvin eller den klassiske grønne 0745 Grønn Umbra. En rødlig, mørk brun som 2182 Nøtt er et varmt, men roligere valg inntil.  

En lys, grålig og gyllen okertone

For de som liker det gylne, finner man i år en ny, lys grålig okertone, Trebitt 90032 Grånet Oker. Dette er en farge vi ser øke på mange moderne nybygg, gjerne i kombinasjon med andre naturmaterialer og kontraster.

Jotun_TREBITT_90032-Grånet-Oker

Trebitt Oljebeis 90032 Grånet Oker

Gylne toner som dette kan friske opp et grått nabolag, men likevel finne sin naurlige plass.

Lekker til vinduer og staffasje i dekkende, mørkere gråfarger som 1434 Labrador og 1899 Front. For den som liker det mer tradisjonelt, er grønt lekkert inntil, – som 8413 Herregårdsgrønn og 0745 Grønn Umbra. 

Naturlig «værslitt»

Trebitt 90031 Eldet Grå er en naturlig gråbrun tone. – En perfekt kombinasjon av grått og brunt. Passer perfekt til det nye moderne huset eller til den tradisjonelle hytta. Den oppleves som gyllen og lun, og har det naturlige værslitte utseende mange ønsker. Den er lekker til fjells, så vel som i et mer moderne byggefelt eller langs kysten. Står fint inntil både lyse og mørke vinduer.

Jotun_TREBITT_90032-Eldet-Grå

Trebitt Oljebeis 90031 Eldet Grå

Ved å velge en mer kulørt farge enn hvitt på staffasje, vil det helhetlige uttrykket bli mer diskret og i pakt med naturen. Det kan være en god ide å se på naturen rundt hytta før du avgjør staffasjefarge. Mørke gråtoner som 1434 Labrador er verdt å sjekke ut, eller en flott dyp grønntone som 0745 Grønn Umbra. Av lysere toner, som da vil tilføre en større kontrast til omgivelsene, kan en beige mellomtone som 1283 Lys Grå Umbra være et alternativ.  

Følg gjerne Jotun Uteinspirasjon på Instagram 🙂

Ny sort beisfarge

Trebitt 90033 Funkissort er en ny, sort farge som har en varm gråbrun undertone. Her vil overgangen mellom andre farger og materialer fremstå som mykere og smidigere fordi kontrasten er mindre enn helt sort. Et godt valg til både hytter og nybygde hus som ønsker et mørkt sortaktig utseende.

Jotun_trebitt_90033-Funkissort

Trebitt Oljebeis 90033 Funkissort.

Denne fargen er tøff i møte med grønne Jotun 8413 Herregårdsgrønn, men også okertoner og rødt for den som liker tradisjonelle og fargesterke detaljer. Dypere gråtoner som 1434 Labrador og 1899 Front blir diskrete og nærmest monokrone inntil, mens noe lysere gråtoner som 1378 Kontur og 1462 Grå Skifer er fine mellomtoner. Beige varianter som 1283 Svolvær, 10254 Brun Jord og 0546 Vika er flotte, lunere alternativ.  

Trebitt 90033 Funkissort, – en lun gråsvart farge, like fin til fjells som på moderne arkitektur i byen.  

 TREBITT Oljebeis

TREBITT Oljebeis

  • Naturlig vakkert
  • Pleier og bevarer
  • Unik, egenutviklet alkydolje
  • Krever ingen grunning

Alle beisfargene med anbefalte kombinasjonsfarger

Og ikke nok med at vi lanserer nye beisfarger.  – Alle fargene er også presentert med komplette fargeforslag. Dette betyr flotte forslag til din hytte, slik at du oppnår et helhetlig og tidløst uttrykk som vil stå godt i norsk natur. Du får våre beste fargeforslag til dør og vindu, detaljer, mur og terrasse!  TREBITToljebeis lamell

Vi håper det nye fargekartet kan bidra til at du får et enklere fargevalg, og at du får en tidløs fargepalett til din hytte eller bolig!

Lykke til!

Her kan du få inspirasjon til fargevalg inne på fjellhytta!

Følg oss gjerne på Jotun Uteinspirasjon på Instagram 

Nina
Nina

Nina – Skandinavisk Fargesjef Jotun

Nina har til enhver tid full oversikt over trendene. Hun tryller frem de vakreste fargekombinasjoner og hennes fargeanbefalinger er alltid treffsikre. Sammen med Jotun-teamet tryller hun frem de vakreste farger og fargekart.

Helmatt hytte på eventyrlige Randøy

I denne episden går turen til Randøy, rett utenfor Stavanger. Her ligger det ei hytte med en litt uvanlig fasong….

Fra kjedelig hyttedrøm til fantastisk hytteparadis

I episode 4 av den 9. sesongen med Eventyrlig Oppussing går turen til en liten og sjarmerende, men utdatert hytte…

Ferdigmalt kledning gir ekstrem beskyttelse

Med ferdigmalt kledning malt med DRYGOLIN Nordic Extreme kan du være sikker på at hytta di har ekstrem beskyttelse for…

Hvaler-hytta får som fortjent

På denne Hvaler-hytta må det gjøres en skikkelig oppgradering både inne og ute. Eventyrlig-gutta tar selvsagt oppdraget, og forvandler denne…

Sommerhytta til Leona og Håvard

Gjennom 10 uker av «Sommerhytta» på TV 2, har vi fulgt fire unge deltagerpar, som har konkurrert om å vinne…

Den grønne Sommerhytta til Herman og Petter

Sommerhytta til Herman og Petter fikk Jotun-fargen 7658 Københavnsgrønn. Gjennom 10 uker av «Sommerhytta» på TV 2, har vi fulgt…