Sommerdrømmer på terrassen

Sommerdrømmer på terrassen

Sommerdrømmer handler om utetid og kanskje en herlig uteplass hvor du kan nyte lange dager? Terrassen på bildet er beiset med Trebitt Terrassbeis i fargen 90029 Naturlig Sølvgrå.

Terrassen – en utendørs forlengelse av stue og kjøkken

De fleste av oss går rundt og drømmer om en solrik sommer, som vi kan fylle med late dager, familie, gode venner og god mat på terrassen. Uterommet vårt har blitt en viktig plass og oppleves som en forlengelse av både stue og kjøkken i sommerhalvåret.

TREBITT-Terrassebeis-90029-Naturlig-Sølvgrå_Jotun-Drygolin-Nordic-Extreme-0734-brunsvart.

Terrassen er beiset med Trebitt Terrassebeis i fargen  90029 Naturlig Sølvgrå.

 TREBITT Terrassebeis

TREBITT Terrassebeis

  • Vakker og holdbar terrasse
  • Unik effekt mot grønske
  • *Regnsikker etter 1 time (*avhengig av temperatur og fuktighet)
  • Lang holdbarhet i ett strøk

Et vakkert terrassegulv er en god start

Det er bare kreativiteten som setter grenser for hvor vakkert et uterom kan bli. En kombinasjon av møbler, planter, blomster og farger, bidrar til å skape den stemningen som du ønsker deg på din terrasse.

Det beste utgangspunktet er å begynne med å gi terrassegulvet en farge som står godt til husets fasadefarger. Da får du en enhetlig og fin innramming av huset. Mange søker etter et naturlig, skandinavisk uttrykk, der terrassegulvet har en myk, grålig og vakker patina. For dere kan vi anbefale vår nyeste farge Trebitt Terrassebeis 90029 Naturlig Sølvgrå. I løpet av en sommersesong har den fargen blitt en av Jotuns mest populære i Skandinavia!

TREBITT-Terrassebeis-90029-Naturlig-Sølvgrå.

Velg en dempet terrassebeisfarge

Det mørke huset er malt med Drygolin Nordic Extreme i fargen 0734 Brunsvart og terrassegulvet er beiset med Trebitt Terrassebeis i 90029 Naturlig Sølvgrå. Mange elsker den mørke fargetonen på huset mot det grånede treverket på terrassen,  i møte med naturelementer. Med enkle virkemidler kan du tilføre uterommet små fargerike detaljer som forsterker uttrykket og gir uterommet en egen identitet, for eksempel ved å male gamle møbler i nye farger. Her kan du lese om flere vakre farger til terrassen!

De fleste har kanskje en gammel benk, et bord eller en stol som har sett sine beste dager. Ved et par strøk med maling kan disse bli dine nye favoritter i uterommet. Veg mellom alle være vakre farger på på utefarger.jotun.no

Vi tilførte dette stilrene uterommet noen små detaljer med farger som representerer årets trendfarger, nemlig dempet gul, gyllengrønn og en treffsikker koboltblå. De fargeglade detaljene er malt med Drygolin Nordic Extreme Vindu og Dør.

 DRYGOLIN Nordic Extreme vindu og dør

DRYGOLIN Nordic Extreme vindu og dør

  • Vår suverent beste til vindu og dør
  • Overlegen beskyttelse
  • Ekstrem farge- og glansholdbarhet
  • Selvrensende

DRYGOLIN-Nordic-Extreme-JOTUN-0734-Brunsvart._benk-1910-Mørk-Ørkensand

Barnebordet er malt med DRYGOLIN Ultimat Vindu og dør i fargen 1910 Mørk Ørkensand. Fasaden er malt med DRYGOLIN Nordic Extreme 0734 Brunsvart.

Hvor snart kan en ny terrasse beises?

Gult og blått

Gule farger kommer til å fortsette å synes i trendbildet en stund fremover, spesielt innendørs. Og vi vet at det også betyr at uterommet kommer til å fylles opp av vakre gule farger på tekstiler, møbler og detaljer. Vi malte barnas utemøbler i en glad gul farge, DRYGOLIN Ultimat Vindu og dør 1910 Mørk Ørkensand.

Også blått er med i trendbildet og kommer med stor sannsynlighet til også å prege våre uterom. Nedenfor ser dere hvordan vi har malt en liten krakk i fargen JOTUN 0396 Wasablå.

TREBITT-Terrassebeis-90029-Naturlig-Sølvgrå_DRYGOLIN-Ultimat-Vindu-og-dør-0396-Wasablå.

En liten krakk fikk et nytt liv med den blå fargen DRYGOLIN Ultimat Vindu og dør 0396 Wasablå.

DRYGOLIN-Nordic-Extreme-JOTUN-0734-Brunsvart_benk-8252-Green-Harmony

Benk: DRYGOLIN Ultimat Vindu og dør 8252 Green Harmony. Terrassegulv og levegg: TREBITT Terrassbeis 90029 Natulig Sølvgrå.

LADY 8252 Green Harmony

Green Harmony er den perfekte naturlige grønntonen for deg som liker innslag av natur, varme tresorter og lune toner. Lekker til lune grå, beige. og greige farger.

Inngangsdøren er gjestenes førsteinntrykk av huset ditt

Hvorfor ikke gjøre noe ekstra med husets inngangsdør? Døren er jo det første du ser når kommer hjem og det siste du ser når du går. Inngangsdøren fortjener oppmerksomhet! Ved å fargesette detaljer som inngangsdøren, får huset sin egen identitet. På bildet nedenfor har vi malt døren i fargen JOTUN 7629 Antique Green. Døren gir besøkende en levende og trivelig velkomst. Les mer om fargesetting av inngangsdøren her

DRYGOLIN-Nordic-Extreme-JOTUN-0734-Brunsvart_DRYGOLIN-Ultimat-Vindu-dør-JOTUN-7629-Antique-Green.

Fasaden er malt med DRYGOLIN Nordic Extreme i fargen JOTUN 0734 Brunsvart. Dør er malt med DRYGOLIN Ultimat Vindu & dør i fargen JOTUN 7629 Antique Green.

LADY 7629 Antique Green

En dempet grønn tone. Den fremstår kjøligere og blåligere enn de gylne grønne 8252 Green Harmony eller 8469 Green Leaf som mange kjenner. 7629 Antique Green står aller best til de renere hvittonene 7236 Chi, 9918 Klassisk Hvit eller 1624 Letthet, men kan fungere til 1001 Egghvit og 1453 Bomull.

Slik maler du ytterdøren

Når du beiser terrassen din med TREBITT Terrassbeis får du en terrasse som holder lenger. Legg til noen aksentfarger og vips så har du et personlig og unikt uterom som du kan nye gjennom hele sommeren.

God sommer på terrassen!

Camilla Skjelberg
Camilla Skjelberg

Camilla Skjelberg – Regional Digital Marketing Manager Scandinavia

Camilla har lang erfaring med merkevarebygging og kommunikasjon. I samarbeid med Jotuns fargeeksperter, anerkjente stylister og samarbeidspartnere, deler hun nyheter, trender og inspirerende tips med deg.

Eventyrlig hytte i eventyrlige Åsenfjord

Med utsikt over Åsenfjord ligger et lite hyttetun bestående av 3 hytter. Her er det en storfamilie som ønsker seg…

Sommerhytta til Leona og Håvard

Gjennom 10 uker av «Sommerhytta» på TV 2, har vi fulgt fire unge deltagerpar, som har konkurrert om å vinne…

Den grønne Sommerhytta til Herman og Petter

Sommerhytta til Herman og Petter fikk Jotun-fargen 7658 Københavnsgrønn. Gjennom 10 uker av «Sommerhytta» på TV 2, har vi fulgt…

Her er sommerhytta til Eli og Benjamin utendørs

Sommerhytta til Eli og Benjamin er proppfull av fine løsninger og god design både ute og inne. Og absolutt en…

Arkitektens supermatte trehytte

Høyt oppe blant eiketrærne i Aspvik utenfor Stockholm kan du skimte arkitekt Andreas Martin-Löfs svarte, supermatte trehytte. Er den ikke…

Fargerikt og dempet med Stockholmsgrønn

I spekteret av grønne farger finnes både gylne, grålige og dype tradisjonelle grønntoner. Ønsker du deg en grønn nyanse er…