Sommerdrømmer

Sommerdrømmer

Drømmer du om en herlig uteplass hvor du kan nyte sommeren? Terrassen på bildet er beiset med TREBITT Terrassbeis i fargen 90029 Naturlig Sølvgrå.

Terrassen – en utendørs forlengelse av stue og kjøkken

De fleste av oss går rundt og drømmer om en solrik sommer som vi kan fylle med late dager, familie, gode venner og god mat på terrassen. Uterommet vårt har blitt en viktig plass som oppleves som en forlengelse av både stue og kjøkken i sommerhalvåret.

TREBITT-Terrassebeis-90029-Naturlig-Sølvgrå_Jotun-Drygolin-Nordic-Extreme-0734-brunsvart.

TREBITT Terrassebeis 90029 Naturlig Sølvgrå.

Et vakkert terrassegulv er en god start

Det er bare kreativiteten som setter grenser for hvor vakkert et uterom kan bli. En kombinasjon av møbler, planter, blomster og farger bidrar til å skape den stemningen som du ønsker deg på din terrasse.

Det beste utgangspunktet er å begynne med å gi terrassegulvet en farge som står godt til husets fasadefarger. Da får du en enhetlig og fin innramming av huset. Mange søker etter et naturlig, skandinavisk uttrykk, der terrassegulvet har en myk, grålig og vakker patina. For dere kan vi anbefale vår nyeste farge TREBITT Terrassebeis 90029 Naturlig Sølvgrå. I løpet av en sommersesong har den fargen blitt en av Jotuns mest populære i Skandinavia!

 TREBITT Terrassebeis

TREBITT Terrassebeis

  • Vakker og holdbar terrasse
  • Unik effekt mot grønske
  • *Regnsikker etter 1 time (*avhengig av temperatur og fuktighet)
  • Lang holdbarhet i ett strøk

TREBITT-Terrassebeis-90029-Naturlig-Sølvgrå.

Velg en dempet terrassebeisfarge

Det mørke huset er malt med DRYGOLIN Nordic Extreme i fargen 0734 Brunsvart og terrassegulvet er beiset med TREBITT Terrassebeis i 90029 Naturlig Sølvgrå. Mange elsker den mørke fargetonen på huset mot det grånede treverket på terrassen,  i møte med naturelementer. Med enkle virkemidler kan du tilføre uterommet små fargerike detaljer som forsterker uttrykket og gir uterommet en egen identitet, for eksempel ved å male gamle møbler i nye farger. Her kan du lese om flere vakre farger til terrassen!

De fleste har kanskje en gammel benk, et bord eller en stol som har sett sine beste dager. Ved et par strøk med maling kan disse bli dine nye favoritter i uterommet. Veg mellom alle være vakre farger på på utefarger.jotun.no

Vi tilførte dette stilrene uterommet noen små detaljer med farger som representerer årets trendfarger, nemlig dempet gul, gyllengrønn og en treffsikker koboltblå. De fargeglade detaljene er malt med DRYGOLIN Ultimat Vindu og dør.

 DRYGOLIN ULTIMAT Vindu og Dør

DRYGOLIN ULTIMAT Vindu og Dør

  • Rask tørk
  • Suveren heft og finish
  • Forsterket med UV-blokk
  • Spesielt effektiv mot svertesopp

DRYGOLIN-Nordic-Extreme-JOTUN-0734-Brunsvart._benk-1910-Mørk-Ørkensand

Barnebordet er malt med DRYGOLIN Ultimat Vindu og dør i fargen 1910 Mørk Ørkensand. Fasaden er malt med DRYGOLIN Nordic Extreme 0734 Brunsvart.

Hvor snart kan en ny terrasse beises?

Gult og blått

Gule farger kommer til å fortsette å synes i trendbildet en stund fremover, spesielt innendørs. Og vi vet at det også betyr at uterommet kommer til å fylles opp av vakre gule farger på tekstiler, møbler og detaljer. Vi malte barnas utemøbler i en glad gul farge, DRYGOLIN Ultimat Vindu og dør 1910 Mørk Ørkensand.

Også blått er med i trendbildet og kommer med stor sannsynlighet til også å prege våre uterom. Nedenfor ser dere hvordan vi har malt en liten krakk i fargen JOTUN 0396 Wasablå.

TREBITT-Terrassebeis-90029-Naturlig-Sølvgrå_DRYGOLIN-Ultimat-Vindu-og-dør-0396-Wasablå.

En liten krakk fikk et nytt liv med den blå fargen DRYGOLIN Ultimat Vindu og dør 0396 Wasablå.

DRYGOLIN-Nordic-Extreme-JOTUN-0734-Brunsvart_benk-8252-Green-Harmony

Benk: DRYGOLIN Ultimat Vindu og dør 8252 Green Harmony. Terrassegulv og levegg: TREBITT Terrassbeis 90029 Natulig Sølvgrå.

LADY 8252 Green Harmony

Green Harmony er den perfekte naturlige grønntonen for deg som liker innslag av natur, varme tresorter og lune toner. Lekker til lune grå, beige. og greige farger.

Inngangsdøren er gjestenes førsteinntrykk av huset ditt

Hvorfor ikke gjøre noe ekstra med husets inngangsdør? Døren er jo det første du ser når kommer hjem og det siste du ser når du går. Inngangsdøren fortjener oppmerksomhet! Ved å fargesette detaljer som inngangsdøren, får huset sin egen identitet. På bildet nedenfor har vi malt døren i fargen JOTUN 7629 Antique Green. Døren gir besøkende en levende og trivelig velkomst. Les mer om fargesetting av inngangsdøren her

DRYGOLIN-Nordic-Extreme-JOTUN-0734-Brunsvart_DRYGOLIN-Ultimat-Vindu-dør-JOTUN-7629-Antique-Green.

Fasaden er malt med DRYGOLIN Nordic Extreme i fargen JOTUN 0734 Brunsvart. Dør er malt med DRYGOLIN Ultimat Vindu & dør i fargen JOTUN 7629 Antique Green.

LADY 7629 Antique Green

En dempet grønn tone. Den fremstår kjøligere og blåligere enn de gylne grønne 8252 Green Harmony eller 8469 Green Leaf som mange kjenner. 7629 Antique Green står aller best til de renere hvittonene 7236 Chi, 9918 Klassisk Hvit eller 1624 Letthet, men kan fungere til 1001 Egghvit og 1453 Bomull.

Slik maler du ytterdøren

Når du beiser terrassen din med TREBITT Terrassbeis får du en terrasse som holder lenger. Legg til noen aksentfarger og vips så har du et personlig og unikt uterom som du kan nye gjennom hele sommeren.

God sommer på terrassen!

Camilla Skjelberg

Camilla Skjelberg – Regional Digital Manager

Camilla har lang erfaring med merkevarebygging og kommunikasjon. I samarbeid med Jotuns fargeeksperter, anerkjente stylister og samarbeidspartnere, deler hun nyheter, trender og inspirerende tips med deg.

Kvarngårdens terrasse

Nydelige kveldstoner: Sofia og Nils Odiers store terrasse på Kvarngården er beiset med Jotun Trebitt Terrassebeis 90002 Gråsvart.  Stor terrasse…

Klesdesignerens varmgrå villa

 70-tallshus får moderne og industrielt preg med store fabrikkvinduer og nydelig matchende gråtoner. Denne flotte  varmgrå villaen har fått fargen…

Gammel benk i ny drakt

Hvorfor ikke friske opp utemøblene med en helt ny farge! Her ser dere en gammel benk i ny drakt, nå…

Det gode livet på hytta i Portør

Bare føtter mot varmt terrassegulv og den deilige følelsen av norsk sommer! På denne hytta i Portør brukes uteplassen til…

Lev livet ute i sommer!

Linda ønsker velkommen til den vakre terrassen utenfor familiens hus på Lørenskog. Terrassen har fått fargen Trebitt Terrassebeis 90029 Naturlig…

Ingunns vakre hage

Det første møtet med Ingunns hage tar nesten pusten fra en som er glad i hageliv og blomster! Innenfor den…