Sesongens vakreste terrassebeisfarger!

Sesongens vakreste terrassebeisfarger!

Gode farger for uterommet fra Jotun! Merk deg Trebitt Terrassebeis 90029 Naturlig Sølvgrå  – dette er en farge som passer til svært mange husfarger!

Trygge fargevalg til uterommet

TREBITT Terrassebeis har kommet med to lekre, nye terrassebeisfarger, som bidrar til at du finner den perfekte fargen til ditt uterom. For disse fargene er tatt frem nettopp for å komplementere våre mest solgte fasadefarger! Du finner flere flotte terrassebeisfarger i fargekartet her.

La oss få introdusere to nye favoritter blant TREBITT Terrassebeisfargene!

TREBITT 90029 Naturlig Sølvgrå

Dette er en lun gråtone, som er noe dypere og varmere i tonen enn den grå bestselgeren 9073 Shimmergrå.

Mange opplever 9073 Shimmergrå som litt kald og blålig, og for dere er den nye 90029 Naturlig Sølvgrå et flott alternativ. Den står f.eks. svært godt til bestselgerne av dekkende farger; 1001 Egghvit, 1453 Bomull, 1024 Tidløs, 1391 Lys Antikkgrå, 1973 Antikkgrå, 1434 Labrador, 1462 Grå Skifer eller 0394 Varmgrå. Den passer også flott til de røde favorittene 2006 Husmannsrød og 2142 Vestlandsrød, den grønne 8413 Herregårdsgrønn eller den populære, 9938 Dempet Sort, for å nevne noen.Jotun_90029-Naturlig_SolvgråTrebitt Terrassebeis 90029 Naturlig Sølvgrå.Trebitt-90029-Naturlig-SøvgråGode venner og varme somrer er det beste som finnes. Den nye fargen Trebitt Terrassebeis 90029 Naturlig Sølvgrå; en lun gråtone.

 TREBITT Terrassebeis

TREBITT Terrassebeis

  • Vakker og holdbar terrasse
  • Unik effekt mot grønske
  • *Regnsikker etter 1 time (*avhengig av temperatur og fuktighet)
  • Lang holdbarhet i ett strøk

TREBITT 90028 Skyggebrun

En dempet bruntone. Tonen er grålig brun, – ikke for grå, ikke for gyllen og ei heller rødlig brun. Kun behagelig og varm i tonen, som står godt til en rekke dekkende farger på eksteriør. Se den inntil lyse varianter som 1622 Refleksjon, og 0182 Perlegrå, eller de beige; 1939 Sandbeige, 1016 Blek Sand eller 1486 Rå Umbra Blek. Denne terrassefargen passer også til de gylne 1392 Gul Antikk og 1223 Høststemning, og for ikke å glemme, inntil en av landets mest solgte farger, nemlig 0734 Brunsvart.

Jotun-Trebitt-_-90028-Skyggebrun_1037-Sandsten

Den perfekte bruntonen på terrassen; Trebitt Terrassebeis 90028 Skyggebrun. Veggen er malt med Drygolin Pluss Oljedekkbeis 1037 Sandsten.

Bytt farge på terrassen i år!

Visste du at du nå enkelt kan bytte farge på terrassen? Den nye TREBITT Terrassebeisfjerner fjerner effektivt gammel terrassebeis, slik at du kan bytte farge!

 TREBITT Terrassebeisfjerner

TREBITT Terrassebeisfjerner

  • Gir optimalt underlag for nytt strøk
  • Fjerner effektivt gammel terrassebeis
  • Renser og lysner treet
  • Gjør det enkelt å skifte farge

Slik beiser du terrassen

 

Nina
Nina

Nina – Skandinavisk Fargesjef Jotun

Nina har til enhver tid full oversikt over trendene. Hun tryller frem de vakreste fargekombinasjoner og hennes fargeanbefalinger er alltid treffsikre. Sammen med Jotun-teamet tryller hun frem de vakreste farger og fargekart.

Midtsommer med terrassekos og jordbær-pavlova

Midtsommer, terrassekos og deilige jordbær – det er bare å nyte dagene!  – Få oppskriften på vår smakfulle jordbær-pavlova. Nyt…

Tid for hage forbedret den vanskelige uteplassen

Uteplassen hadde ligget i brakk i flere år. Tid for hage på TV 2 fikset en, ny løsning med drivhus…

Beis terrassen og få nytt uterom!

Det er rart hvor stor endring bare en farge kan gjøre med uttrykket! Terrassen i denne utestua er fornyet med…

Ny og naturlig terrasse

Deilig med ny og naturlig terrasse og en etterlengtet behandling for robust beskyttelse.  Etter en god vask og beising, blir…

Grønt og frodig til sommerfesten!

Vi gleder oss til sommerfesten! Skap sydenstemning på terrassen i sommer. En lett sommermeny, inntatt i frodige omgivelser under oliventreet,…

Slik lager du en mobil levegg

Lag en mobil levegg som skaper soner på terrassen. Sett farge på festen! Enten du vil sette litt ekstra farge…