Nytt fargekart for grunnmur og murhus!

Nytt fargekart for grunnmur og murhus!

Denne fasaden er malt med JOTUN DryTech Mur i fargen 11140 Ash Brown.

Jotun lanserer nytt utendørs fargekart for mur. Her finner du alle våre 52 vakre murfarger for grunnmur og murhus, samt tips fra våre eksperter om hvordan du kan finne de beste fargekombinasjonene til ditt hjem.

Gir mur et vakkert og tidløst utseende som varer

Det er kun med riktig maling og rett behandling at muren din kan holde seg flott og intakt over lang tid.  JOTUN DryTech Mur gir et elegant og tidløst utseende som varer – år etter år. Malingen kan brukes til alle typer mur, grunnmur og betong, og den sikrer deg  optimal beskyttelse mot fukt i årene som kommer.

Nytt fargekart «Tidløse murfarger» ute i butikkene nå

I vårt nye fargekart kan du velge mellom 52 vakre farger som alle er spesielt utviklet for murhus og grunnmur. Fargene er nøye sortert, slik at det skal være lett å orientere seg i fargekartet. For å gjøre fargevalget enda enklere, deler også  våre eksperter  sine anbefalinger og gir deg gode forslag til hvordan du best kan fargesette hele huset.

Les mer om våre beste fargetips til grunnmuren.

Et vellykket fargevalg som varer

Ved å velge de riktige fargene, kan du fremheve vakker arkitektur og belyse – eller dempe – spesielle detaljer. Det er fargekombinasjonene du velger som gir huset en helhetlig og harmonisk fremtoning.

Murhuset er malt med JOTUN DryTech Mur i fargen 1909 Kalkoker.

Alle våre varig vakre farger har to anbefalte staffasjefarger. Desto større kontrast det er mellom fargen på huset og på staffasjen, desto mer vil du oppleve at detaljene settes i fokus. Slik kan du selv enkelte avgjøre om du ønsker en fargekombinasjon som fremhever eller demper husets personlighet og fremtoning. Når du fargesetter huset med produkter fra Jotun, kan du være helt trygg på at huset vil forbli vakkert lenge.

Her er anbefalte staffasjefarger til 1909 Kalkoker, som vist på bildet over.

Ta hensyn til omgivelsene

Vi anbefaler at du tar hensyn til omgivelsene når du velger farge til murhuset ditt. Enkelte drømmer om å tilføre vakre farger til et ellers fargeløst nabolag, mens andre ønsker å understreke omgivelsenes vakre karakter ved å velge en mer dempet farge. Uansett hva du velger, bør du huske at fargevalget skaper en naturlig bro til omgivelsene rundt oss. Med et riktig fargevalg kan vi enkelte forme attraktive og levende omgivelser for oss selv.

Les om hvordan du kan få fargeråd til huset – på sekundet.

Mal grunnmuren

Her er fasaden malt i JOTUN 9918 Klassisk hvit. Grunnmuren er malt i JOTUN DryTech Mur 1500 Grafittgrå.

Murmalingen som gir optimal beskyttelse og motvirker flass

Med JOTUN DryTech Mur får du den aller beste beskyttelsen kombinert med det vakreste resultatet. Vi har utviklet produktet med en unik 2i1-teknologi, som er både diffusjonsåpen og vannavvisende. Malingen er også skittavvisende. Dette sikrer deg det beste resultatet for murhus og grunnmur.

1500 Grafittgrå

Vår diffusjonsåpne maling er spesielt utviklet til å slippe all vanndamp ut av muren, slik at vi kan motvirke flass og sprekker. JOTUN DryTech Mur er også vannavisende, slik at muren holder seg tørr, og skittavvisende, slik at muren holder seg ren og vakker så lenge som mulig.

Her kan du se alle murfargene og få utfyllende fargebeskrivelser fra våre fargeeksperter.  

JOTUN DryTech Mur er  en komplett serie av murprodukter; JOTUN DryTech Murprimer, JOTUN DryTech Murfiller og JOTUN DryTech murmaling. Sammen gir de deg et varig vakkert murhus.

 

Camilla Skjelberg

Camilla Skjelberg – Regional Digital Manager

Camilla har lang erfaring med merkevarebygging og kommunikasjon. I samarbeid med Jotuns fargeeksperter, anerkjente stylister og samarbeidspartnere, deler hun nyheter, trender og inspirerende tips med deg.