Nytt DRYGOLIN-fargekart – husfarger til alle årstider

Nytt DRYGOLIN-fargekart – husfarger til alle årstider

Vakker fargesetting til hele huset – året rundt. Nå er nytt DRYGOLIN-fargekart for 2024 endelig her!

Bildet over: Huset er malt i fargenyheten JOTUN 20118 Amber Red. Terrassen med TREBITT Terrassebeis i fargen 90002 Gråsvart.

En gjennomtenkt fargepalett gjør at huset harmonerer med omgivelseneåret rundt, og ønsker deg velkommen hjem hver dag.

Birgit Torkildsby, regional fargesjef i Jotun

DRYGOLIN Fargekart 2024

Nytt DRYGOLIN-fargekart for 2024.

Jotun lanserer nå et helt nytt fargekart med vakre utendørsfarger, spesielt utviklet for norsk arkitektur og omgivelser. Nytt av året er fem utvalgte farger som garantert vil bringe personlighet til ditt hjem. Sammen med høykvalitetsmalingene fra DRYGOLIN, er du sikret et varig, vakkert resultat.

En husfarge til alle årstider

– En god husfarge skal kle alle årstider! Det mener Birgit Torkildsby, regional fargesjef i Jotun.Jotun Skagengul

Klassisk hus med moderne supermatt maling. Her kunne vi tenkt oss å nyte late sommerdager. Fargen på huset er JOTUN 1124 Skagengul, og vinduer og rekkverk er malt i JOTUN 1453 Bomull. Terrassen er beiset med TREBITT Terrassebeis i fargen 90028 Skyggebrun.JOTUN 1124 Skagengul.JOTUN 1453 Bomull.

 DRYGOLIN Nordic Extreme Supermatt

DRYGOLIN Nordic Extreme Supermatt

 • Eksklusivt, supermatt utseende
 • Unik Extreme-teknologi som holder lengst
 • Ekstrem fargeholdbarhet
 • Selvrensende

 DRYGOLIN Nordic Extreme vindu og dør

DRYGOLIN Nordic Extreme vindu og dør

 • Overlegen beskyttelse
 • Ekstrem farge- og glansholdbarhet
 • Selvrensende
 • Vannavvisende – regnsikker etter 1 time

– Når bladene faller fra trærne og bakken dekkes av snø, vil husets fasade se annerledes ut enn på varme sommerdager, når huset er omgitt av grønt gress og frodige hager, sier hun.

SE DET NYE FARGEKARTET HER.

En gjennomtenkt fargepalett gjør at huset harmonerer med omgivelsene året rundt, og ønsker deg velkommen hjem hver dag.Jotun Dempet Sort SupermattLekker funkisbolig malt med DRYGOLIN Nordic Extreme Supermatt i fargen JOTUN 9938 Dempet Sort. Terrassen er beiset med TREBITT Terrassebeis i fargen 90029 Naturlig Sølvgrå.

Fem nye, inspirerende utendørsfarger

Det nye fargekartet inneholder 72 av våre vakreste eksteriørfarger.

I år presenterer vi også fem nye og inspirerende nyanser, nøye utviklet av Jotuns dyktige fargespesialister – fra varme terrakotta-toner til dempede gråblå nyanser. De nye fasadefargene vil bringe fornyet energi til både tradisjonelle og mer moderne skandinaviske boliger.

Les mer om de nye fargene her!

Stadig flere velger supermatt finish

– Den unike malingen, DRYGOLIN Nordic Extreme Supermatt, vil skape en dempet fremtoning som svarer godt til de store trendene innen moderne arkitektur, men som også står godt til mer klassiske boliger, forklarer Birgit Torkildsby.

 DRYGOLIN Nordic Extreme Supermatt

DRYGOLIN Nordic Extreme Supermatt

 • Eksklusivt, supermatt utseende
 • Unik Extreme-teknologi som holder lengst
 • Ekstrem fargeholdbarhet
 • Selvrensende

– Mange av de tradisjonelle, norske eksteriørfargene, slik som gult, rødt og sort, får et mykere, mer elegant uttrykk med en supermatt finish. Samtidig velger stadig flere også en supermatt finish til lyse og hvite hus, da dette bidrar til en mykere fargeopplevelse og gir mindre gjenskinn fra solen.

Jotun Refleks

Lekker bolig malt i fargen JOTUN 7043 Refleks. Bruk gjerne vår nyhet DRYGOLIN Power Clean med selvrensende teknologi til lyse farger. Da holder huset seg rent og pent år etter år. Vinduene er malt i JOTUN 9918 Klassisk Hvit og muren i JOTUN 1638 Horisont.

Ny, selvrensende DRYGOLIN-maling

I år utvides vår suverent beste malingsserie med nyheten DRYGOLIN Power Clean. Med en unik selvrensende teknologi og silkematt utseende, sikrer DRYGOLIN Power Clean langvarig beskyttelse og et vakkert, nymalt utseende år etter år. Malingens selvrensende egenskaper gir lavt skittopptak, motvirker begroing og er svært effektiv mot svertesopp og alger.

Les mer om DRYGOLIN Power Clean her.

 DRYGOLIN Power Clean

DRYGOLIN Power Clean

 • Selvrensende teknologi – minimalt skittopptak
 • Svært langvarig beskyttelse
 • Spesielt effektiv mot svertesopp

Skap helhet med velvalgte detaljfarger

– En god detaljfarge tilfører uterommet det lille ekstra, samtidig som det komplementerer husets hovedfarge. Utemøbler, vinduskarmer og inngangsdøren er fine eksempler på detaljer hvor du kan tilføre velvalgte farger, som gir huset mer særpreg. En vakker og personlig fargepalett, i kombinasjon med høykvalitetsmalinger fra Jotun, garanterer et varig vakkert hus som du og familien kan glede dere over lenge, sier fargesjefen.

 DRYGOLIN Nordic Extreme

DRYGOLIN Nordic Extreme

 • Unik Extreme-teknologi som holder lengst
 • Ekstrem farge- og glansholdbarhet
 • Selvrensende
 • Lengst vedlikeholdsintervaller

 DRYGOLIN Nordic Extreme vindu og dør

DRYGOLIN Nordic Extreme vindu og dør

 • Overlegen beskyttelse
 • Ekstrem farge- og glansholdbarhet
 • Selvrensende
 • Vannavvisende – regnsikker etter 1 time

I fargekartet presenteres alle våre gode eksteriørfarger med anbefalte detaljfarger, inkludert grunnmur, terrasse, staffasje og andre detaljer. Slik blir det enkelt å skape et helhetlig uttrykk.

Jotun Lys Hamp Drygolin

Dette klassiske huset er malt i fargen JOTUN 10293 Lys Hamp. Vinduer, dør og staffasje er malt i fargen JOTUN 10416 Perlehvit. Innrammingen til vinduene har fått fargen JOTUN 0546 Vika, og muren JOTUN 1462 Grå Skifer.

Et resultat som er vel verdt innsatsen

DRYGOLIN Nordic Extreme er utviklet og testet spesielt for norske værforhold. Velger du høykvalitetsmalinger fra DRYGOLIN, kan du glede deg over maksimal beskyttelse og ekstrem farge- og glansholdbarhet i lang tid. Da får du et resultat som er vel verdt innsatsen – og som ønsker deg velkommen hjem hver dag!

Nøye testet for det norske klimaet

Norske husvegger må tåle alt fra stekende sol på en sommerdag til bitende vinterstormer. Når været blir mer ekstremt, betyr det at vår maling også må bli det.

– Det er mye vær i Norge, og variasjonene i været stiller høye krav til både farge og maling. Jotun tester sine malinger på spesielt værutsatte steder for å sikre at de lever opp til de høye kravene som det nordiske klimaet stiller, forteller Sigve Fjelde, senioringeniør i Jotun.

Kråkenes fyr - Jotun Drygolin Nordic Extreme

Lykke til med årets utendørsprosjekter og husmaling!

SE DET NYE FARGEKARTET FRA DRYGOLIN.

Husk å abonnere på vårt nyhetsbrev her, hvis du ønsker tips og inspirasjon rett i din innboks.

Avatar
Avatar

Audun Ibenholt – Digital Content Manager

Audun har skrevet blogg og jobbet med tekst i hele sitt voksne liv. Han er opptatt av merkevarebygging, kommunikasjon og tydelig språk. Sammen med Jotuns egne fargeeksperter og andre samarbeidspartnere ønsker han å inspirere og motivere til å komme i gang med oppussingsprosjekter - både små og store.

Utendørs fargenyheter – dempede grålige blåtoner

I årets DRYGOLIN-fargekart presenterer vi to nye og dempede blåfarger. De to fargene, Jotun 4710 Duggblå og Jotun 5556 Nordic…

Husets detaljer og utemøbler krever spesialmaling

Vinduer, dører, staffasje, hagemøbler, gjerder og andre utvendige detaljer​ er ofte laget av høvlet treverk, som krever en maling med…

Harmonisk fargesetting av huset

For å skape en harmonisk fargesetting av hele huset er det viktig å ta hensyn til både omgivelsene, husets stil…

Slik maler du grunnmuren (og murhuset)

Det er i utgangspunktet ikke noe vanskeligere å male mur, hverken grunnmuren eller murhuset, enn det er å male treverk,…

En moderne oljemaling: Oppdag DRYGOLIN Pluss

DRYGOLIN Pluss er oljemalingen som leverer det «lille ekstra» sammenlignet med tradisjonelle oljemalinger. Mer værbestandig, bedre beskyttelse og lengre vedlikeholdsintervaller….

Rødt til både moderne boliger og tradisjonelle hus

Røde hus har en spesiell plass i hjertene til mange, særlig i Norge og Skandinavia. Fra den klassiske røde stuen…