Selvrensende maling som vasker huset for deg

Selvrensende maling som vasker huset for deg

Nyheten DRYGOLIN Power Clean er det nyeste tilskuddet til DRYGOLIN-familien. En selvrensende maling som vasker huset for deg hver gang det regner, og bevarer et nymalt utseende år etter år.

Bildet over: Både vegg og vinduer på huset er malt i fargen JOTUN 1453 Bomull. Vindusinnrammingene er malt i JOTUN 7053 Lærdal.

DRYGOLIN Power Clean er en kraftfull kvalitetsmaling som gir langvarig beskyttelse og et vakkert resultat. Og våre tester viser at den er best i klassen!

Lyse og hvite husfarger er svært populære i Norge.

Birgit Torkildsby, regional fargesjef i Jotun.

JOTUN Egghvit

Huset malt i fargen JOTUN 1001 Egghvit holder seg vakkert år etter år når du maler med DRYGOLIN Power Clean.

Selvrensende egenskaper er et «must» i Norge, ikke minst hvis du har en lys fasade, sier fargesjefen.

Maler du huset i lyse nyanser, kan du imidlertid oppleve at det er krevende å holde huset rent over tid.

– Smuss og skitt er mer synlig på lyse vegger enn mørke. Da er det godt å vite at nyheten DRYGOLIN Power Clean er spesielt utviklet for å holde husveggen ren og pen år etter år, i tillegg til å gi ekstrem beskyttelse og et vakkert, silkematt utseende. Her får du virkelig «full pakke»! Det forteller Birgit Torkildsby, regional fargesjef i Jotun.

Høykvalitetsmaling med selvrensende egenskaper

Det fuktige, norske klimaet gjør at husveggene er svært utsatt for svertesopp og alger. Nyheten DRYGOLIN Power Clean er en høykvalitetsmaling med ekstrem fargeholdbarhet, som har lavt skittopptak, motvirker begroing og er svært effektiv mot svertesopp og alger.

JOTUN 1453 Bomull

Både vegg og vinduer på dette flotte huset er malt i fargen JOTUN 1453 Bomull. Vindusinnrammingene er malt i JOTUN 7053 Lærdal. Trappen er beiset med TREBITT Terrassebeis i fargen 90029 Naturlig Sølvgrå. Veggene holder seg rene og vakre år etter år med DRYGOLIN Power Clean. Til vinduer anbefaler vi DRYGOLIN Nordic Extreme Vindu og Dør.

 DRYGOLIN Power Clean

DRYGOLIN Power Clean

 • Selvrensende teknologi – minimalt skittopptak
 • Svært langvarig beskyttelse
 • Spesielt effektiv mot svertesopp

 DRYGOLIN Nordic Extreme vindu og dør

DRYGOLIN Nordic Extreme vindu og dør

 • Overlegen beskyttelse
 • Ekstrem farge- og glansholdbarhet
 • Selvrensende
 • Vannavvisende – regnsikker etter 1 time

DRYGOLIN Power Clean er utviklet med selvrensende egenskaper som gjør at skitt og smuss har vanskelig for å feste seg på veggen. I tillegg bidrar naturens egne krefter til å vaske bort skitt fra veggene når det regner. Da er du sikret at det blir enklere å holde husveggen ren og at du oppnår et varig nymalt utseende.

Husvask er inkludert

DRYGOLIN Power Clean er malingen som aldri tar ferie. Malingens vannavisende overflate sørger for at skitt og støv renner av med regnvannet. Du kommer til å sette pris på enhver regnskur. Power Clean-teknologien holder huset ditt beskyttet, rent og pent. Dette er malingen for deg som ønsker å ta ekstra godt vare på huset ditt og beholde det nymalte utseendet i lang tid.

Den selvrensende teknologien sørger ikke bare for et nyvasket utseende, men den hindrer også begroing, og er effektiv mot svertesopp og alger. Og den er best i klassen.

Utviklet for norske forhold

Selv om DRYGOLIN Power Clean er et nytt produkt, er det grundig testet under ekstreme forhold, akkurat som resten av produktene i DRYGOLIN-serien. Malingen legger seg som en rustning på husveggen, der farge og glans bevares i lang, lang tid.

Grønt hus fra bakgården fotograft mot sjøen

Pollen og skitt synes på hus i alle farger, derfor vil du sette pris på de selvrensende egenskapene uansett hvilken farge huset ditt har. Fargen på dette huset er Jotun 7653 Stockholmsgrønn, detaljer Jotun 1024 Tidløs.  

Et vakkert, silkematt resultat

– Det er stor etterspørsel etter eksteriørmalinger med en mattere glansgrad, og med god grunn! Mange av de tradisjonelle, norske eksteriørfargene, slik som gult, rødt og sort, vil få et mykere, mer elegant uttrykk når du velger en silkematt finish. Jo mattere malingen er, jo mindre reflekterer lyset tilbake til omgivelsene, og resultatet er at du får den beste og mest «ekte» gjengivelsen av fargen du har valgt, forklarer Birgit Torkildsby.

JOTUN Natural Beige og Perlegrå

Til lyse fasadeer er DRYGOLIN Power Clean et meget godt valg! Malingen med selvrensende teknologi, gjør at huset vaskes når det regner, og huset holder seg rent og pent lenge! Her er det malt i fargene JOTUN 1141 Natural Beige, og JOTUN 0182 Perlegrå.

Med sin avdempede og silkematte glans, vil DRYGOLIN Power Clean la husfargen oppleves som lun, myk og rolig. Resultatet er et vakkert, nymalt utseende som huseiere kan glede seg over år etter år.

 DRYGOLIN Power Clean

DRYGOLIN Power Clean

 • Selvrensende teknologi – minimalt skittopptak
 • Svært langvarig beskyttelse
 • Spesielt effektiv mot svertesopp

Ekstrem beskyttelse for norske værforhold

DRYGOLIN-seriens unike teknologier er resultatet av flere år med målrettet innovasjon og omfattende testing. Norske husvegger må tåle alt fra stekende sol på en sommerdag, til bitende vinterstormer. Når været blir mer ekstremt, betyr det at våre malinger også må bli det.

– Jotuns husmalinger testes på utsatte steder over hele landet, i tillegg til i Florida, for å teste farge- og glansholdbarhet i ekstreme omgivelser. Hos oss bruker vi kun de beste råvarene og de beste fargepigmentene. Når malingen i tillegg har selvrensende egenskaper, er du sikret et hus som holder seg like fint i år etter år, forteller Sigve Fjelde, senioringeniør i Jotun.

Et mer miljøvennlig malingsvalg

Hvis du ønsker å gjøre et mer bærekraftig malingsvalg bør du velge en maling som holder lenge. DRYGOLIN Power Clean er en premiummaling, som gir husets kledning en svært god beskyttelse og malingen har lange vedlikeholdsintervaller. Nyheten er dessuten svanemerket.

 DRYGOLIN Power Clean

DRYGOLIN Power Clean

 • Selvrensende teknologi – minimalt skittopptak
 • Svært langvarig beskyttelse
 • Spesielt effektiv mot svertesopp

I år får hele DRYGOLIN-serien et skikkelig løft med nytt design og ny emballasje. Det nye designet har en klar og tydelig fargekoding som gjør det enkelt å finne riktig maling når du står i butikk. Det nye DRYGOLIN-malingsspannet er laget av 60 % resirkulert plast og kan – som tomt og tørt spann – sorteres som plast til gjenvinning.

Nytt fargekart fra DRYGOLIN er her – ta en kikk!

Bare sett i gang med jobben!

Vi vet det kan være tungt å komme i gang med malingen av huset, med vask og alt som kreves. Derfor syns vi det er ålreit å høre på podcast når vi maler. Her er våre tips til podcaster det er verdt å få med seg:

 • Wolgang Wee Uncut – Lange, uredigerte samtaler om kultur, politikk, samfunn, vitenskap, idrett, trening, kosthold, psykologi og alt mulig annet
 • When We Were Kings – en fotballpodcast som virkelig går i dybden
 • Krimpodden – norsk krim fortalt på VG-måten
 • Hele historien – engasjerende historier fra virkeligheten, fortalt av de som opplevde dem
Avatar
Avatar

Audun Ibenholt – Digital Content Manager

Audun har skrevet blogg og jobbet med tekst i hele sitt voksne liv. Han er opptatt av merkevarebygging, kommunikasjon og tydelig språk. Sammen med Jotuns egne fargeeksperter og andre samarbeidspartnere ønsker han å inspirere og motivere til å komme i gang med oppussingsprosjekter - både små og store.

Utendørs fargenyheter – dempede grålige blåtoner

I årets DRYGOLIN-fargekart presenterer vi to nye og dempede blåfarger. De to fargene, Jotun 4710 Duggblå og Jotun 5556 Nordic…

Husets detaljer og utemøbler krever spesialmaling

Vinduer, dører, staffasje, hagemøbler, gjerder og andre utvendige detaljer​ er ofte laget av høvlet treverk, som krever en maling med…

Harmonisk fargesetting av huset

For å skape en harmonisk fargesetting av hele huset er det viktig å ta hensyn til både omgivelsene, husets stil…

Slik maler du grunnmuren (og murhuset)

Det er i utgangspunktet ikke noe vanskeligere å male mur, hverken grunnmuren eller murhuset, enn det er å male treverk,…

En moderne oljemaling: Oppdag DRYGOLIN Pluss

DRYGOLIN Pluss er oljemalingen som leverer det «lille ekstra» sammenlignet med tradisjonelle oljemalinger. Mer værbestandig, bedre beskyttelse og lengre vedlikeholdsintervaller….

Rødt til både moderne boliger og tradisjonelle hus

Røde hus har en spesiell plass i hjertene til mange, særlig i Norge og Skandinavia. Fra den klassiske røde stuen…