Årets nye husfarger fra DRYGOLIN

Årets nye husfarger fra DRYGOLIN

Med det nye DRYGOLIN-fargekartet kommer også 5 nye DRYGOLIN-farger. Blant årets nye husfarger finner du både varme terrakotta-toner, samt dempede gråblå nyanser. Og en herlig rosa tone! De nye fasadefargene vil bringe fornyet energi til både tradisjonelle og mer moderne skandinaviske boliger.

Vakre og teknisk optimale farger

– I Jotun er vi opptatt av at fargene du finner i vårt fargekart vil opptre vakkert under skiftende lysforhold utendørs. Vi kombinerer inngående kunnskap om farger og estetikk, med høy produktteknisk ekspertise. Det er dette som gjør fargene våre unike, forklarer Birgit Torkildsby, reginal fargesjef i Jotun.

Birgit Torkildsby

Birgit Thorkildsby, regional fargesjef i Jotun.

Alle våre farger utvikles med unike resepter spesielt tilpasset Jotuns høykvalitetsmalinger. Les mer om vår fargetrygghet her.

I Jotun jobber vi med farger hver eneste dag.

Birgit Thorkildsby, regional fargesjef i Jotun

De 5 nye fargene

Så la oss få presentere de 5 nye eksteriørfargene for 2024!

JOTUN 20118 Amber Red

JOTUN 20118 Amber Red

Amber Red er en dempet, behagelig terrakottafarge. Fasader malt i varme fargetoner som 20118 Amber Red vil bringe en lun energi til nabolaget, ikke minst gjennom det nokså fargeløse vinterhalvåret i Skandinavia. Fargen passer godt til moderne arkitektur, og er spesielt fin om du velger vår supermatte eksteriørmaling.

Jotun Amber Red

Huset er malt i fargen JOTUN 20118 Amber Red. Ønsker du et moderne, supermatt uttrykk som her, maler du med DRYGOLIN Nordic Extreme Supermatt. Grunnmuren er malt i fargen JOTUN 20141 Gyldenrød Tegl. Gjerdet i bakgrunnen er malt med TREBITT Terrassebeis i fargen 9073 Shimmergrå.

 DRYGOLIN Nordic Extreme Supermatt

DRYGOLIN Nordic Extreme Supermatt

 • Eksklusivt, supermatt utseende
 • Unik Extreme-teknologi som holder lengst
 • Ekstrem fargeholdbarhet
 • Selvrensende

 TREBITT Terrassebeis

TREBITT Terrassebeis

 • Vakker og holdbar terrasse
 • Unik effekt mot grønske
 • *Regnsikker etter 1 time (*avhengig av temperatur og fuktighet)
 • Lang holdbarhet i ett strøk

JOTUN 0239 Mellomrosa

JOTUN 0239 Mellomrosa

Mellomrosa er en klassisk og god husfarge hentet fra Jotuns rikholdige arkiv. En fasade malt i 0239 Mellomrosa vil bringe en frisk estetisk kvalitet inn i nabolaget, selv om fargen er dus og behagelig. Mellomrosa gjør seg svært godt på hus med klassisk arkitektur, og er et godt alternativ til hvitt, lyse beige og grått. Fargen er vakker med detaljer i dempede hvittoner og dempede grønntoner.

En rosa fasade vil brine en frisk, estetisk kvalitet inn i nabolaget. Her er det malt i fargen JOTUN 0239 Mellomrosa.

JOTUN 5556 Nordic Blue

JOTUN 5556 Nordic Blue

Nordic Blue er en lys, dempet blå farge. Det grålige hintet i 5556 Nordic Blue gjør den til en brukervennlig og behagelig blå farge, samtidig som den oppleves lys og frisk på fasaden. Fargen er et perfekt alternativ til grått!

Jotun Nordic Blue

Huset er malt i fargen JOTUN 5556 Nordic Blue, mens vinduer og staffasje er malt i JOTUN 9918 Klassisk Hvit. Døren er malt i fargen JOTUN 0347 Malmblå.

JOTUN 4710 Duggblå

JOTUN 4710 Duggblå

Duggblå er en dempet blå farge. Det grålige hintet i 4710 Duggblå gjør den til en brukervennlig og behagelig blå farge. Ikke for lys og ikke for mørk. Fargen er et perfekt alternativ til grått!

Jotun Duggblå og Fjellblå

JOTUN 4710 Duggblå er den andre blå fargenyheten av året. På dette huset er veggene malt i denne fargen, mens vinduer og plater er malt i fargen JOTUN 5556 Nordic Blue. Grunnmuren er malt i fargen JOTUN 11130 Shade.

JOTUN 7043 Refleks

JOTUN 7043 Refleks

Refleks er en lys, grålig grønntone. Det grålige hintet i 7043 Refleks gjør den til en brukervennlig farge, samtidig som den oppleves lys og frisk. Fargen er hentet fra Jotuns rikholdige arkiv; den er en tidstypisk farge for panelkledde funkisvillaer fra 30-tallet. Refleks er en spennende farge som gir karakter og personlighet til både nye og eldre boliger med et moderne preg – ikke minst er fargen et spennende alternativ til hvitt!

Hus malt i fargen Jotun 7043 Refleks

Se så stilig dette huset ble i fargen JOTUN 7043 Refleks! Vinduene er malt i JOTUN 9918 Klassisk Hvit og muren i JOTUN 1638 Horisont.

Til lyse fasader anbefaler vi nyheten DRYGOLIN Power Clean med unik, selvrensende teknologi! Den tar dessuten opp minimalt med skitt, har langvarig beskyttelse og er spesielt effektiv mot svertesopp. Les mer om nyheten her.

DRYGOLIN Power Clean

DRYGOLIN Power Clean

 • Selvrensende teknologi – minimalt skittopptak
 • Svært langvarig beskyttelse
 • Spesielt effektiv mot svertesopp

Håper du fant en ny farge du har lyst til å teste på fasaden eller andre steder i uterommet. Vi ønsker deg lykke til med prosjektet ditt uansett 🙂

Husk å abonnere på vårt nyhetsbrev her.

Avatar
Avatar

Audun Ibenholt – Digital Content Manager

Audun har skrevet blogg og jobbet med tekst i hele sitt voksne liv. Han er opptatt av merkevarebygging, kommunikasjon og tydelig språk. Sammen med Jotuns egne fargeeksperter og andre samarbeidspartnere ønsker han å inspirere og motivere til å komme i gang med oppussingsprosjekter - både små og store.

Vask huset utvendig når våren kommer

Vil du ta godt vare på kledningen til huset, er det smart å vaske huset regelmessig. Vår anbefaling er å…

Nytt DRYGOLIN-fargekart – husfarger til alle årstider

Vakker fargesetting til hele huset – året rundt. Nå er nytt DRYGOLIN-fargekart for 2024 endelig her! Bildet over: Huset er…

Selvrensende maling som vasker huset for deg

Nyheten DRYGOLIN Power Clean er det nyeste tilskuddet til DRYGOLIN-familien. En selvrensende maling som vasker huset for deg hver gang…

Hytta på Svalbard med stor oppgradering

Eventyrlig-gutta er tilbake der hvor alt startet, på Svalbard. I denne episoden, som er episode 70 av serien, mimrer gutta…

Eventyrlig hytte i eventyrlige Åsenfjord

Med utsikt over Åsenfjord ligger et lite hyttetun bestående av 3 hytter. Her er det en storfamilie som ønsker seg…

Helmatt hytte på eventyrlige Randøy

I denne episden går turen til Randøy, rett utenfor Stavanger. Her ligger det ei hytte med en litt uvanlig fasong….