Hva er oljedekkbeis?

Hva er oljedekkbeis?

Drygolin Oljedekkbeis gir en avdempet struktur i treverket. Det nydelige solspillet på veggen viser hvor fint liv kledningen får. Farge: Jotun 0347 Malmblå

Utseende – avdempet struktur

DRYGOLIN Oljedekkbeis er en dekkende trebehandling, som samtidig gir treverket en fin og avdempet struktur. Vi kan si at det er en slags mellomting mellom beis og maling. DRYGOLIN Oljedekkbeis dekker mer enn den klassiske oljebeisen, TREBITT Oljebeis, men er litt mer transparent enn DRYGOLIN Oljemaling.

Jotun 2006 Husmannsrød

Varme og historiske farger. Rødt er en farge med lange tradisjoner i Norge. Faktisk ligger flere av Jotuns rødtoner stabilt inne blant landets mest foretrukne farger! Her ses fargen Jotun 2006 Husmannsrød.

Hva er forskjellen på DRYGOLIN Oljedekkbeis og DRYGOLIN PLUSS Oljedekkbeis?

Den klassiske DRYGOLIN Oljedekkbeis gir god heft til underlaget og er en problemløser om underlaget er slitt. Produktet er løsemiddeltynnet og kan derfor påføres helt ned til minus 5 grader. Den gir god beskyttelse mot svertesopp, og er meget værbestandig. DRYGOLIN Oljedekkbeis er en dekkende behandling som fremhever og viser treverkets struktur.

 DRYGOLIN OLJEDEKKBEIS

DRYGOLIN OLJEDEKKBEIS

  • Problemløser for slitt underlag
  • Kan påføres i lave temperaturer

DRYGOLIN Pluss Oljedekkbeis er et vesentlig bedre produkt enn de tradisjonelle oljedekkbeisene. Jotuns egenutviklede oljer og den ulike teknologien gir god vedheft til underlaget og har forbedret farge-og glansholdbarhet. Med moderne vannavvisende teknologi, er den meget værbestandig, og gir samtidig ekstra beskyttelse mot både svertesopp og algevekster. Med DRYGOLIN Pluss vil du få lenger vedlikeholdsintervaller enn med tradisjonell oljedekkbeis.

 DRYGOLIN PLUSS Oljedekkbeis

DRYGOLIN PLUSS Oljedekkbeis

  • Våre oljer gir suveren inntrengning og heft
  • Meget værbestandig
  • Ekstra beskyttelse mot svertesopp og algevekst

Ønsker du enda lenger vedlikeholdsintervaller? Les mer om DRYGOLIN Nordic Extreme her.

Jotun 9938 Dempet Sort

Jotun 9938 Dempet Sort kan kombineres med det aller meste av farger. Vinduene er helt malt i fargen Jotun 1001 Egghvit.

Les mer om når du kan male her.

Beskytter mot vær og vind

I tillegg til ønsket om et pent utseende, behandler vi utvendig treverk for å beskytte mot vær og vind. Været setter høye krav til farge og produkt; treverket skal beskyttes mot skadelige UV-stråler, det må tåle snø og kulde, og kunne stå imot alt fra stiv kuling til piskende regn. Derfor tester vi våre malinger på spesielt værutsatte steder i Norge!

På Kråkenes fyr testes utendørsproduktene våre mot harde vindforhold og i Bergen mot store mengder regn. I Sandefjord testes høye temperaturer, mens vi på Svalbard utsetter produktene for ekstreme minusgrader. Målrettet innovasjon og produktutvikling har gjort våre oljedekkbeiser skreddersydd for norske, barske forhold!

Barbro
Barbro

Barbro – Brand Manager

Barbro har lang fartstid i Jotun, og har jobbet med både eksteriør- og interiørmalinger i en årrekke. Som prosjektleder for Jotuns mange fargekart, og gjennom ulike samarbeid og oppussingsprogrammer, skaper hun inspirasjon til fornyelse av ditt hjem.

Husets detaljer og utemøbler krever spesialmaling

Vinduer, dører, staffasje, hagemøbler, gjerder og andre utvendige detaljer​ er ofte laget av høvlet treverk, som krever en maling med…

Harmonisk fargesetting av huset

For å skape en harmonisk fargesetting av hele huset er det viktig å ta hensyn til både omgivelsene, husets stil…

Slik maler du grunnmuren (og murhuset)

Det er i utgangspunktet ikke noe vanskeligere å male mur, hverken grunnmuren eller murhuset, enn det er å male treverk,…

En moderne oljemaling: Oppdag DRYGOLIN Pluss

DRYGOLIN Pluss er oljemalingen som leverer det «lille ekstra» sammenlignet med tradisjonelle oljemalinger. Mer værbestandig, bedre beskyttelse og lengre vedlikeholdsintervaller….

Rødt til både moderne boliger og tradisjonelle hus

Røde hus har en spesiell plass i hjertene til mange, særlig i Norge og Skandinavia. Fra den klassiske røde stuen…

Låven gikk fra rød til dempet sort hjemme hos Halvor Bakke

Hjemme i Stavern ønsket Halvor Bakke en forandring og endret fargen på den gamle låven, som nå er uthus og…