Vakre vannavvisende vegger med DRYGOLIN NORDIC EXTREME

Vakre vannavvisende vegger med DRYGOLIN NORDIC EXTREME

DRYGOLIN Nordic Extreme er vår suverent beste maling noensinne og holder lengst. Veggen er malt i fargen JOTUN 9918 Klassisk Hvit.

Nyheten DRYGOLIN Nordic Extreme er vår suverent beste maling noensinne. Omfattende tester viser at DRYGOLIN Nordic Extreme har en overlegen beskyttelse, og at malingen er både regnsikker og vannavvisende etter kun 1 time. Dette sikrer at du får de varig vakre veggene du drømmer om – selv i et fuktig norsk klima.

Vannavvisende etter kun 1 time

Det nordiske klimaet er ustabilt og vått. Dessverre kan fuktig vår- og sommervær gjøre det vanskelig å planlegge malearbeidet, og mange huseiere er bekymret for at arbeidet vil være bortkastet om det plutselig skulle komme en regnskur eller to.

Et koselig gårdshus med den klare, røde fargen Jotun 2142 Vestlandsrød.

Maler du huset med DRYGOLIN Nordic Extreme, trenger du ikke bekymre deg for været. Vi har nemlig utviklet vår suverent beste maling noensinne spesielt med tanke på det nordiske klimaet. Våre omfattende tester beviser at DRYGOLIN Nordic Extreme er både regnsikker og vannavisende etter kun 1 time. Dette bidrar til å gjøre husmalingen både enkel og rask – selv i skiftende eller fuktig vær. Du kan tryggere male selv om været er ustabilt så lenge du følger med på værmeldingen og gir deg i tide før det kommer en regnbyge. Les mer om hvorfor du kan male utendørs selv om været er ustabilt her.

Se vårt mest populære utendørs fargekart her.

Vi ligger alltid i forkant av været

Det nordiske klimaet er svært varierende, og det setter høye krav til våre malingsprodukter. Norske husvegger må tåle alt fra stekende sommerdager til bitre vinterstormer. Dette betyr at når været blir mer ekstremt, så må også vår maling bli det.

Derfor tester vi våre produkter på spesielt værutsatte steder i Norge, fra Sørlandet til Svalbard, og vi kan med stolthet si at ingen annen maling leverer så gode resultater som DRYGOLIN Nordic Extreme.

Jotun tester DRYGOLIN på Kråkenes fyr, et av Norges mest værutsatt steder.

De omfattende testene sørger for at DRYGOLIN alltid er utviklet for å takle tøffe værmessige utfordringer, og resulterer i at vi alltid ligger i forkant av været.

Les mer om hvordan fuktig vær kan gjøre malearbeidet mer utfordrende.

Jotun hus vitt enhetligt

Dette vakre huset er malt med DRYGOLIN Nordic Extreme i fargen Jotun 1105 Villahvit.

Få varig vakre vegger med vår beste maling noensinne

DRYGOLIN Nordic Extreme er utviklet med helt spesielle selvrensende egenskaper som aktivt motvirker begroing. Dette, kombinert med at malingen er regnsikker og vannavisende etter kun 1 time, gjør at du får et resultat du kan glede deg over. DRYGOLIN Nordic Extreme er produktet som leverer desidert best – og som gir et vakkert resultat som varer lenge.

Deilig uteplass hvor alt ligger til rette for å nye sommeren. Fasaden er malt med DRYGOLIN Nordic Extreme 0734 Brunsvart. Terrassen med TREBITT Terrassebeis 90029 Naturlig Sølvgrå

Når været står på som aller verst her i Norge, er det godt å vite at DRYGOLIN Nordic Extreme spiller på lag med været og sikrer at huset ditt får den aller beste beskyttelsen. Husk at i DRYGOLIN-vær, er det kun DRYGOLIN som holder…

Les hvordan DRYGOLIN Nordic Extreme er utviklet for å være selvrensende.

Camilla Skjelberg

Camilla Skjelberg – Regional Digital Manager

Camilla har lang erfaring med merkevarebygging og kommunikasjon. I samarbeid med Jotuns fargeeksperter, anerkjente stylister og samarbeidspartnere, deler hun nyheter, trender og inspirerende tips med deg.

Forny utebenken på 1 – 2 – 3

Forny uterommet med helhetlig og god fargesetting! Det er lett å drømme seg bort til fjerne himmelstrøk når vi ser…

Nye dekorfarger som tilfører det lille (store) ekstra

Virkningsfull forvandling med dekorfarger! Se hvor stor forskjell det er på inngangspartiet når man går for et helhetlig fargevalg, der…

Blå nyanser – dempet og delikat

Rolig og naturlig fargemiks: Møbler i tre står ekstra godt fram med en dempet blå farge som bakteppe. Her er…

Grønnfarger i forfriskende harmoni

Behagelig ton-i-ton: Nydelige, duse grønnfarger som spiller godt sammen. Veggen er malt med vår nye silkematte Drygolin Color Expert i…

MUTED YELLOW – NY OG DELIKAT OKERFARGE

Ny og behagelig: Jotun 10168 Muted Yellow er som navnet sier; dempet og ny okerfarge.  En ny og nydelig versjon…

Silkematt Drygolin-nyhet

Kjærkommen Drygolin-nyhet: Med silkematt, dempet glans har du nå større mulighet enn noen gang til å sette ditt personlige preg…