Fabrikkmalt kledning gir maksimal beskyttelse og effektiv bygging

Fabrikkmalt kledning gir maksimal beskyttelse og effektiv bygging

Går du med byggeplaner, eller er det på tide å skifte kledning på huset ditt? Da kan det være både smart og tidsbesparende å velge fabrikkmalt kledning.

Fabrikkmalt kledning er grunnet og malt med Jotuns malinger før den blir satt opp på huset. Malingen blir påført i fabrikk under kontrollerte forhold. Uansett hvilken kledning du skal bruke på huset ditt, kan du få den levert ferdig malt med Jotun DRYGOLIN, Jotun OPTIMAL – eller Jotun TREBITT beis.

Du slipper å bekymre deg for «krympestriper»!

Fordeler med fabrikkmalt

Med fabrikkmalt kledning er det kun toppstrøk som må påføres. Du trenger ikke å gjøre det umiddelbart, men det må gjøres innen 2 år. Du sparer derfor mye verdifull tid.

Siden kledningen blir malt før den settes opp, slipper du også å bekymre deg for «krympestriper». Med andre ord unngår man den lyse stripen som kan oppstå mellom bordene, når trevirket beveger seg – eller «krymper». Dette er noe som forekommer etter en tid om du maler på vanlig, ubehandlet kledning. Men det skjer også om du maler med en farge på hvitgrunnet kledning og det er det mange som ikke tenker på!

Fabrikkmalt kledning gir store tidsbesparelser og effektiv bygging, siden huset allerede er grunnet og malt med ett strøk når kledningen settes opp. Bruk gjerne vår nyhet Drygolin Nordic Extreme, når du skal male toppstrøket.

 DRYGOLIN Nordic Extreme

DRYGOLIN Nordic Extreme

  • Vår suverent beste noensinne – holder lengst!
  • Overlegen beskyttelse
  • Ekstrem farge- og glansholdbarhet
  • Selvrensende

Med fabrikkmalt kledning får du en effektiv byggeprosess – hele året!

Fås på alle byggevarehus

Du kan bestille og få levert fabrikkmalt kledning med Jotuns grunninger og malinger i alle byggevarehus. Husk å spesifisere til byggevarehuset eller til snekkeren din om du ønsker Jotun TREBITT beis, Jotun OPTIMAL eller Jotun DRYGOLIN på kledningen.

Les mer om de fabrikkmalte produktene her.

Alle farger fra Jotuns utendørs fargekart kan fås til fabrikkmalt kledning!

Finn din farge

Alle farger fra Jotuns utendørs fargekart er tilgjengelige som fabrikkmalt. Noen farger har den unike egenskapen at de oppleves både som tidløse og moderne. Ved å sette sammen fargene på ulike måter, kan du tydeliggjøre den stilen som passer ditt hus best. Om du velger en fargesetting i nøytrale nyanser, eller mer fargerike kontraster, vil fargevalget ditt uansett gi huset karakter.

Her er Jotuns mest anvendte dekkende farger for hus. Alle fargene finner du også som større fargeprøver i Jotun Fargesenter Ute hos våre forhandlere.

Huset er malt i Jotun 0734 Brunsvart, i kombinasjon med beisede detaljer; Trebitt Oljebeis 0810 Heigul.

Ønsker du et transparent utseende med beis? Se flere farger fra Trebitt i fargekartet – og store fargeprøver i Jotun Fargesenter Ute hos våre forhandlere.

Lyst eller mørkt?

Store hus kan med fordel males i noe mørkere farger. Mørke hus fremstår som mindre ruvende enn hvite lyse hus. Spill på lag med naturen, og husk at mørke farger ofte gir en mykere overgang til vegetasjonen rundt boligen. Få flere tips til fargesetting av huset!

Les mer om familien Aubert som fikk nytt hus på en dag. 

Barbro
Barbro

Barbro – Digital Redaktør

Barbro har lang fartstid innen interiør og farger. Hun jobber med utvikling av Jotuns mange fargekart. Gjennom ulike designsamarbeid, messer og oppussingsprogrammer, skaper hun inspirasjon til fornyelse av ditt hjem.

Effektivt nybygg med Drygolin-kledning

I en travel hverdag skulle familien bygge på huset. Møt tømrer Knut-Øivind Bruun og få hans anbefaling for en raskere…

Ny kledning på èn dag!

Familien Aubert Andersen bygger nytt hus. Med fabrikkmalt kledning ser huset ferdig ut når utvendig kledning er montert. Se hvor…

Bygge nytt hus? Få tipsene her

Vi fulgte familien Aubert Andersen da de skulle bygge nytt hus. Det er mange valg som må taes når man…

Møt Jotun på Hyttemessen 5. til 8. april

Få råd og tips fra Jotuns eksperter Også i år stiller Jotun med egen stand på Hyttemessen på Exporamasenteret. Der møter…

Skal du bygge hus eller skifte kledning?

Visste du at du kan spare MYE tid og samtidig få en lengre levetid på kledningen ved å ta et…

Bygge hus eller skifte kledning i vinter?

Velg kledning som allerede er grunnet og malt med Jotuns kjente og trygge malinger. Med fabrikkmalt kledning er huset ditt…

Go to top