Dempet og eksklusivt uttrykk med supermatt maling

Dempet og eksklusivt uttrykk med supermatt maling

Nyheten DRYGOLIN Nordic Extreme Supermatt gir et dempet og eksklusivt uttrykk, og vil passe godt både til moderne arkitektur og klassiske boliger. Halvor Bakke er fra seg av begeistring for årets eksteriørnyhet!

Bildet over: Supermatt maling gir et eksklusivt uttrykk. Veggen er malt i Halvor Bakkes favorittfarge Jotun 9938 Dempet Sort.

Halvor Bakke med DRYGOLIN Nordic Extreme Supermatt som gir et eksklusivt uttrykk

Halvor Bakke elsker den nye supermatte malingen DRYGOLIN Nordic Extreme Supermatt. Her er veggen attpåtil malt i hans favorittfarge Jotun 9938 Dempet Sort.

Uavhengig av om du går for en hvit farge eller rolige farger som eksempelvis sort, eller du ønsker en mer kraftfull farge som gul eller rød, så vil DRYGOLIN Nordic Extreme Supermatt gi et flott og supermatt utseende. Kanskje tiden er inne for å velge en energirik farge på huset nå som du kan velge noe annet enn oljeglans?

Lek deg med ulike glansgrader utendørs

Med DRYGOLIN Nordic Extreme Supermatt kan du endelig få en supermatt og dempet glans på din kledning. Vår nylansering i DRYGOLIN-serien gjør at du kan leke deg med ulike glansgrader utendørs. Hva med en helmatt kledning hvor du maler med høyere glansgrad på lister rundt vinduer og dører?

Forskjell mellom supermatt og oljeglans

En vegg malt med supermatt maling gir et eksklusivt preg. Her ser du den tydelige forskjellen mellom supermatt og oljeglans.

Det finnes mange hvite hus i Norge, og med en mer dempet hvitmaling vil uterommet oppfattes som mer rolig.

I videoen kan du se fargeekspert i Jotun Birgit Torkildsby i samtale med Halvor Bakke om den supermatte nyheten fra DRYGOLIN.

Etterspurt nyhet

– Matte glansgrader er svært utbredt innen interiør. Mange elsker fargeopplevelsen LADY Pure Color gir, så det er ikke overraskende at mange nå etterspør dette til husets fasade. DRYGOLIN Nordic Extreme i den nye glansgraden «supermatt» vil gi et utseende som oppfattes som både eksklusivt og moderne, sier fargesjef i Jotun, Birgit Torkildsby.

Kollasj av hus malt med Labrador og Egghvit

Både sort og hvitt får et dempet og eksklusivt uttrykk med en supermatt maling. Til venstre er kledningen malt med Jotun 1434 Labrador. Til høyre er det malt i fargen Jotun 1001 Egghvit.

Farger fremstår gjerne mer intense med en høy glansgrad, og mer dempet med et supermatt uttrykk.

 DRYGOLIN Nordic Extreme Supermatt

DRYGOLIN Nordic Extreme Supermatt

Supermatt Extreme-teknologi – holder lengst!
  • Vakkert, supermatt utseende
  • Overlegen beskyttelse
  • Ekstrem fargeholdbarhet
  • Selvrensende

Forskjell mellom supermatt og oljeglans vist i blått

Tydelig forskjell mellom supermatt maling og maling med oljeglans 50. Det gjør at mulighetene for å leke seg med ulike glansgrader utendørs nå er mulig!

– Det er lite som er «rett eller galt» innen glans. Det viktigste er at du velger en glansgrad du er fortrolig med og som passer godt inn i husets omgivelser, forklarer Birgit.

Du kan bli enda bedre kjent med DRYGOLIN Nordic Extreme Supermatt her.

Her kan du lese mer om hvordan ulike glansgrader påvirker uterommet.

Avatar
Avatar

Audun Ibenholt – Digital Content Manager

Audun har skrevet blogg og jobbet med tekst i hele sitt voksne liv. Han er opptatt av merkevarebygging, kommunikasjon og tydelig språk. Sammen med Jotuns egne fargeeksperter og andre samarbeidspartnere ønsker han å inspirere og motivere til å komme i gang med oppussingsprosjekter - både små og store.

Helmatt hytte på eventyrlige Randøy

I denne episden går turen til Randøy, rett utenfor Stavanger. Her ligger det ei hytte med en litt uvanlig fasong….

Ferdigmalt kledning gir ekstrem beskyttelse

Med ferdigmalt kledning malt med DRYGOLIN Nordic Extreme kan du være sikker på at hytta di har ekstrem beskyttelse for…

Hvaler-hytta får som fortjent

På denne Hvaler-hytta må det gjøres en skikkelig oppgradering både inne og ute. Eventyrlig-gutta tar selvsagt oppdraget, og forvandler denne…

Slik fargesetter du hele huset

Fargesetter du huset med omhu, skaper du et harmonisk helhetsinntrykk! Husfasaden er malt i fargen Jotun 7653 Stockholmsgrønn, detaljer malt…

Blomsterdekoratørens supermatte sorte hus

Her er det herlig å være! Vi besøker Anna Gouteva sitt nymalte sorte hus, som har fått fargen Jotun 9938…

Dette må du huske på når du skal male huset

Har malingen begynt å falme? Eller kanskje du bare vil friske opp huset med en ny farge? Her får du…