Vinterkos på hytta

Vinterkos på hytta

Sanselig ton-i-ton: TREBITT Oljebeis gir en vakker og transparent fargeopplevelse som fremhever det naturlige spillet i treet på denne hytta. Selv de mørkeste beisfargene lar det nydelige, taktile trevirket skinne gjennom!

Hyttetid

Vakkert beiset treverk mot gnistrende snø, brettspill, varm kakao og knirk under føttene – det er tid for sanselig vinterkos på hytta!

Lune toner: TREBITT Oljebeis 9133 Stølsbrun og DRYGOLIN Ultimat Vindu og Dør 0025 Rørosrød – en nydelig kombinasjon som spiller på lag med naturens mange stemninger.

 TREBITT Oljebeis

TREBITT Oljebeis

  • Naturlig vakkert
  • Pleier og bevarer
  • Unik, egenutviklet alkydolje
  • Krever ingen grunning

Farger i vinterdrakt

Mange innlands- og fjellhytter er ofte å se i en beiset og mørkere naturfarge, som glir diskret inn i det omkringliggende terrenget både vår, sommer og høst. Men når gradene runder blå-swix-temperatur og alt kles i hvitt, kan det jordnære fargevalget tre sterkere frem, og opplevelsen av både størrelse og form blir tydeligere. Den røde vindusomrammingen, som i høst tok opp lyngfargene rundt hytta, kan plutselig gi den begynnende julestemningen et puff. Eller den himmelblå døra, som i sommer ikke gjorde så mye av seg, blir nå et klart og fint blikkfang – et utropstegn i en ellers dempet palett.

TREBITT Oljebeis finnes i en rekke vakre, transparente farger inspirert av naturen. Beisfargene er spesielt utviklet for å harmonere med skandinavisk landskap og arkitektur. Her er veggen beiset i TREBITT 0676 Tjærebrun, med døren i en sterk blå aksentfarge. Andre populære farger i den mørke, brune skalaen er 9133 Stølsbrun og 0865 Dovrebrun.

Naturen – din viktigste fargeveileder

Hent inspirasjon til fargevalget i naturen og i årstidenes farger! Resultatet blir vakrest hvis du velger farger som spiller på lag med nettopp den omkringliggende naturen hytta befinner seg i. Uansett om det er nostalgien eller det moderne som styrer valget av arkitektur, vil fargene gi en trygg forankring i landskapet – sommer som vinter.

Vår mest populære beisfarge: TREBITT 0675 Seterbrun troner helt på toppen som vår aller mest populære farge i TREBITT Oljebeis-fargekartet. Dette er en dyp, brun tone som vil fremstå lunere og mykere enn helt sort, og fargen er like populær på fjellet som i mer urbane strøk.

Naturlig vakkert

Hytta er kanskje din nest viktigste eiendel, og fortjener et fargevalg du kan leve med lenge. Finn inspirasjon i vårt nye fargekart for TREBITT Oljebeis, og velg de fargene som passer best til dine omgivelser. Med TREBITT Oljebeis kan du være trygg på at fargen er estetisk vakker, og at det er lenge til neste gang hytta må beises. Så kan du heller bruke tiden din til det som faktisk er det beste ved hyttelivet – å nyte det å ha fri!

 TREBITT Oljebeis

TREBITT Oljebeis

  • Naturlig vakkert
  • Pleier og bevarer
  • Unik, egenutviklet alkydolje
  • Krever ingen grunning

Les mer om vårt nye fargekart her!

En god bok og et lunende pledd i hytteveggen. TREBITT Oljebeis trenger inn i treverket og holder kledningen vakker over tid. Her er den varmbrune fargen TREBITT 0863 Furubark benyttet på veggen.

Kakao med ekstra vintersmak

Vi ønsker god vinter med et lite kakaotips

Piff opp den vanlige, runde kakaosmaken med ditt favorittkrydder som for eksempel kanel, ingefær eller anis for et mer vinterlig preg, eller gi den et kick med litt chili eller kayennepepper! En annen urt som også spiller godt på lag med den varme sjokoladen, er frisk, kjølende mynte.

For 2 personer trenger du følgende:

5 dl valgfri melk

Godt og vel ½ plate mørk sjokloade (60-70 gram)

1 god neve mynteblader

En kremdæsj som topping

Slik gjør du:

Varm litt av melken og ha i sjokoladen. La den smelte før du rører inn resten av melken. Varm opp til kokepunktet under omrøring. Legg myntebladene i den varme sjokoladen og la trekke i 5 minutter før du siler.

 

Nyt og god helg fra oss!

 

Camilla Skjelberg
Camilla Skjelberg

Camilla Skjelberg – Regional Digital Marketing Manager Scandinavia

Camilla har lang erfaring med merkevarebygging og kommunikasjon. I samarbeid med Jotuns fargeeksperter, anerkjente stylister og samarbeidspartnere, deler hun nyheter, trender og inspirerende tips med deg.

Helmatt hytte på eventyrlige Randøy

I denne episden går turen til Randøy, rett utenfor Stavanger. Her ligger det ei hytte med en litt uvanlig fasong….

Fra kjedelig hyttedrøm til fantastisk hytteparadis

I episode 4 av den 9. sesongen med Eventyrlig Oppussing går turen til en liten og sjarmerende, men utdatert hytte…

Ferdigmalt kledning gir ekstrem beskyttelse

Med ferdigmalt kledning malt med DRYGOLIN Nordic Extreme kan du være sikker på at hytta di har ekstrem beskyttelse for…

Hvaler-hytta får som fortjent

På denne Hvaler-hytta må det gjøres en skikkelig oppgradering både inne og ute. Eventyrlig-gutta tar selvsagt oppdraget, og forvandler denne…

Sommerhytta til Leona og Håvard

Gjennom 10 uker av «Sommerhytta» på TV 2, har vi fulgt fire unge deltagerpar, som har konkurrert om å vinne…

Den grønne Sommerhytta til Herman og Petter

Sommerhytta til Herman og Petter fikk Jotun-fargen 7658 Københavnsgrønn. Gjennom 10 uker av «Sommerhytta» på TV 2, har vi fulgt…