Vinn maling til din nye kledning

Vinn maling til din nye kledning

Med høy kvalitet, ingen krympestriper og mindre arbeid, ble fabrikkmalt kledning valgt når dette koselige huset skulle renoveres.

Fornøyd vinner

Månedens vinner, Camilla Bergsvand fra Stathelle, ble svært overrasket da hun forstod at hun vant vår konkurranse «Vinn maling til din nye kledning». Familien bor i et gammelt og ærverdig hus, et hus de egenhendig har restaurert over flere år. Huset tilhører Tangvald Gård og er opprinnelig bygd i tømmer på 1800-tallet. Huset er både flyttet og bygd på opp igjennom årene.

Jotun Fabrikkmalt Kledning

Fabrikkmalt kledning sparte familen for masse malejobb

Utvendig har familien valgt å kle huset med malt kledning. Vi stod foran et stort prosjekt og med to barn og full jobb, var vi nødt til å se etter effektive løsninger, forteller Camilla. Samtidig er vi veldig opptatt av høy kvalitet og vi ønsket å gjøre en ordentlig og god jobb. Derfor valgte vi fabrikkmalt kledning. Siden kledningen er malt før den settes opp, unngår vi krympestriper.

Jotun Fabrikkmalt Kledning

I tillegg sparte vi mye malerarbeid siden kledningen er ferdig grunnet og malt ett strøk, fortsetter Camilla. Familien gjorde et snart valg, skyter Produktsjef Pål Angell-Hansen i Jotun inn. De sparte ca 50 timer med malerarbeid på denne løsningen, fremfor å grunne og male selv. Og det er viktig å ta med i vurderingen når man pusser opp på fritiden.

Jotun Fabrikkmalt Kledning_Vinner toppstrøk

Fornøyd og vakker vinner, foran ny kledning i 9918 Klassisk Hvit.

Fritt fargevalg

Når det kom til fargevalget, valgte Camilla Jotun 9918 Klassisk Hvit. Det er en nøytral hvit tone. Den oppleves som ren og hvit, helt uten kulør. Det er mange som ikke vet at man kan velge farge selv når de skal kjøpe kledning. Men kledningsprodusentene kan levere akkurat den fargen du ønsker. Husk bare å oppgi fargekoden når du bestiller kledningen, er vårt tips til deg fra oss i Jotun.

Her kan du lese mer om fabrikkmalt kledning. 

Det flotte tømmerhuset er nå ferdig restaurert, men med et helt gårdsbruk er det alltid et prosjekt på gang. Neste prosjekt er å sette i stand låven. Og da kommer premien på 50 Liter DRYGOLIN Nordic Extreme godt med.

 DRYGOLIN Nordic Extreme

DRYGOLIN Nordic Extreme

  • Vår suverent beste noensinne – holder lengst!
  • Overlegen beskyttelse
  • Ekstrem farge- og glansholdbarhet
  • Selvrensende
Jotun Fabrikkmalt Kledning

JOTUN 9918 Klassisk hvit. Kledningen ble levert ferdig grunnet og malt med DRYGOLIN av Hasås AS i Sandefjord.

Ny konkurranse til høsten

Konkurransen er nå avsluttet, men følg med!  Vi planlegger en ny konkurranse til høsten, med nye vinnermuligheter til alle som bygger med fabrikkmalt kledning.

Camilla Skjelberg

Camilla Skjelberg – Regional Digital Manager

Camilla har lang erfaring med merkevarebygging og kommunikasjon. I samarbeid med Jotuns fargeeksperter, anerkjente stylister og samarbeidspartnere, deler hun nyheter, trender og inspirerende tips med deg.

Fabrikkmalt kledning gir maksimal beskyttelse og effektiv bygging

Går du med byggeplaner, eller er det på tide å skifte kledning på huset ditt? Da kan det være både…

Vant maling til ny kledning

Lars Trygve Gundersen fra Hamar gjorde et smart valg når han nylig bygde nytt hus. Kledningen ble levert ferdig grunnet…

Effektivt nybygg med Drygolin-kledning

I en travel hverdag skulle familien bygge på huset. Møt tømrer Knut-Øivind Bruun og få hans anbefaling for en raskere…

Go to top