Vask ute nå! – Og nyt våren når den kommer for fullt

Vask ute nå! – Og nyt våren når den kommer for fullt

Godfølelsen: Snøen etterlater ikke uteplassen fullt så ren og pen, som vi husker at den var i fjor sommer. Det er på tide med en vask ute nå! En liten innsats med vårt nyeste vaskeprodukt; Jotun 3-i-1 Kraftvask og soppfjerner, gir økt samvittighet i takt med at støv og skitt forsvinner rundt deg! Her ses nydelig beiset terrassegulv i fargen Trebitt 90002 Gråsvart.

Utnytt den første vårenergien – vask nå!

Hva er vel bedre enn å kjenne på den første, nyfikne varmen fra sola! Få tilbake fuglene som har trosset koronaen og allikevel vært på granca i vinter, børste støv av sandalene, ane konturene av et uteliv med familie og venner blant kommende syriner og grønne plener, og kjenne at energien popper i kroppen. Det er tid for årets vask av uteplassen! «Yte før nyte» er det noe som heter, og hvis du gyver løs nå – helt på starten av sesongen – kan du nyte HELE våren og sommeren når den virkelig kommer!

JOTUN 1037 Sandsten_Trebitt 9710 Terrassegrå.

Rent og delikat: Er det flere enn oss som kjenner at det rykker i uteroms-foten akkurat nå? Å være tidlig ute med den årlige vasken gir deg en lang og god sesong å nyte det hele på. Her er veggen malt med Drygolin Nordic Extreme i fargen Jotun 1037 Sandsten. Terrassen er beiset med Trebitt Terrassebeis i fargen Trebitt 9710 Terrassegrå. Enjoy!

 DRYGOLIN Nordic Extreme

DRYGOLIN Nordic Extreme

 • Vår suverent beste noensinne – holder lengst!
 • Overlegen beskyttelse
 • Ekstrem farge- og glansholdbarhet
 • Selvrensende

 TREBITT Terrassebeis

TREBITT Terrassebeis

 • Vakker og holdbar terrasse
 • Unik effekt mot grønske
 • *Regnsikker etter 1 time (*avhengig av temperatur og fuktighet)
 • Lang holdbarhet i ett strøk

Den årlige vedlikeholdsvasken

Vårens utvendige vedlikeholdsvask er nesten en symbolsk handling – vinteren er definitivt over! En grundig vask av uterommet så tidlig som mulig gjør resten av utesesongen til en glede. Vårt nyeste rengjøringsprodukt Jotun 3-i-1 Kraftvask og soppfjerner kan du bruke på alt fra husvegg (både før ny beis/maling eller ren vedlikeholdsvask) til terrasser, utemøbler, stakittgjerder, belegningsstein og gårdsplasser, mur, takstein og skiferstein. Når så vårrengjøringen er tatt, er det enkelt å vedlikeholde uteplassen gjennom sesongen. Og du kan med glede og god samvittighet nyte det hele fra din favorittplass – om det er i godstolen, hengekøya eller med lukehanskene på!

Jotun 8413 Herregårdsgrønn

Mange bruksområder: Jotun 3-i-1 Kraftvask og soppfjerner kan brukes på utemøblene så vel som på husvegg og belegningsstein. Her har hagestolen fått en omgang med vårt nyeste vaskeprodukt, og fremstår som nymalt igjen. Her er benken malt med Drygolin Nordic Extreme Vindu og Dør 8413 Herregårdsgrønn.

 JOTUN 3-i-1 Kraftvask og soppfjerner

JOTUN 3-i-1 Kraftvask og soppfjerner

 • 3-i-1 Alt i ett kraftvask ute
 • Kraftig spesialvask – klargjør før maling og beising ute
 • Universal utevask for enklere vedlikehold
 • Langtidsvirkende effekt mot sopp og alger

 DRYGOLIN Nordic Extreme vindu og dør

DRYGOLIN Nordic Extreme vindu og dør

 • Vår suverent beste til vindu og dør
 • Overlegen beskyttelse
 • Ekstrem farge- og glansholdbarhet
 • Selvrensende

Effektiv nyhet med langtidsvirkende effekt

Nye Jotun 3-i-1 Kraftvask og soppfjerner er en universal husvask (eller kraftvask, avhengig av blandingsforholdet) og vedlikeholdsvask utendørs. Blandingsforholdet styrer enkelt «styrken» på vaskeproduktet; forholdet 1:15 gir deg husvask til utendørs vedlikeholdsvask, mens forholdet 1:10 gir deg en kraftvask som klargjør overflaten før maling eller beising. I tillegg vil soppfjerneren desinfisere overflaten samt ha en langtidsvirkende effekt mot sopp og algevekster. Denne nye formuleringen vasker rett og slett renere. Kjekt, ikke sant?

Trebitt Terrassebeis 9072 Naturgrå-0182-Perlegrå

 Klar til bruk! Bare føtter mot rent terrassegulv og den deilige følelsen av norsk sommer På denne hytta i Portør brukes uteplassen til å ta overskuddet tilbake fra tidlig vår til sen høst! Hytteveggen er malt i fargen Jotun 0182 Perlegrå, terrassegulvet ses i beisfargen Trebitt 9072 Naturgrå; en skuret, diskret farge som sklir godt inn i kystlandskapet.

Rent og pent på null komma niks!

Anbefalingene er helt klare; huset har det best med en årlig vask! Det fjerner både skitt og skadelig sopp- og algedannelse, og huset fremstår rent og godt vedlikeholdt etter noen få timers arbeid. Det er ikke mye du trenger av utstyr for å rengjøre uteplassen. Finn fram høytrykksvaskeren om du har, hvis ikke holder det lenge med hageslange og børste. Med forlengerskaft sparer du rygg og armer, og en liten kost gjør det lett å komme til på trange plasser. Nyt vårlig fuglekvitter eller ta fram ørepluggene – med favorittmusikken eller en podcast på øret er vaskejobben gjort på null komma niks! Og du kan lene deg tilbake å nyte både våren og et rent og fint uterom!

3 i 1! Et stadig våtere klima har gitt økt behov for en real eksteriørvask hvert år. Mer begroing og smuss legger seg på alt fra hus til hagemøbler og brostein. Da er det bra at det utvikles stadig enklere og bedre vaskeløsninger – som Jotun 3-i-1 Kraftvask og soppfjerner!

 JOTUN 3-i-1 Kraftvask og soppfjerner

JOTUN 3-i-1 Kraftvask og soppfjerner

 • 3-i-1 Alt i ett kraftvask ute
 • Kraftig spesialvask – klargjør før maling og beising ute
 • Universal utevask for enklere vedlikehold
 • Langtidsvirkende effekt mot sopp og alger

Før og etter vask

Her ser dere før- og etterbilder av henholdsvis uvasket/vasket trapp, terrassegulv og skifergulv. Ganske så stor forskjell etter forholdsvis liten innsats.

Se tips til hvordan du vasker hus her

Vi ønsker alle en deilig vår og tillykke med god vaskelyst!

Camilla Skjelberg
Camilla Skjelberg

Camilla Skjelberg – Regional Digital Marketing Manager Scandinavia

Camilla har lang erfaring med merkevarebygging og kommunikasjon. I samarbeid med Jotuns fargeeksperter, anerkjente stylister og samarbeidspartnere, deler hun nyheter, trender og inspirerende tips med deg.

Helmatt hytte på eventyrlige Randøy

I denne episden går turen til Randøy, rett utenfor Stavanger. Her ligger det ei hytte med en litt uvanlig fasong….

Ferdigmalt kledning gir ekstrem beskyttelse

Med ferdigmalt kledning malt med DRYGOLIN Nordic Extreme kan du være sikker på at hytta di har ekstrem beskyttelse for…

Hvaler-hytta får som fortjent

På denne Hvaler-hytta må det gjøres en skikkelig oppgradering både inne og ute. Eventyrlig-gutta tar selvsagt oppdraget, og forvandler denne…

Slik fargesetter du hele huset

Fargesetter du huset med omhu, skaper du et harmonisk helhetsinntrykk! Husfasaden er malt i fargen Jotun 7653 Stockholmsgrønn, detaljer malt…

Blomsterdekoratørens supermatte sorte hus

Her er det herlig å være! Vi besøker Anna Gouteva sitt nymalte sorte hus, som har fått fargen Jotun 9938…

Dette må du huske på når du skal male huset

Har malingen begynt å falme? Eller kanskje du bare vil friske opp huset med en ny farge? Her får du…