Vant maling til sin nye kledning

Vant maling til sin nye kledning

Familien skulle bygge nytt hus og ønsket en pen, malt fasade. Lurer du på hvilken kledning familien valgte? Møt månedens vinner og se bilder her.

Glad vinner

Månedens vinner, Tony Schjelderup fra Melbu, ble både overrasket og glad når han forstod at han var vinner i vår konkurranse «Vinn maling til din nye kledning». Familien bor i et splitter nytt hus, der de gjerne samles i den flotte utestuen med utsikt rett mot Lofoten! Flottere utsikt får man ikke! Og med DRYGOLIN Nordic Extreme blir huset godt beskyttet når høststormene kommer.

Jotun Fabrikkmalt Kledning

Familien bygde nytt hus på Melbu og er godt fornøyd med valget av malt grankledning.

 DRYGOLIN Nordic Extreme

DRYGOLIN Nordic Extreme

  • Vår suverent beste noensinne – holder lengst!
  • Overlegen beskyttelse
  • Ekstrem farge- og glansholdbarhet
  • Selvrensende

Hvilke kledning skal man velge?

Når Tony skulle velge kledning til det nye huset, valgte han tradisjonell grankledning. Det er et trygt og smart valg. Kledningen leveres i alle farger og med Jotuns produkter er huset godt beskyttet mot vær og vind. Noe det er mye av i Norge. Det gir god trygghet.

En annen fordel med malt kledning er det flotte utseendet. Kledningen holder seg fin med jevn farge og man unngår skjolder og ujevnt utseende. Og velger man en god kvalitetsmaling som DRYGOLIN Nordic Extreme blir det veldig lenge til man behøver å male igjen.

Fritt fargevalg

Når det kom til fargevalget, valgte Tony Jotun 9918 Klassisk hvit. Det er en nøytral hvit tone. Den oppleves som ren og hvit, helt uten kulør. Skal du bygge, kan du velge selv hvilken farge kledningen skal leveres med. Du velger også om kledningen skal leveres med bare grunning eller med grunning og et strøk maling ferdig påført! Husk bare å oppgi fargekoden når du bestiller kledningen, er vårt tips til deg.

Jotun Fabrikkmalt kledning utestue

Nå skal utestuen fargesettes, og inntil hovedfargen JOTUN 9918 Klassisk hvit, er det et rikt utvalg av farger som passer til. En lun gråtone som JOTUN 0394 Varmgrå er populær,  den er både tidløs og enkel å kombinere med annet. Eller kanskje det frister å skape en kontrast med en frodig grønntone? Da anbefaler vi JOTUN 8413 Herregårdsgrønn. Til terrassegulvet anbefaler vi TREBITT Terrassebeis 90029 Naturlig Sølvgrå, som en naturlig, og lun gråtone.

 TREBITT Terrassebeis

TREBITT Terrassebeis

  • Vakker og holdbar terrasse
  • Unik effekt mot grønske
  • *Regnsikker etter 1 time (*avhengig av temperatur og fuktighet)
  • Lang holdbarhet i ett strøk

Trebitt Terrassebeis fargekart finner du her.

Gjør et smart valg

Velger du kledning med grunning og et strøk ferdig påført, gjør du et smart valg! Den viktigste fordelen er all tiden man sparer. På et normalt hus sparer du om lag 50 timer med malearbeid. Et annet viktig argument er at fabrikkmalt kledning ofte blir rimeligere enn om man skal sette bort malerarbeidet når huset er ferdig. Det er det mange som ikke er klar over. Dessuten er kvaliteten høy. Når kledningen er malt før den settes opp, så unngå man for eksempel krympestriper når kledningen tørker. I tillegg er det malt også der man ikke klarer å male selv, som for eksempel bak takrennen. Dette gir høy kvalitet og flott, langvarig utseende.

Jotun Fabrikkmalt Kledning Garasje

Familiens nye hus er nå ferdig. Og ny garasje har også kommet opp. Etter at toppstrøket er lagt på, blir det mange, mange år før man behøver å tenke på kledningen.

Tony er sesongens siste vinner og konkurransen er nå avsluttet. Men følg med i våre nyhetsbrev. Vi planlegger en ny konkurranse til høsten, med nye vinnermuligheter til alle som bygger med fabrikkmalt kledning.

Jotun Fabrikkmalt Kledning

Farge: JOTUN 0734 Brunsvart.

Fabrikkmalt kledning er smart. Når kledningen monteres, så blir også huset grunnet og malt. Les mer om Fabrikkmalt kledning her.

Vi ønsker alle en riktig god vår og sommer!

 

Camilla Skjelberg
Camilla Skjelberg

Camilla Skjelberg – Regional Digital Manager

Camilla har lang erfaring med merkevarebygging og kommunikasjon. I samarbeid med Jotuns fargeeksperter, anerkjente stylister og samarbeidspartnere, deler hun nyheter, trender og inspirerende tips med deg.

Fabrikkmalt kledning gir maksimal beskyttelse og effektiv bygging

Går du med byggeplaner, eller er det på tide å skifte kledning på huset ditt? Da kan det være både…

Vant maling til ny kledning

Lars Trygve Gundersen fra Hamar gjorde et smart valg når han nylig bygde nytt hus. Kledningen ble levert ferdig grunnet…