Suveren påføring med DRYGOLIN Nordic Extreme

Suveren påføring med DRYGOLIN Nordic Extreme

Fasaden er malt med DRYGOLIN Nordic Extreme i fargen JOTUN 0734 Brunsvart. Dør er malt med DRYGOLIN Ultimat Vindu & dør i fargen JOTUN 7629 Antique Green.

Enkel påføring gjør at jobben går raskere

Nyheten DRYGOLIN Nordic Extreme har suverent gode påføringsegenskaper og dette forenkler malejobben. Du trenger ikke være ekspert for å få et vakkert og jevnt resultat! – Og når du maler i vakre farger fra vårt mest populære fargekart utendørs, kan du skape et helhetlig og harmonisk uttrykk som du kan glede deg over lenge.

Påfør malingen med en god, bred pensel. Dette gir deg full kontroll og sørger for en svært god dekkevne. Du vil oppleve at malingen henger godt på penselen, noe som gjør den svært lett å jobbe med. Husk at en tynnere pensel kommer godt med når du skal male rundt hjørner, kanter og vinduer. Tester av påføringsegenskaper viser et entydig resultat; DRYGOLIN Nordic Extreme er lettest å påføre,

Slik maler du en ubehandlet husvegg

Overlegen beskyttelse gir varig vakre vegger

I Norden setter klimaet høye krav til utendørsmaling, derfor lanserte vi DRYGOLIN Nordic Extreme. Dette produktet er spesielt utviklet til å takle de nordiske værforholdene. Jotun har utført omfattende testing på værutsatte stasjoner, fra Kristiansand i sør til Svalbard i nord, for å bevise DRYGOLIN Nordic Extremes overlegne egenskaper under ekstreme værforhold.

Når stormen står på som aller verst her i Norge, er det godt å vite at DRYGOLIN gir huset ditt den aller beste beskyttelsen mot vær og vind – år etter år.

Les hvordan DRYGOLIN Nordic Extreme er utviklet for å være selvrensende.

Regnsikker etter en time

Det er mye vått vær i Norge. Når klimaet blir fuktigere, stiller det også høyere krav til ytterveggene våre. De fleste fasader må tåle alt fra tunge regnstormer, piskende høstvinder, bitende frost og solfylte sommerdager.

Vegg og detaljer er malt med DRYGOLIN Nordic Extreme i fargen 1105 Villahvit. Terrassegulvet er beiset med TREBITT Terrassebeis i fargen 90029 Naturlig Sølvgrå.

Les mer om hvordan fuktig vær kan gjøre malearbeidet mer utfordrende.

Nye DRYGOLIN Nordic Extreme er utstyrt med en vannavisende effekt som gjør at malingen er regnsikker etter bare én time. Dette gjør at du kan male selv om været er ustabilt.

Et fuktig klima sørger også for at vegger er mer utsatt for svertesopp, men DRYGOLIN Nordic Extreme har unike egenskaper som gjør at svertesopp og skitt har vanskeligere for å feste seg.

Male huset hvitt med Jotun Optiwhite

DRYGOLIN Nordic Extreme holder husveggen ren og pen lenge. Veggen er malt med Jotun 1624 Letthet. Staffasje: Jotun 1624 Letthet. Terrasse: TREBITT Terrassebeis  9073 Shimmergrå. 

Alle disse egenskapene gjør nye DRYGOLIN Nordic Extreme til vår suverent beste utendørsmaling noensinne. Vi gir huset ditt et nymalt utseende som varer.

Camilla Skjelberg

Camilla Skjelberg – Regional Digital Manager

Camilla har lang erfaring med merkevarebygging og kommunikasjon. I samarbeid med Jotuns fargeeksperter, anerkjente stylister og samarbeidspartnere, deler hun nyheter, trender og inspirerende tips med deg.

Forny utebenken på 1 – 2 – 3

Forny uterommet med helhetlig og god fargesetting! Det er lett å drømme seg bort til fjerne himmelstrøk når vi ser…

Nye dekorfarger som tilfører det lille (store) ekstra

Virkningsfull forvandling med dekorfarger! Se hvor stor forskjell det er på inngangspartiet når man går for et helhetlig fargevalg, der…

Blå nyanser – dempet og delikat

Rolig og naturlig fargemiks: Møbler i tre står ekstra godt fram med en dempet blå farge som bakteppe. Her er…

Grønnfarger i forfriskende harmoni

Behagelig ton-i-ton: Nydelige, duse grønnfarger som spiller godt sammen. Veggen er malt med vår nye silkematte Drygolin Color Expert i…

MUTED YELLOW – NY OG DELIKAT OKERFARGE

Ny og behagelig: Jotun 10168 Muted Yellow er som navnet sier; dempet og ny okerfarge.  En ny og nydelig versjon…

Silkematt Drygolin-nyhet

Kjærkommen Drygolin-nyhet: Med silkematt, dempet glans har du nå større mulighet enn noen gang til å sette ditt personlige preg…