Staycation på lun sommerterrasse

Staycation på lun sommerterrasse

Terrassedrøm  med nybeiset gulv! Fargen er Trebitt Terrassebeis 90029 Naturlig Sølvgrå. Sofa med grå puter og sort marmorbord: Furniturebox.no, flettet kurv: House Doctor. Blomsterpotte på vegg, lykter, krakk, pledd, puter, kurver som lamper, flettet fat, gulvteppe, utelys og lysestake;fra KID Interiør.

Ferie på egen terrasse

I år blir det hjemmeferie på de fleste av oss. Kanskje vi gjenoppdager verdien av å kunne gå barbeint ut på egen terrasse? Og kanskje ser vi verdien i nærmiljøet med nye øyne? Interiørdesigner Kristin Lindhjem har jobbet med flere prosjekter der kunden velger å investere i hjemmet.

Staycation, kombinasjonen av «stay» og «vacation», som betyr å legge ferien hjemme, har faktisk blitt mer populært de siste årene, sier Lindhjem.

BITT Terrassebeis_Staycation

Klar for sene sommerkvelder

Selv om været i Norge varierer om sommeren, er det noen få grep som skal til for å forlenge utesesongen. Med tett tak over hodet, varmelampe og pledd, kan man nyte sommerkvelden selv om det regner. Velger man å beise terrassen med TREBITT Terrassebeis kan man nyte sommeren med god samvittighet. Den beskytter treverket mot alt fra fuktig høstvær, frosne vintre – og sol og UV-stråler om sommeren. I tillegg finnes det mange flotte farger å velge mellom, noe som gjør det moro å innrede også ute!

 TREBITT Terrassebeis

TREBITT Terrassebeis

 • Vakker og holdbar terrasse
 • Unik effekt mot grønske
 • *Regnsikker etter 1 time (*avhengig av temperatur og fuktighet)
 • Lang holdbarhet i ett strøk

TREBITT Terrassebeis 90029 Naturlig Sølvgrå

Med gode pledd og levende lys, gjør vi oss klare for lange kvelder ute!

Blomsterkasse

Huseieren har snekret blomsterkassen selv på mål fra interiørdesigner. En perfekt kasse til bambus som skjermer for innsyn og gir liv til terrassen. Når vinden blåser gir bambusen fra seg en god raslelyd, som minner om sydlige strøk.

TREBITT terrassebeis Naturlig Sølvgrå 90029_Sotgrå 0683

Sittepute, skåler, vase og glassflaske: KID Interiør, Stol: Rustad, Høytaler: Beoplay by Bang Olufsen.

Her har interiørdesigneren valgt å kombinere Trebitt 90029 Naturlig Sølvgrå på terrassegulvet og Trebitt 0683 Sotgrå, en dempet sort tone, på blomsterkassene og sittebenken. En klassisk og fin kombinasjon, som gir rom for å variere med farger på puter, pledd, osv.

TREBITT Terrassebeis Trebitt 90029 Naturlig Sølvgrå

5 tips til lun sommerterrasse

 1. Flytt stua ut, ta med gulvteppe, pynteputer, planter og tepper
 2. Pergola med tak og plass til varmelamper forlenger utesesongen
 3. Beis terrassegulvet med TREBITT Terrassebeis. Den beskytter treverket mot alt fra fuktig høstvær, vinterfrost og UV-stråler om sommeren. Du kan heller bruke tiden på å innrede den.
 4. Invester i noen gode sittegrupper/møbler som tåler vær og vind.
 5. Velg en farge på terrassebeisen som passer til husfargen slik at du bevarer et elegant, helhetlig inntrykk. 90029 Naturlig sølvgrå er en fin og lun gråfarge som passer til de mest populære av Jotuns fasadefarger.

 TREBITT Terrassebeis

TREBITT Terrassebeis

 • Vakker og holdbar terrasse
 • Unik effekt mot grønske
 • *Regnsikker etter 1 time (*avhengig av temperatur og fuktighet)
 • Lang holdbarhet i ett strøk

Se her hvor enkelt det er å skifte farge på terrassen!

TREBITT Terrassebeis_Staycation

Nå kan vi glede oss til en ny vår på terrassen! Vi håper dette inspirerer!

Styling og foto: Kristin Lindhjem @studiolindhjem

Følg oss gjerne på Jotun Uteinspirasjon på Instagram 

Barbro

Barbro – Digital Redaktør

Barbro har lang fartstid innen interiør og farger. Hun jobber med utvikling av Jotuns mange fargekart. Gjennom ulike designsamarbeid, messer og oppussingsprogrammer, skaper hun inspirasjon til fornyelse av ditt hjem.

Kvarngårdens terrasse

Nydelige kveldstoner: Sofia og Nils Odiers store terrasse på Kvarngården er beiset med Jotun Trebitt Terrassebeis 90002 Gråsvart.  Stor terrasse…

Det gode livet på hytta i Portør

Bare føtter mot varmt terrassegulv og den deilige følelsen av norsk sommer! På denne hytta i Portør brukes uteplassen til…

Lev livet ute i sommer!

Linda ønsker velkommen til den vakre terrassen utenfor familiens hus på Lørenskog. Terrassen har fått fargen Trebitt Terrassebeis 90029 Naturlig…

Ingunns vakre hage

Det første møtet med Ingunns hage tar nesten pusten fra en som er glad i hageliv og blomster! Innenfor den…

Landlig terrasse med ny farge

Leter du etter den perfekte bruntonen til terrassen? Trebitt Terrassebeis 90028 Skyggebrun er en lekker, ny farge! Vakre farger til…

Våre vakreste toner i sort

Mal huset med DRYGOLIN Nordic Extreme 0734 Brunsvart og du får et hus som er mørkt, men med et noe…