Sommerhytta 2021 – Hytta utendørs

Sommerhytta 2021 – Hytta utendørs

Sommerhytta 2021 – Kurt og Veronica, vant hytta! Femte sesong av Sommerhytta på TV 2 er over! Gjennom ti uker har vi fulgt fire ulike par gjennom en omfattende og krevende byggeprosess. Konseptet er at vinnerne får sin egen nybygde hytte til odel og eie. Programleder Guri Solberg, Lars Fossum, Finn Schjøll og Aina Steen Sollie har vært med som dommere og eksperter på sine områder.

Slik ble hytta til Kurt og Veronica ute

Kurt og datteren, Veronica er et superteam gjennom sesongen i Sommerhytta 2021! Veronica, som har lite erfaring fra før, tar det største ansvar for planlegging av uteområdet rundt hytta. Hun steller også med alle plantene, som sauer og geiter utstanselig er på jakt etter! Mens Kurt er hovedansvarlig for alt som skal bygges ute – og det er ikke lite!

Terrassen bygges rundt et lite berg, som de renser opp. Rundt kanten blir det plantet og lagt hvite dekorsteiner. Lekkert og dekorativt!

Hele uteområdet er opparbeidet og tilpasset til tomta, og det blir anlagt grusgang mot inngangen. Fargen på trappen foran huset er Trebitt Terrassebeis, 9805 Sløret Sort.

 TREBITT Terrassebeis

TREBITT Terrassebeis

 • Vakker og holdbar terrasse
 • Unik effekt mot grønske
 • *Regnsikker etter 1 time (*avhengig av temperatur og fuktighet)
 • Lang holdbarhet i ett strøk

Se flere vakre beisfarger til terrassen!

Mørke fargevalg utendørs

En av de første ukene var oppdraget å beise hytta utendørs. Hytta ble beiset med Trebitt Oljebeis 0683 Sotgrå – en mild og gråsvart beisfarge. Resultatet ble superfint og fargen passer godt inn i området.

Det er flere sittesoner foran hytta, så her kan man nyte utsikten og lange sommerdager, med mulighet til å flytte seg rundt etter sola. Legg også merke til minidrivhuset i bakgrunnen.

Med Trebitt Oljebeis trenger man ikke grunning først. – Se tipsfilmen vår om hvordan du beiser veggene ute.

 TREBITT Oljebeis

TREBITT Oljebeis

 • Naturlig vakkert
 • Pleier og bevarer
 • Unik, egenutviklet alkydolje
 • Krever ingen grunning

Leveggen og utekjøkkenet er laget i trykkimpregnerte materialer og beiset med  Trebitt Terrassebeis, 9805 Sløret Sort.

 TREBITT Terrassebeis

TREBITT Terrassebeis

 • Vakker og holdbar terrasse
 • Unik effekt mot grønske
 • *Regnsikker etter 1 time (*avhengig av temperatur og fuktighet)
 • Lang holdbarhet i ett strøk

Etterlengtet nyhet til terrassen

Jotun har i år lansert en ny terrassebeis – Jotun Oljebeis Terrasse. Dette er en løsemiddeltynnet terrassebeis, spesielt beregnet for litt slitte terrassebord, men som likevel ikke er klare for å byttes ut. Produktet inneholder unike oljer, som sørger for at det trekker godt inn i treverket – også der hvor det er sprekker! Produktet er behagelig og lett å jobbe med, og du får et stort utvalg terrassefarger som er tilpasset Jotuns beste husfarger. Les mer her.

 TREBITT Oljebeis terrasse

TREBITT Oljebeis terrasse

 • Naturlig utseende
 • Unike oljer – god inntrengning
 • Lang sesong – kan påføres ned mot 0 °C
 • Vakre terrassefarger tilpasset Jotuns beste husfarger

Utebod og utedusj

I det ene ukesoppdraget ble det laget en flott utebod, som også fungerer som omkledningsrom for den som skal benytte boblebadet. På baksiden ble det plass til en utedusj. Mellom hytta og boblebadet ble det anlagt en «landgang», som binder det hele sammen! Elegant og flott håndverk.

Smakfullt uterom! Til venstre i bildet (under) er landgangen som binder terrassen, boblebadet og boden sammen. Hytta er beiset med Trebitt Oljebeis 0683 Sotgrå.

Gratulerer med hytta!

Det ble gullhammere i fleng til far og datter, og både snekker, Lars og blomsterekspert, Finn, ga sine gullhammere til dem. Vi er imponert over det vakre uterommet de har laget! – og vi gratulerer Kurt og Veronica som vinnerne av Sommerhytta 2021! –  Les om fargene som ble valgt inne i hytta her!

Vakker utsikt over Mjøsa fra Mjøsli! 

Foto for Jotun: Inger Marie Grini

Barbro
Barbro

Barbro – Digital Redaktør

Barbro har lang fartstid innen interiør og farger. Hun jobber med utvikling av Jotuns mange fargekart. Gjennom ulike designsamarbeid, messer og oppussingsprogrammer, skaper hun inspirasjon til fornyelse av ditt hjem.

Grå og sorte nyanser til uterommet

Helhetlig og stilren fargesetting med sorte og grå nyanser: Se så fint det blir når alle flater fremhever hverandre samtidig…

Funkissort – en vakker, sort beisfarge

Sober sort-i-sort: Sorte toner sammen gir stor effekt! Stram møblering møter lune elementer i form av kurv og strikk, og…

ELDET GRÅ – NATURLIG «VÆRSLITT»

Akkurat passe grå, akkurat passe brun. Trebitt 90031 Eldet Grå er en perfekt kombinasjon av disse to nyansene! Med Trebitt…

Vinterkos på hytta

Sanselig ton-i-ton: TREBITT Oljebeis gir en vakker og transparent fargeopplevelse som fremhever det naturlige spillet i treet på denne hytta. Selv…

Psst! Du kan fortsatt male eller beise i høst

Klare høstdager gir malelyst: Høsten kan by på fine dager for å svinge penselen ute! Du kan fortsatt male med…

Trebitt Oljebeis i høstfarger

Høsten; den fargerike fine årstiden, når alt skifter farge. Klar luft og ekstra høy himmel… Med et lunende pledd og…