Silkematt Drygolin-nyhet

Silkematt Drygolin-nyhet

Kjærkommen Drygolin-nyhet:  Med silkematt, dempet glans har du nå større mulighet enn noen gang til å sette ditt personlige preg på hus- eller hyttefasaden. Veggen over er malt med Drygolin Color Expert 1434 Labrador. Veggen i bakgrunnen er malt med Drygolin Color Expert i fargen 1378 Kontur.

Silkematt glansgrad med Drygolin

Vi blir stadig mer opptatt av å skape en helhetlig fargepalett utendørs, hvor husets fasade skal fungere harmonisk med farger på vinduer, dører, grunnmur, terrasse og uteplass. I tillegg kan bevisst valg av glansgrad være med på understreke din og husets stil, historie og tradisjon, og således også forsterke moderne arkitektur.

Vi har lenge vært godt vant til å kunne velge blant ulike glansgrader innenfor interiørmaling, og nå – hurra! – introduserer vi også et kjærkomment, silkematt alternativ utendørs: Drygolin Color Expert er vårt nyeste – og viktige – medlem i Drygolin-familien. Med sin vakre, avdempede og silkematte glans vil mørke farger oppleves lunere, mykere og roligere. Hvite og lyse farger vil også opptre mer dempet, og gi mindre refleksjon av sollys i uterommet.

Valg av silkematt glansgrad: Glansgraden har mye å si for fargeopplevelsen, også utendørs. Fargen Jotun 9938 Dempet Sort kler godt det silkematte, myke og avdempede uttrykket som oppstår ved valg av vår eksteriørnyhet Drygolin Color Expert!

 DRYGOLIN Color Expert

DRYGOLIN Color Expert

  • Ekstrem fargeholdbarhet og langvarig beskyttelse
  • Vakkert avdempet silkematt utseende
  • Selvrensende og spesielt effektiv mot svertesopp og alger
  • Effektiv påføring – effektiv tørketid

Jotun 0730 Fjellblå

Blåtoner forsterkes ofte i møte med himmel, natur og omgivelser. Utendørs er derfor de dempede og grålige blåtonene de vakreste. Denne vakre veggen er malt med Drygolin Color Expert i fargen 0730 Fjellblå. Grunnmuren er malt med Jotun Drytech Murmaling i fargen 9933 Stenvegg. Trappen er beiset md Trebitt Terrassebeis 9805 Sløret Sort.

TREBITT-Terrassebeis--90029-Naturlig-Sølvgrå,-DRYGOLIN-Nordic-Extreme-Vindu-&-Dør-JOTUN-8413-Herregårdsgrønn

Silkematt og avdempet:  Veggen oppleves lun og myk med Drygolin Color Expert i fargen Jotun 7053 Lærdal. Terrassen er beiset med Trebitt Terrassebeis i fargen 90029 Naturlig Sølvgrå, og bordet, malt med Drygolin Nordic Extreme Vindu & Dør i fargen Jotun 8413 Herregårdsgrønn, kvikker opp det ellers rolige uttrykket.

 DRYGOLIN Nordic Extreme vindu og dør

DRYGOLIN Nordic Extreme vindu og dør

  • Vår suverent beste til vindu og dør
  • Overlegen beskyttelse
  • Ekstrem farge- og glansholdbarhet
  • Selvrensende

Silkematt høykvalitetsprodukt

Drygolin Color Expert er et høykvalitetsprodukt med ekstrem fargeholdbarhet som også er svært effektiv mot alger og svertesopp. Selvrensende egenskaper sikrer svært lavt skittopptak, og gjør at smuss og svertesopp har vanskeligere for å feste seg. Slik får huset et varig nymalt utseende, og det blir enklere å holde husveggen ren – produktegenskaper som i sum gir langvarig beskyttelse av dine verdier. I tillegg er dette vår aller første svanemerkede og BREEAM-Nor-godkjente utendørsmaling, noe som gjør det enklere å ta et godt miljøvalg.

Lyst og delikat: Lyse farger vil gi mindre refleksjon av sollys i uterommet når du maler med Drygolin Color Expert, og uteplassen blir dermed mer behagelig å oppholde seg på. Fasaden er malt i fargen Jotun 12136 Gentle Yellow, terrassen er beiset med Trebitt Terrassebeis i fargen 9072 Naturgrå.

 Langvarig beskyttelse: Selvrensende egenskaper gir huset et varig nymalt utseende, og det blir enklere å holde husveggen ren.

 Les mer om våre nyeste farger her. 

Alle Jotuns eksteriørprodukter er utviklet, testet under ekstreme forhold og produsert i Norge. Når du velger et produkt fra Jotun, kan du være trygg på at huset får den beste beskyttelsen!

Følg oss gjerne på Jotun Uteinspirasjon på Instagram 

Camilla Skjelberg
Camilla Skjelberg

Camilla Skjelberg – Regional Digital Marketing Manager Scandinavia

Camilla har lang erfaring med merkevarebygging og kommunikasjon. I samarbeid med Jotuns fargeeksperter, anerkjente stylister og samarbeidspartnere, deler hun nyheter, trender og inspirerende tips med deg.

Helmatt hytte på eventyrlige Randøy

I denne episden går turen til Randøy, rett utenfor Stavanger. Her ligger det ei hytte med en litt uvanlig fasong….

Ferdigmalt kledning gir ekstrem beskyttelse

Med ferdigmalt kledning malt med DRYGOLIN Nordic Extreme kan du være sikker på at hytta di har ekstrem beskyttelse for…

Hvaler-hytta får som fortjent

På denne Hvaler-hytta må det gjøres en skikkelig oppgradering både inne og ute. Eventyrlig-gutta tar selvsagt oppdraget, og forvandler denne…

Slik fargesetter du hele huset

Fargesetter du huset med omhu, skaper du et harmonisk helhetsinntrykk! Husfasaden er malt i fargen Jotun 7653 Stockholmsgrønn, detaljer malt…

Blomsterdekoratørens supermatte sorte hus

Her er det herlig å være! Vi besøker Anna Gouteva sitt nymalte sorte hus, som har fått fargen Jotun 9938…

Dette må du huske på når du skal male huset

Har malingen begynt å falme? Eller kanskje du bare vil friske opp huset med en ny farge? Her får du…