Silkematt Drygolin-nyhet

Silkematt Drygolin-nyhet

Kjærkommen Drygolin-nyhet: Med silkematt, dempet glans har du nå større mulighet enn noen gang til å sette ditt personlige preg på hus- eller hyttefasaden. Veggen, som er malt i fargen Jotun 5445 Delicate Blue, fremstår myk og lun. Terrasse: Trebitt 9805 Sløret Sort, grunnmur: Jotun 11129 Smoky Grey.

Silkematt glansgrad med Drygolin

Vi blir stadig mer opptatt av å skape en helhetlig fargepalett utendørs, hvor husets fasade skal fungere harmonisk med farger på vinduer, dører, grunnmur, terrasse og uteplass. I tillegg kan bevisst valg av glansgrad være med på understreke din og husets stil, historie og tradisjon, og således også forsterke moderne arkitektur. Vi har lenge vært godt vant til å kunne velge blant ulike glansgrader innenfor interiørmaling, og nå – hurra! – introduserer vi også et kjærkomment, silkematt alternativ utendørs: Drygolin Color Expert er vårt nyeste – og viktige – medlem i Drygolin-familien. Med sin vakre, avdempede og silkematte glans vil mørke farger oppleves lunere, mykere og roligere. Hvite og lyse farger vil også opptre mer dempet, og gi mindre refleksjon av sollys i uterommet.

Valg av slikematt glansgrad: Glansgraden har mye å si for fargeopplevelsen, også utendørs. Fargen Jotun 9938 Dempet Sort kler godt det silkematte, myke og avdempede uttrykket som oppstår ved valg av vår eksteriørnyhet Drygolin Color Expert!

 DRYGOLIN Color Expert

DRYGOLIN Color Expert

  • Ekstrem fargeholdbarhet
  • Vakkert avdempet silkematt utseende
  • Selvrensende
  • Spesielt effektiv mot svertesopp og alger

TREBITT-Terrassebeis--90029-Naturlig-Sølvgrå,-DRYGOLIN-Nordic-Extreme-Vindu-&-Dør-JOTUN-8413-HerregårdsgrønnSilkematt og avdempet:  Veggen oppleves lun og myk med Drygolin Color Expert i fargen Jotun 7053 Lærdal. Terrassen er beiset med Trebitt Terrassebeis i fargen 90029 Naturlig Sølvgrå, og bordet, malt med Drygolin Nordic Extreme Vindu & Dør i fargen Jotun 8413 Herregårdsgrønn, kvikker opp det ellers rolige uttrykket.

 DRYGOLIN Nordic Extreme vindu og dør

DRYGOLIN Nordic Extreme vindu og dør

  • Vår suverent beste til vindu og dør
  • Overlegen beskyttelse
  • Ekstrem farge- og glansholdbarhet
  • Selvrensende

Silkematt høykvalitetsprodukt

Drygolin Color Expert er et høykvalitetsprodukt med ekstrem fargeholdbarhet som også er svært effektiv mot alger og svertesopp. Selvrensende egenskaper sikrer svært lavt skittopptak, og gjør at smuss og svertesopp har vanskeligere for å feste seg. Slik får huset et varig nymalt utseende, og det blir enklere å holde husveggen ren – produktegenskaper som i sum gir langvarig beskyttelse av dine verdier. I tillegg er dette vår aller første svanemerkede og BREEAM-Nor-godkjente utendørsmaling, noe som gjør det enklere å ta et godt miljøvalg.

Lyst og delikat: Lyse farger vil gi mindre refleksjon av sollys i uterommet når du maler med Drygolin Color Expert, og uteplassen blir dermed mer behagelig å oppholde seg på. Fasaden er malt i fargen Jotun 12136 Gentle Yellow, terrassen er beiset med Trebitt Terrassebeis i fargen 9072 Naturgrå.

 Langvarig beskyttelse: Selvrensende egenskaper gir huset et varig nymalt utseende, og det blir enklere å holde husveggen ren.

 Les mer om våre nyeste farger her. 

Alle Jotuns eksteriørprodukter er utviklet, testet under ekstreme forhold og produsert i Norge. Når du velger et produkt fra Jotun, kan du være trygg på at huset får den beste beskyttelsen!

Følg oss gjerne på Jotun Uteinspirasjon på Instagram 

Camilla Skjelberg
Camilla Skjelberg

Camilla Skjelberg – Regional Digital Manager

Camilla har lang erfaring med merkevarebygging og kommunikasjon. I samarbeid med Jotuns fargeeksperter, anerkjente stylister og samarbeidspartnere, deler hun nyheter, trender og inspirerende tips med deg.

Emmas nye fargerike inngangsparti

Emma har skapt et helt nytt inngangsparti! Se så fint det ble når hun malte dørene i fargene Jotun 3343…

Grønnfarger i forfriskende harmoni

Behagelig ton-i-ton: Nydelige, duse grønnfarger som spiller godt sammen. Veggen er malt med vår nye silkematte Drygolin Color Expert i…

Fargerike dager inne og ute

Velkommen hjem til  fargerike Line på Husvik og familiens drøm av et sted ytterst i Oslo-fjorden. Boligen er harmonisk fargesatt…

Blå nyanser – dempet og delikat

Rolig og naturlig fargemiks: Møbler i tre står ekstra godt fram med en dempet blå farge som bakteppe. Her er…

Du kan male selv om været er ustabilt

Norsk klima kan gi oss utfordringer med å planlegging av hva vi kan gjøre utendørs. Har du problemer med å…

Fargenyhet: Balmy Grey – myk og lun gråfarge

Naturlig, mykt og behagelig: Jotun 8558 Balmy Grey er en helt ny gråfarge som fort vil konkurrere om plassen over…