Optimal – nå en del av DRYGOLIN-familien

Optimal – nå en del av DRYGOLIN-familien

År etter år, hjem etter hjem. Optimal har vært folkefavoritten og vår bestselger over 20 år. Nå blir malingen en del av produktserien DRYGOLIN – og den er fortsatt like Optimal, bare DRYGOLIN.

Bildet over: Duse blåtoner, som hverken er for lyse eller for mørke, gir huset særpreg og identitet uten at det blir for prangende. Huset er malt i fargen Jotun 5556 Nordic Blue, vinduer og staffasje i JOTUN 9918 Klassisk Hvit, døren i Jotun 0347 Malmblå og muren i Jotun 1877 Valmuefrø.

Like Optimal, bare DRYGOLIN

I løpet av sin over 20 år lange historie har Optimal blitt Norges bestselgende maling. I DRYGOLIN-drakt fortsetter den nå å være det foretrukne valget for de som søker estetikk og beskyttelse. Både forbrukerne og proffene har elsket malingen i flere tiår. Nå blir den en del av DRYGOLIN-serien, med oppgradert emballasje og nytt design. Under den nye emballasjen, er det fortsatt den samme pålitelige malingen som er enkel i bruk og leverer strålende resultater. Rett og slett 100% Optimal.

 DRYGOLIN Optimal

DRYGOLIN Optimal

  • Langvarig beskyttelse
  • Meget god farge- og glansholdbarhet
  • Tørker raskt – to strøk på én dag

Fortjent bestselger

Optimal er Norges mest solgte husmaling av flere grunner. Den er effektiv å jobbe med og tørker raskt. I løpet av bare én dag kan du påføre to strøk, og dermed gi huset ditt et flott utseende og en langvarig beskyttelse. Kvaliteten på DRYGOLIN Optimal er markedets beste i sin prisklasse.

Hvitt hus år etter år

Solid og langvarig beskyttelse

Jotun tester utendørsmalingen flere steder i verden for å sikre at produktet står imot alle typer vær og påkjenninger. Det inkluderer DRYGOLIN Optimal, som er nøye testet i over 20 år og skreddersydd det tøffe norske klimaet. Malingen absorberer minimalt med skitt, inneholder effektive midler mot svertesopp og gir vedvarende beskyttelse.

Les mer om hvordan vi tester vår utendørsmaling.

Varig vakkert utseende

Med glansgraden Silkematt 25, gir malingen en flott finish med en subtil og elegant glans. Moderne teknologi sørger for at farge og glans holder seg like fint over tid. Velger du DRYGOLIN Optimal er det lenge til du trenger å male igjen.

Plakat DRYGOLIN Optimal

Det optimale valget

Enten du fornyer et gammelt hus eller beskytter et nytt, er DRYGOLIN Optimal et trygt valg. Den sikrer at ditt hjem ikke bare ser flott ut, men også nyter godt av varig beskyttelse i årene som kommer.

Dette er grunnene til at DRYGOLIN Optimal er en favoritt:

  • Meget god farge- og glansholdbarhet
  • Langvarig beskyttelse
  • Rask tørketid: Overmalbar etter to timer
  • Effektiv beskyttelse mot svertesopp
  • Flott silkematt utseende – glansgrad 25

Kanskje DRYGOLIN Optimal er malingen du skal male huset med neste gang?

Se vår guide til hvilken maling som passer for deg her.

Avatar
Avatar

Audun Ibenholt – Digital Content Manager

Audun har skrevet blogg og jobbet med tekst i hele sitt voksne liv. Han er opptatt av merkevarebygging, kommunikasjon og tydelig språk. Sammen med Jotuns egne fargeeksperter og andre samarbeidspartnere ønsker han å inspirere og motivere til å komme i gang med oppussingsprosjekter - både små og store.

Låven gikk fra rød til dempet sort hjemme hos Halvor Bakke

Hjemme i Stavern ønsket Halvor Bakke en forandring og endret fargen på den gamle låven, som nå er uthus og…

JOTUN 7043 Refleks – en moderne og klassisk husfarge

I Oslo har arkitekt Nils Joneid fra Cover arkitektverksted fargesatt et hus, med en av fargenyhetene fra årets DRYGOLIN-fargekart –…

Spørsmål og svar om linoljemaling

Med ujevne mellomrom dukker det opp diskusjoner rundt kvaliteten og egenskapene til linoljemaling sammenlignet med moderne malinger. I denne artikkelen…

Bli kjent med fargenyheten Jotun 20118 Amber Red

I årets nye fargekart fra DRYGOLIN finner du hele 5 fine fargenyheter. Bli bedre kjent med JOTUN 20188 Amber Red!…

Slik frisker du opp uteområdet med fargerike detaljer

Du trenger verken å male hele huset på nytt eller kjøpe nye hagemøbler – med litt maling og en ny…

Slik velger du riktig DRYGOLIN-maling

Skal du male ute? Velg kvalitet og holdbarhet. DRYGOLIN-serien består av eksepsjonelt gode produkter. Bli bedre kjent med dem, inkludert…