Nybeiset terrassedrøm på Nesøya

Nybeiset terrassedrøm på Nesøya

Med nybeiset terrasse er du klar for å ta i mot sommeren! Har du vurdert et fargeskifte denne sesongen? Bli med til Nesøya og se den lekre nybeisede terrassen!

Å lage seg et godt, lunt og avslappende uterom ser ut til å være viktigere enn noen gang. Det å ha en oase hvor du kan kose deg med en god bok, invitere venner til middag eller stelle i stand til fest er noe alle ønsker seg. På denne lekre nybeisede Nesøya-terrassen er uteplassen tilrettelagt for det meste.

Terrasse beiset med Trebitt.

Her kan du slikke sol på solsengen, eller invitere til et glass i skyggen under parasollen. Ved å lage flere ulike soner på terrassen får du mange muligheter! Terrassen er beiset med TREBITT Terrassebeis i fargen 90002 Gråsvart. Leveggen er malt med DRYGOLIN Color Expert 0734 Brunsvart.

Stramt og stilig

En sort terrasse er stramt og stilig. Samtidig kan du myke opp uttrykket med grønne planter og andre detaljer. Lyssetting vil også ha mye å si for å tilpasse uterommet. Spotter vil gi en type stemning, mens eksempelvis lyslenker og levende lys vil gi en annen stemning. Her gjelder det å finne det du syns passer best hos deg.

Solseng på terrasse beiset med Trebitt.

Deilig å ta det helt kult på nybeiset terrasse uten en bekymring i verden. Hattene henger klar på veggen for raske stilskifter basert på humøret. Det grønne lyser opp i den mørke innrammingen. Terrassen er beiset med TREBITT Terrassebeis i fargen 90002 Gråsvart.

 TREBITT Terrassebeis

TREBITT Terrassebeis

 • Vakker og holdbar terrasse
 • Unik effekt mot grønske
 • *Regnsikker etter 1 time (*avhengig av temperatur og fuktighet)
 • Lang holdbarhet i ett strøk

Lyst til å bytte farge på terrassen? Slik gjør du det!

En god stol på en fredfull plass er essensielt når sommeren skal nytes. Her kan du enten ta opp favorittboka, eller bare lukke øynene for å ta inn sommerlige lyder og lukter. Kjenner du lukten av blomstene, og hører du fuglekvitteret? Ahh…

Se denne artikkelen for inspirasjon til andre stiler på terrassen.

Stol på terrasse

Ypperlig plass for lektyre. Her får du fred og ro til å pløye gjennom godboken. Løfter du blikket ser du de deilige kontrastene av stramme, sorte linjer og den grønne, naturlige og jungellignende beplantningen.

Ingenting er som middag ute

Om det er lunsjen som inntas midt i stekende sommersol, eller om middagen nytes i svalende kveldssol, så er det uansett lite som slår opplevelsen av å spise «i det fri». Maten blir av en eller annen grunn enda mer smakfull. Kanskje er det sånn at sanseapparatet blir litt ekstra påskrudd og tar inn enda mer når vi sitter i vakre omgivelser ute..? Eller så er det kanskje bare hyggen og stemningen i seg selv. En spiseplass ute er uansett med på å «doble dagen» – uavhengig av om du har hatt fine timer på stranden, eller om du har vært på jobb og vil utnytte ettermiddagen og kvelden til det fulle.

Spiseplass på terrasse beiset med Trebitt.

Her kan du nyte digge lunsjer og lange sommerkvelder. Et ypperlig sted å invitere til litt mat og noe godt i glasset ved siden av ildstedet. Og skikkelig stilig med kombinasjoner av sort, grønt og rustrødt. Med en terrassebeis i fargen 90002 Gråsvart har du et spennende lerret du kan innrede med dine favoritter.

Sommervibber

Etter middagen, hvis du ønsker et lite sceneskifte, så er loungen klar for selskap. Med avslappende møbler, grønne planter, noe godt i skåla og glasset, og kanskje noen digge sommmerlåter på høyttaleren, så er dagen komplett.

Sjekk for eksempel ut denne Spotify-listen med sommerlåter, kalt «That Summer Feeling!»

Eller denne spillelisten for chille lounge-beats.

Lounge på terrassen

Sjekk den strøkne terrassen! Med loungemøbler og grønne planter er stemningen satt. Ønsker du deg en like strøken terrasse? Følg denne fremgangsmåten, og beis deretter med TREBITT Terrassebeis i fargen 90002 Gråsvart.

Leveggen er malt med DRYGOLIN Color Expert 0734 Brunsvart.

 TREBITT Terrassebeis

TREBITT Terrassebeis

 • Vakker og holdbar terrasse
 • Unik effekt mot grønske
 • *Regnsikker etter 1 time (*avhengig av temperatur og fuktighet)
 • Lang holdbarhet i ett strøk
 DRYGOLIN Color Expert

DRYGOLIN Color Expert

 • Ekstrem fargeholdbarhet og langvarig beskyttelse
 • Vakkert avdempet silkematt utseende
 • Selvrensende og spesielt effektiv mot svertesopp og alger
 • Effektiv påføring – effektiv tørketid

Foto: Annette Nordstrøm, styling: Linda Elmin/Hviit.

God sommer!

Avatar
Avatar

Audun Ibenholt – Digital Content Manager

Audun har skrevet blogg og jobbet med tekst i hele sitt voksne liv. Han er opptatt av merkevarebygging, kommunikasjon og tydelig språk. Sammen med Jotuns egne fargeeksperter og andre samarbeidspartnere ønsker han å inspirere og motivere til å komme i gang med oppussingsprosjekter - både små og store.

Den grønne Sommerhytta til Herman og Petter

Sommerhytta til Herman og Petter fikk Jotun-fargen 7658 Københavnsgrønn. Gjennom 10 uker av «Sommerhytta» på TV 2, har vi fulgt…

Her er sommerhytta til Eli og Benjamin utendørs

Sommerhytta til Eli og Benjamin er proppfull av fine løsninger og god design både ute og inne. Og absolutt en…

Fargerikt og dempet med Stockholmsgrønn

I spekteret av grønne farger finnes både gylne, grålige og dype tradisjonelle grønntoner. Ønsker du deg en grønn nyanse er…

Får den gode sydenfølelsen i Larvik

I en klassisk villa fra 1909 har fotograf Dag Nordsveen og kona Louise skapt et sommerparadis i Larvik. Uteområdet gir…

Den overgrodde hagen i Tid for hage

En eldre, grønn oase av en hage er i ferd med å gro igjen. Det bugner over av grønne vekster,…

Utsiktshage på Tid for hage

En smal, lang og litt kronglete uteplass blir til en utsiktsdrøm når Tid for hage jobber på. At de klarer…