Ny sort farge til terrassen

Ny sort farge til terrassen

No livnar det i lunder – og det lauast så smått på terrassen også! Ta et lite skippertak nå, så har du hele våren og sommeren å nyte det hele på! Ny sort terrassebeisfarge: Gulvet er beiset med Trebitt 9805 Sløret Sort, pergolaen har den nye dekorfargen Jotun 7658 Københavnsgrønn. Lekkert!

Terrassen er klar for ny vår

Når våren og varmen kommer, flyttes innelivet igjen ut. Endelig kan vi innrede uterommet og rigge oss til for nok en herlig sesong på terrassen. Når skuldrene senkes blir livet lysere, gresset grønnere – og kaffen smaker bedre! Den optimale terrassen er den som krever lite vedlikehold, og holder seg pen og innbydende år etter år. Tar du et lite skippertak nå, har du hele våren og sommeren å nyte det hele på!

JOTUN 5445 Delicate Blue, TREBITT 9805 Sløret Sort, JOTUN 11129 Smoky Grey.

Nyhet: Trebitt 9805 Sløret Sort. Vegg: Jotun Drygolin Color Expert 5445 Delicate Blue. Mur: Jotun Drytech  Murmaling 11129 Smoky Grey.

Sløret sort – vår nyeste terrassebeisfarge

En terrassebeisfarge som står godt til huset vil bidra til et elegant og helhetlig inntrykk. Trebitt Terrassebeis og Trebitt Oljebeis Terrasse finnes i en rekke vakre, transparente farger som passer til Jotuns utendørsfarger. Trebitt Terrassebeisfjerner gjør det enkelt å klargjøre for et nytt strøk – kanskje i en helt ny farge? Vår nyeste sådan; 9805 Sløret Sort, passer fint til sten og natur, og er med på å skape fine kontraster i uterommet. For de som ønsker en mørk farge, er det også en perfekt nyanse å fargesette en pergola eller et espalier med.

 TREBITT Terrassebeis

TREBITT Terrassebeis

 • Vakker og holdbar terrasse
 • Unik effekt mot grønske
 • *Regnsikker etter 1 time (*avhengig av temperatur og fuktighet)
 • Lang holdbarhet i ett strøk
 TREBITT Oljebeis terrasse

TREBITT Oljebeis terrasse

 • Naturlig utseende
 • Unike oljer – god inntrengning
 • Lang sesong – kan påføres ned mot 0 °C
 • Vakre terrassefarger tilpasset Jotuns beste husfarger

En ny, mørk skjønnhet: Si hei til vår helt nye terrassebeisfarge; Trebitt 9805 Sløret Sort! En lun og grålig sort tone som vil komplementere en rekke ulike fasadefarger på en utmerket måte.

Les mer om våre vakreste sorte toner her.

Vår beste terrassebeis

Trebitt Terrassebeis er vår beste terrassebeis, og med kun ett strøk får du en vakker og holdbar terrasse. Nye Trebitt Oljebeis Terrasse gir en robust beskyttelse og kan påføres ned mot 0 grader. Med vårt nyeste terrassebeis-fargekart som god inspirasjon har du 14 vakre beisfarger å velge mellom. For å kunne nyte mest mulig av sesongen, bør du sørge for at treverket er godt beskyttet fra fuktig høstvær, frosne vintre og sommersolens UV-stråler. Beiser du med Trebitt slipper du å tenke på alt dette, og du kan bruke tiden på å innrede det lune og lekre uterommet du alltid har ønsket deg. Noen timers arbeid er alt som trengs for å med god samvittighet kunne slappe av i inntil tre år på den sesongklare terrassen. Gammel terrassebeis fjerner du enkelt med Trebitt Terrassebeisfjerner, som både renser og lysner treverket.

 TREBITT Terrassebeis

TREBITT Terrassebeis

 • Vakker og holdbar terrasse
 • Unik effekt mot grønske
 • *Regnsikker etter 1 time (*avhengig av temperatur og fuktighet)
 • Lang holdbarhet i ett strøk

 TREBITT Terrassebeisfjerner

TREBITT Terrassebeisfjerner

 • Gir optimalt underlag for nytt strøk
 • Fjerner effektivt gammel terrassebeis
 • Renser og lysner treet
 • Gjør det enkelt å skifte farge

Alle fargene i TREBITT Terrassebeis passer godt til skandinavisk byggeskikk og natur. I vårt fargekart finner du spesielt utvalgte og flotte farger.

 

Følg oss også gjerne på Instagram 🙂

Camilla Skjelberg
Camilla Skjelberg

Camilla Skjelberg – Regional Digital Marketing Manager Scandinavia

Camilla har lang erfaring med merkevarebygging og kommunikasjon. I samarbeid med Jotuns fargeeksperter, anerkjente stylister og samarbeidspartnere, deler hun nyheter, trender og inspirerende tips med deg.

Slik ble Sommerhytta til Sara og Ibrahim utendørs

Sommerhytta til Sara og Ibrahim fikk en kjempekoselig uteplass og lekker lounge! Terrasse: Trebitt Terrassebeis 90028 Skyggebrun Gjennom 10 uker…

Midtsommer med terrassekos og jordbær-pavlova

Midtsommer, terrassekos og deilige jordbær – det er bare å nyte dagene!  – Få oppskriften på vår smakfulle jordbær-pavlova. Nyt…

Tid for hage forbedret den vanskelige uteplassen

Uteplassen hadde ligget i brakk i flere år. Tid for hage på TV 2 fikset en, ny løsning med drivhus…

Beis terrassen og få nytt uterom!

Det er rart hvor stor endring bare en farge kan gjøre med uttrykket! Terrassen i denne utestua er fornyet med…

Ny og naturlig terrasse

Deilig med ny og naturlig terrasse og en etterlengtet behandling for robust beskyttelse.  Etter en god vask og beising, blir…

Grønt og frodig til sommerfesten!

Vi gleder oss til sommerfesten! Skap sydenstemning på terrassen i sommer. En lett sommermeny, inntatt i frodige omgivelser under oliventreet,…