MUTED YELLOW – NY OG DELIKAT OKERFARGE

MUTED YELLOW  – NY OG DELIKAT OKERFARGE

Ny og behagelig: Jotun 10168 Muted Yellow er som navnet sier; dempet og ny okerfarge.  En ny og nydelig versjon av de mer tradisjonelle okerfargene vi kjenner fra før. Veggen er malt med vår silkematte stolthet og nyhet: Drygolin Color Expert.

Dempet, ny okerfarge fra Jotun

Gule fasader oppleves som levende, glade og energirike! De kulørsterke og rene gultonene vil berike nabolaget med sin tilstedeværelse. Okergult er kjent for sitt vakre samspill med natur og vegeterte områder, og hvis vi sier Staverngul, tipper vi at mange vil se for seg nettopp denne klassiske og kjente okerfargen. Sammen med f.eks Høststemning, er dette tradisjonelle og gode okerfarger vi har hatt med oss en lang stund. Nå har vi derimot utviklet en helt ny og tidsriktig tone som vi tipper vil bli en ny okerfavoritt hos mange! Jotun 10168 Muted Yellow er mindre fargesterk enn de mer tradisjonelle okerfargene, og fremstår med et delikat og nedtonet uttrykk.

Sober vårlykke: Primært er det vi nordmenn som faller for de sterkeste okerfargene. Jotun 10168 Muted Yellow fremstår mer dempet og diskret, noe vår helt nye maling Drygolin Color Expert også bidrar til med sitt myke og matte utseende!

 DRYGOLIN Color Expert

DRYGOLIN Color Expert

  • Ekstrem fargeholdbarhet
  • Vakkert avdempet silkematt utseende
  • Selvrensende
  • Spesielt effektiv mot svertesopp og alger

VAKKER, SILKEMATT GLANS

Drygolin Color Expert er vårt helt nyeste medlem i Drygolin-familien! Med sin silkematte, avdempede glans vil fargen du velger på fasaden fremstå mer sober og nedtonet i uttrykket. Mørke farger oppleves lune og myke, og hvite og lyse nyanser vil gi mindre refleksjon av sollys i uterommet og derfor føles roligere. Drygolin Color Expert er vår første svanemerkede utendørsmaling. Det gjør det enklere å ta et godt miljøvalg!

Sett farge på utedetaljene: Jotun 10168 Muted Yellow lar seg gladelig kombinere med et vell av andre fargetoner! Ønsker du et helt konkret fargetema til din bolig, foreslår vi følgende trygge og gjennomprøvde kombinasjoner: staffasje – Jotun 1284 Svolvær eller 8734 Brunsvart, mur – Jotun 1491 Slipesten, terrasse – Trebitt 90028 Skyggebrun.

TENK HELHETLIG FARGESETTING UTENDØRS

Vi blir stadig mer opptatt av å skape en helhetlig fargepalett utendørs, og i vårt nyeste fargekart har vi samlet trygge, gode husfarger fra våre dyktige fargeeksperter. Husets fasadefarge skal fungere harmonisk med farger på vinduer, dører, detaljer, grunnmur, terrasse og uteplass. Derfor presenteres alle våre utendørsfarger med anbefalte kombinasjonsfarger for hele huset. En vakker, helhetlig fargepalett sammen med høykvalitetsprodukter gir et varig vakkert hus.

Lag deg en helhetlig fargeplan! Tenk helhet og inkluder hele uterommet når du planlegger å male utendørs. Her er veggen beiset med Trebitt Oljebeis i fargen Trebitt 075 Tjærebrun. Fargen Jotun 10168 Muted Yellow utgjør sammen med den grønne benken en spennende og nydelig kontrast. Personlig og annerledes!

 TREBITT Oljebeis

TREBITT Oljebeis

  • Naturlig vakkert
  • Pleier og bevarer
  • Unik, egenutviklet alkydolje
  • Krever ingen grunning

 Les om vårt nye fargekart og andre gultoner her. 

 

Alle Jotuns eksteriørprodukter er utviklet, testet under ekstreme forhold og produsert i Norge. Når du velger et produkt fra Jotun, kan du være trygg på at huset får den beste beskyttelsen!

Camilla Skjelberg
Camilla Skjelberg

Camilla Skjelberg – Regional Digital Manager

Camilla har lang erfaring med merkevarebygging og kommunikasjon. I samarbeid med Jotuns fargeeksperter, anerkjente stylister og samarbeidspartnere, deler hun nyheter, trender og inspirerende tips med deg.

Emmas nye fargerike inngangsparti

Emma har skapt et helt nytt inngangsparti! Se så fint det ble når hun malte dørene i fargene Jotun 3343…

Nyhet: Spesialmaling til detaljer ute

Stramt og lekkert med fargesatte detaljer ute! Vinduet, som er malt med Drygolin Nordic Extreme Vindu & Dør i fargen…

Natural Beige – ny og lekker farge

Mild og vårlig uteglede: Veggen er malt med fargenyheten Jotun 1141 Natural Beige. Dør i fargen Jotun 8426 Dewy Green…

Sort er ikke bare sort

Flere og flere velger en mørkere husfarge og mange elsker sort! Her ses fargen Jotun 9938 Dempet Sort. Staffasje: Jotun 1001…

Vinn nymalt hus 2021!

Nå har du sjansen til å få malt huset – helt uten å måtte ta frem malerkosten selv! Vinneren av…

Nyhet: Drygolin Nordic Extreme Vindu og Dør

Lek deg med detaljene! Små grep i uterommet kan gi store utslag rent estetisk. Den gule stolen – malt med…