Maksimal beskyttelse med DRYGOLIN Nordic Extreme

Maksimal beskyttelse med DRYGOLIN Nordic Extreme

Ved å sprøytemale med DRYGOLIN Nordic Extreme påføres huset riktig mengde av markedets beste beskyttelse. Resultatet er mye bedre dekk, et varig vakkert hus – og du sparer opptil 75% tid på jobben. Kan det bli bedre?

Svært velegnet til sprøytemaling

DRYGOLIN Nordic Extreme gir huset markedets beste beskyttelse. Egenskapene i malingen gjør den svært velegnet til sprøytepåføring. Du får lagt på riktig mengde maling med mye bedre dekk, og du slipper eventuelle anslagsmerker fra pensel.

Bruk sprøyteutstyr med varmeslange

Tilpasset sprøyteutstyr med varmeslange forvarmer malingen til rundt 50 grader, og malingen tørker svært raskt på veggen. Eventuell sprøytetåke blir som fint pollenstøv uten problemer for omgivelsene.

Suverene påføringsegenskaper

DRYGOLIN Nordic Extreme har suverene påføringsegenskaper og svært god dekkevne. Sprøytemal raskt og effektivt, og hold en hendig bit av papp inntil vinduer og utvendige hjørner for tildekking. Malingen er lett å dra ut, og det lett å få avsetningen du gjør rundt vinduene etterpå til å bli fin.

Overlegne egenskaper mot vanninntrenging

DRYGOLIN Nordic Extreme har gjennom et omfattende testprogram bevist overlegne egenskaper mot vanninntrenging og algevekst. Testprogrammene er optimalisert for å sikre at DRYGOLIN tåler det tøffe og varierte klimaet Norge byr på.

Slik tester Jotun maling

Selvrensende effekt

DRYGOLIN Nordic Extreme er selvrensende og har et svært lavt skittopptak. Dette gjør at svertesopp og har vanskeligere for å feste seg, og huset får et nymalt utseende som varer lenge.

Mal sikkert i ustabilt vær

DRYGOLIN Nordic Extreme tørker og herder raskt. Tester utført i vårt laboratorium viser malingsfilmen er regnsikker på en time! Denne egenskapen malingsjobben trygg og effektiv, også endrer været seg raskt, eller ikke er helt i tråd med værmeldingen.

Farge og glansstabilitet i særklasse

Unik Extreme-teknologi gjør at DRYGOLIN Nordic Extreme holder lengst på farge og glans. Kundene kan velge fritt blant varig vakre utefarger fra Jotun, og alle farger har tips til anbefalte kombinasjonsfarger for mur, vindu dør og terrasse.

 DRYGOLIN Nordic Extreme

DRYGOLIN Nordic Extreme

  • Vår suverent beste noensinne – holder lengst!
  • Overlegen beskyttelse
  • Ekstrem farge- og glansholdbarhet
  • Selvrensende

Valget er enkelt – sprøyt på med DRYGOLIN Nordic Extreme og spar opptil 75% i tid når du vil gi huset den beste beskyttelsen.

Camilla Skjelberg
Camilla Skjelberg

Camilla Skjelberg – Regional Digital Manager

Camilla har lang erfaring med merkevarebygging og kommunikasjon. I samarbeid med Jotuns fargeeksperter, anerkjente stylister og samarbeidspartnere, deler hun nyheter, trender og inspirerende tips med deg.