Lag gode soner på terrassen

Lag gode soner på terrassen

Med nybeiset terrasse har du det beste grunnlaget for et uterom som holder seg pent lenge. Tenk gjerne på terrassen som en miniatyrutgave av huset ditt, og skap gode soner på terrassen, tilpasset de ulike aktivitetene dere har der. Matlaging er en stor del av sommerkosen, og et praktisk utekjøkken gjør grillsesongen enda enklere. Hagebordet med plass til gode venner og familie er selvfølgelig terrassens midtpunkt, men sørg også for gode hvilesoner.

Se hvordan du gjør terrassen sesongklar.

Skap gode soner og møbler for de ulike aktivitetene på terrassen. Denne terrassen er beiset i fargen Trebitt 0683 Sotgrå.

Vinn nymalt hus! Delta i konkurransen her,

Et stort utvalg av beisfarger

Trebitt Terrassebeis har kanskje det største utvalget av farger blant de terrassebeisene som er tilgjengelige på det norske markedet. Hele 25 ulike farger kan du velge imellom. I det nye utendørsfargekartet finner du forslag til matchende terrassebeisfarge til 72 ulike Jotun-husfarger.

Detaljene teller

Levegger og blomsterkasser bør harmonere med terrassegulvet og husveggen, så bruk gjerne TREBITT Terrassebeis her også. Vær også realist i forhold til vedlikehold og stell når du velger hagemøbler og uttrykk for terrassen din. Blomsterkrukker krever jevnlig stell, men er fantastisk stemningsskapende.

La levegger og blomsterkasser harmonere med terrassegulvet.

TIPS! Velg vedlikeholdsfrie møbler hvis tiden er en knapp ressurs, og husk at lekre puter, pledd og lykter gir terrassen et personlig og veldig hyggelig uttrykk. Dagene er lange og lyse, fuglene er kommet tilbake og knoppene spretter – på tide å gjøre en innsats for en lang, avslappende og god sommersesong på terrassen. Det er bare å komme i gang!

Tanja Horntvedt
Tanja Horntvedt

Tanja Horntvedt – Digital Redaktør

I samarbeid med Jotuns fargeeksperter, anerkjente stylister, designere, etc. deler Tanja nyheter, trender og nyttige tips med deg som er opptatt av interiør, farger og design.

Se Kristins gode soner i uterommet

Kristin og mannen Borgar Lindhjem ønsket seg mest mulig ut av hagen og det smale uteområdet. De ønsket seg flere funksjonelle…

En terrasse – to stiler

Endelig tid for å nyte lange, lyse sommerdager på terrassen! Skap et personlig uterom med fine detaljer. Huset er malt med…

Mal fine blomsterpotter!

Blomsterpottene er malt i farger som passer perfekt til denne terrassen! De lyse pottene har fått fargen 1402 Canvas​ og…

Trillebord til terrassen

Gi nytt liv til gamle utemøbler eller blomsterpotter med et strøk maling!  Gjenbruk av trillebord Dette trillebordet hadde vært til…

Terrassetrender 2018

Kom ut – det er vår! Klappstolene traveller fra Cane-line gjør det lett å flytte seg etter solen. Endelig er…

Slik finner du rett farge til huset

10Det har aldri vært enklere å finne riktig farge til huset. Se vårt nye digitale fargekart for utefarger – og finn…

Go to top