Lag gode soner på terrassen

Lag gode soner på terrassen

Med nybeiset terrasse har du det beste grunnlaget for et uterom som holder seg pent lenge. Tenk gjerne på terrassen som en miniatyrutgave av huset ditt, og skap gode soner på terrassen, tilpasset de ulike aktivitetene dere har der. Matlaging er en stor del av sommerkosen, og et praktisk utekjøkken gjør grillsesongen enda enklere. Hagebordet med plass til gode venner og familie er selvfølgelig terrassens midtpunkt, men sørg også for gode hvilesoner.

Se hvordan du gjør terrassen sesongklar.

Skap gode soner og møbler for de ulike aktivitetene på terrassen. Denne terrassen er beiset i fargen Trebitt 0683 Sotgrå.

Vinn nymalt hus! Delta i konkurransen her,

Et stort utvalg av beisfarger

Trebitt Terrassebeis har kanskje det største utvalget av farger blant de terrassebeisene som er tilgjengelige på det norske markedet. Hele 25 ulike farger kan du velge imellom. I det nye utendørsfargekartet finner du forslag til matchende terrassebeisfarge til 72 ulike Jotun-husfarger.

Detaljene teller

Levegger og blomsterkasser bør harmonere med terrassegulvet og husveggen, så bruk gjerne TREBITT Terrassebeis her også. Vær også realist i forhold til vedlikehold og stell når du velger hagemøbler og uttrykk for terrassen din. Blomsterkrukker krever jevnlig stell, men er fantastisk stemningsskapende.

La levegger og blomsterkasser harmonere med terrassegulvet.

TIPS! Velg vedlikeholdsfrie møbler hvis tiden er en knapp ressurs, og husk at lekre puter, pledd og lykter gir terrassen et personlig og veldig hyggelig uttrykk. Dagene er lange og lyse, fuglene er kommet tilbake og knoppene spretter – på tide å gjøre en innsats for en lang, avslappende og god sommersesong på terrassen. Det er bare å komme i gang!

Camilla Skjelberg
Camilla Skjelberg

Camilla Skjelberg – Regional Digital Marketing Manager Scandinavia

Camilla har lang erfaring med merkevarebygging og kommunikasjon. I samarbeid med Jotuns fargeeksperter, anerkjente stylister og samarbeidspartnere, deler hun nyheter, trender og inspirerende tips med deg.

Den grønne Sommerhytta til Herman og Petter

Sommerhytta til Herman og Petter fikk Jotun-fargen 7658 Københavnsgrønn. Gjennom 10 uker av «Sommerhytta» på TV 2, har vi fulgt…

Her er sommerhytta til Eli og Benjamin utendørs

Sommerhytta til Eli og Benjamin er proppfull av fine løsninger og god design både ute og inne. Og absolutt en…

Fargerikt og dempet med Stockholmsgrønn

I spekteret av grønne farger finnes både gylne, grålige og dype tradisjonelle grønntoner. Ønsker du deg en grønn nyanse er…

Får den gode sydenfølelsen i Larvik

I en klassisk villa fra 1909 har fotograf Dag Nordsveen og kona Louise skapt et sommerparadis i Larvik. Uteområdet gir…

Nybeiset terrassedrøm på Nesøya

Med nybeiset terrasse er du klar for å ta i mot sommeren! Har du vurdert et fargeskifte denne sesongen? Bli…

Den overgrodde hagen i Tid for hage

En eldre, grønn oase av en hage er i ferd med å gro igjen. Det bugner over av grønne vekster,…