Lag gode soner på terrassen

Lag gode soner på terrassen

Med nybeiset terrasse har du det beste grunnlaget for et uterom som holder seg pent lenge. Tenk gjerne på terrassen som en miniatyrutgave av huset ditt, og skap gode soner på terrassen, tilpasset de ulike aktivitetene dere har der. Matlaging er en stor del av sommerkosen, og et praktisk utekjøkken gjør grillsesongen enda enklere. Hagebordet med plass til gode venner og familie er selvfølgelig terrassens midtpunkt, men sørg også for gode hvilesoner.

Se hvordan du gjør terrassen sesongklar.

Skap gode soner og møbler for de ulike aktivitetene på terrassen. Denne terrassen er beiset i fargen Trebitt 0683 Sotgrå.

Vinn nymalt hus! Delta i konkurransen her,

Et stort utvalg av beisfarger

Trebitt Terrassebeis har kanskje det største utvalget av farger blant de terrassebeisene som er tilgjengelige på det norske markedet. Hele 25 ulike farger kan du velge imellom. I det nye utendørsfargekartet finner du forslag til matchende terrassebeisfarge til 72 ulike Jotun-husfarger.

Detaljene teller

Levegger og blomsterkasser bør harmonere med terrassegulvet og husveggen, så bruk gjerne TREBITT Terrassebeis her også. Vær også realist i forhold til vedlikehold og stell når du velger hagemøbler og uttrykk for terrassen din. Blomsterkrukker krever jevnlig stell, men er fantastisk stemningsskapende.

La levegger og blomsterkasser harmonere med terrassegulvet.

TIPS! Velg vedlikeholdsfrie møbler hvis tiden er en knapp ressurs, og husk at lekre puter, pledd og lykter gir terrassen et personlig og veldig hyggelig uttrykk. Dagene er lange og lyse, fuglene er kommet tilbake og knoppene spretter – på tide å gjøre en innsats for en lang, avslappende og god sommersesong på terrassen. Det er bare å komme i gang!

Tanja Horntvedt
Tanja Horntvedt

Tanja Horntvedt

I samarbeid med Jotuns fargeeksperter, anerkjente stylister, designere, etc. deler Tanja nyheter, trender og nyttige tips med deg som er opptatt av interiør, farger og design.

Årets terrassetrender 2019

Her er husveggen malt med Jotun Optimal 4116 Corvus Black / NCS S9000-N, trespilene er beiset med Trebitt Oljebeis 9076…

Enkelt å skifte farge på terrassen

Nye TREBITT Terrassebeisfjerner gjør det enkelt å skifte farge på terrassen. Denne terrassen er beiset med en av sesongens nye…

Sesongens vakreste terrassebeisfarger!

Gode farger for uterommet fra Jotun! Merk deg Trebitt Terrassebeis 90029 Naturlig Sølvgrå  – dette er en farge som passer til…

Nytt fargekart til terrassen 2019!

Varme sommerkvelder venter oss! Her er fasaden malt i Jotun 9938 Dempet Sort. Det varme kveldslyset gjør at fargen ser…

Unngå disse terrassetabbene!

Sommersesongen er her og det er tid for å pleie terrassen. Mange går i gang uten å sjekke hva som er…

Hvor snart kan en ny terrasse beises?

Har du en helt ny terrasse er det viktig å gi den rett behandling – på rett tidspunkt.

Go to top