Lag en koselig uteplass for store og små

Lag en koselig uteplass for store og små

Hyggelig uteplass for barna! – Med enkle grep er barnebordet frisket opp i fargen Jotun 1910 Mørk Ørkensand. Dust og delikat – og farger som de voksne også vil like! Bordet er malt med Drygolin Nordic Extreme Vindu & Dør, som er spesielt utviklet for detaljene utendørs. 

Skap hygge for barna

Sommeren er en deilig tid for alle, og kanskje aller mest for barna. Lag en liten uteplass med trivelige utemøbler for de små – det skal ikke så mye til før de føler at de har sin egen, lille krok! Med utemøbler i sommerlige farger blir feriedagene ekstra fine.

Vegg: DRYGOLIN Nordic Extreme 0734 Brunsvart, bord 1910 Mørk Ørkensand-

Sommerlige barnegleder: Is og friske jordbær på sin helt egen uteplass! Lek deg med farger som føyer seg fint inn i uterommet ellers, eller la barna få velge sin favorittfarge. Bordet er malt med Drygolin Nordic Extreme Vindu & Dør i fargen Jotun 1910 Mørk Ørkensand, veggen er malt med Drygolin Nordic Extreme i den lune fargen Jotun 0734 Brunsvart. En fin kontrast!

Slik maler du utemøblene

1. Vask med Jotun 3-i-1 Kraftvask og soppfjerner. Slip over med et fint sandpapir og tørk av pussestøvet.

2. Påfør Jotun Visir Oljegrunning på ubehandlet treverk. Under møbelbena legges grunningen vått i vått, det vil si at grunningen ikke tørker mellom påføringene. Stryk på, vent i ca. 30 sekunder og stryk på nytt. Gjenta dette tre-fire ganger, så bevarer du møbelet vesentlig lenger. Jotun Visir Oljegrunning skal tørke i minst 24 timer før du går videre.

Dersom møbelet er malt tidligere, trenger du kun å grunne der det er bart treverk etter at du har skrapet/pusset bort løs maling.

3. Påfør to strøk med Drygolin Nordic Extreme Vindu & Dør. Bruk gjerne rull og fordriver (bred pense) til slette flater, og pensel til detaljer. Husk også å male under møbelbena.

Og vips: Utemøbelet har blitt en frisk og personlig berikelse i uterommet. Selvgjort er velgjort!

 DRYGOLIN Nordic Extreme vindu og dør

DRYGOLIN Nordic Extreme vindu og dør

  • Vår suverent beste til vindu og dør
  • Overlegen beskyttelse
  • Ekstrem farge- og glansholdbarhet
  • Selvrensende

Ekspert på minuttet!

Se film som viser hvordan du maler barnebordet på 1-2-3 her:

Den beste malingen til utemøblene

Ta godt vare på dine egne brukte utemøbler eller frisk opp gjenbruksskatter du har kommet over. – Med Drygolin Nordic Extreme Vindu & Dør kan du enkelt forvandle utemøblene i tre til dine nye favoritter!

Denne spesialmalingen har overlegen beskyttelse og ekstrem farge- og glansholdbarhet. De selvrensende egenskapene gir et varig, vakkert resultat.

Vegg: 1141 Natural Beige - levegg 9938 Dempet Sort, møbler 20118 Amber Red

Utemøblene er malt med Drygolin Nordic Extreme Vindu & Dør i fargen 20118 Amber Red, Vegg til venstre: Drygolin Nordic Extreme 1141 Natural Beige og levegg i 9938 Dempet Sort, Murvegg (bak) Jotun DryTech murmaling 1024 Tidløs

Med nye farger i uterommet blir det straks mer spennende! Drygolin Nordic Extreme Vindu & Dør sitter spesielt godt på høvlede overflater som på utemøbler, dører og vinduer, og anbefales til detaljene.

Flere fargetips finner du i det nyeste fargekartet.

 DRYGOLIN Nordic Extreme vindu og dør

DRYGOLIN Nordic Extreme vindu og dør

  • Vår suverent beste til vindu og dør
  • Overlegen beskyttelse
  • Ekstrem farge- og glansholdbarhet
  • Selvrensende

Nyt uterommet i sommer!

Barbro
Barbro

Barbro – Brand Manager

Barbro har lang fartstid i Jotun, og har jobbet med både eksteriør- og interiørmalinger i en årrekke. Som prosjektleder for Jotuns mange fargekart, og gjennom ulike samarbeid og oppussingsprogrammer, skaper hun inspirasjon til fornyelse av ditt hjem.

Helmatt hytte på eventyrlige Randøy

I denne episden går turen til Randøy, rett utenfor Stavanger. Her ligger det ei hytte med en litt uvanlig fasong….

Ferdigmalt kledning gir ekstrem beskyttelse

Med ferdigmalt kledning malt med DRYGOLIN Nordic Extreme kan du være sikker på at hytta di har ekstrem beskyttelse for…

Hvaler-hytta får som fortjent

På denne Hvaler-hytta må det gjøres en skikkelig oppgradering både inne og ute. Eventyrlig-gutta tar selvsagt oppdraget, og forvandler denne…

Slik fargesetter du hele huset

Fargesetter du huset med omhu, skaper du et harmonisk helhetsinntrykk! Husfasaden er malt i fargen Jotun 7653 Stockholmsgrønn, detaljer malt…

Blomsterdekoratørens supermatte sorte hus

Her er det herlig å være! Vi besøker Anna Gouteva sitt nymalte sorte hus, som har fått fargen Jotun 9938…

Dette må du huske på når du skal male huset

Har malingen begynt å falme? Eller kanskje du bare vil friske opp huset med en ny farge? Her får du…