Kvarngårdens terrasse

Kvarngårdens terrasse

Nydelige kveldstoner: Sofia og Nils Odiers store terrasse på Kvarngården er beiset med Jotun Trebitt Terrassebeis 90002 Gråsvart. 

Stor terrasse

Sofia Odier, stylist på MAU MAU Collective, bor sammen med sin familie på Kvarngården, en vakker skånegård rett utenfor Skivarp i Sverige.

– Da vi flyttet til Kvarngården for 10 år siden, visste vi med en gang at vi ville bygge en stor terrasse på baksiden av huset. Solen sender sine siste kveldsstråler akkurat der, og smyger sitt gyllenrosa skjær over gården. Det er sanseløst vakkert! Vi skred til verket og bygde en 250 m2 stor terrasse i vinkel og med ulike nivåer. Den skulle være stor nok til å huse både familie og venner, samtidig som man skulle kunne trekke seg tilbake og lese en god bok under et skyggefullt tre om man foretrekker det, forteller Sofia.

Les mer om Kvarngården her!

JOTUN Trebitt Terrassebeis 90002 Gråsvart

Myk harmoni: Flettede kurver, planter og dempede toner forsterker helheten og skaper en vakker harmoni med terrassegulvet, som er beiset i Jotun Trebitt Terrassebeis 90002 Gråsvart.

Når inne og ute smelter sammen

Man entrer den store terrassen fra kjøkkenet gjennom to store glassdører, og akkurat som med resten av Kvarngården, ville Sofia og hennes mann Nils at følelsen av inne og ute skulle smelte sammen. Derfor valgte de en mørk og jordaktig farge; JOTUN Terrassebeis 90002 Gråsvart. Ettersom interiøret i kjøkkenet og huset forøvrig går i hvitt, grått, svart og beige, kjentes en svartgrå altan som en forlengelse av kjøkkenet – rett ut i naturen.

– Vi er utrolig fornøyde med resultatet, smiler Sofia. Den gråsvarte fargen gir terrassen tyngde og ro, og føyer seg fint inn med resten av gården.

JOTUN Trebitt Terrassebeis 90002 Gråsvart.

TREBITT Terrassebeis gir en vakker, matt og slitesterk overflate. Bruk den på terrassen, trapper, levegger og hagemøbler i impregnerte materialer. Med nybeiset terrasse kan utelivet nytes i fulle drag!

Grundig forarbeid

Sofia og Nils startet med en real vask av terrassen før de gikk i gang med beisen, og til det brukte de Trebitt Terrassebeisfjerner. Deretter beiset de med Terrassebeis 90002 Gråsvart.

 TREBITT Terrassebeisfjerner

TREBITT Terrassebeisfjerner

  • Gir optimalt underlag for nytt strøk
  • Fjerner effektivt gammel terrassebeis
  • Renser og lysner treet
  • Gjør det enkelt å skifte farge

 TREBITT Terrassebeis

TREBITT Terrassebeis

  • Vakker og holdbar terrasse
  • Unik effekt mot grønske
  • *Regnsikker etter 1 time (*avhengig av temperatur og fuktighet)
  • Lang holdbarhet i ett strøky behandling

Nydelige kveldstoner: Sofia og Nils Odiers store terrasse på Kvarngården er beiset med JOTUN Trebitt Terrassebeis 90002 Gråsvart. 

Trebitt Terrassebeis 90002 Gråsvart, – en lun mørk farge. Les mer om våre vakre terrassebeisfarger her. 

Terrasse-tips

Sofias beste terrasse-tips er å ikke la naturen og det eksisterende forpurre planene dine, men heller utnytte og tilpasse det som allerede foreligger.

– Tilpass og bygg inn, både trær og store stener. Jeg elsker at vårt store kastanjetre er bygget inn i terrassen! Man må noen ganger fikse og trikse litt for å få det hele til å flyte, men det er det verdt. Tilpass gjerne også terrassen etter hvordan huset ser ut. Innred i små grupper og oaser. Et stort, herlig spisebord, et par solstoler og en liten lounge-del med myke og inviterende puter hvor man kan sitte og nyte kvelden. Tilfør ekstra liv med planter i store krukker, gjerne trær! Innred uterommet med samme kjærlighet som du innreder inne. Og BELYSNING – det er SÅ viktig! Myk, varm belysning og klassiske lysslynger.

Trebitt Terrassebeis 90002 Gråsvart

Lun og frodig oase: Det vakre kastanjetreet er nennsomt bygget inn i terrassegulvet, og gir en ekstra dimensjon til utekosen.

Nye ekstrarom

Ute på terrassen er det behagelig stille og rolig. Takket være vinkelen og de ulike nivåene, har familien Odier nå flere herlige ekstrarom hvor alle kan nyte sin egen favorittplass.

Takk Sofia, for at vi fikk se deres flotte uteplass, og for de fine terrasse-tipsene!

Styling og foto: Sofia och Nils Odier

@sofiaodier

Camilla Skjelberg
Camilla Skjelberg

Camilla Skjelberg – Regional Digital Marketing Manager Scandinavia

Camilla har lang erfaring med merkevarebygging og kommunikasjon. I samarbeid med Jotuns fargeeksperter, anerkjente stylister og samarbeidspartnere, deler hun nyheter, trender og inspirerende tips med deg.

Helmatt hytte på eventyrlige Randøy

I denne episden går turen til Randøy, rett utenfor Stavanger. Her ligger det ei hytte med en litt uvanlig fasong….

Ferdigmalt kledning gir ekstrem beskyttelse

Med ferdigmalt kledning malt med DRYGOLIN Nordic Extreme kan du være sikker på at hytta di har ekstrem beskyttelse for…

Hvaler-hytta får som fortjent

På denne Hvaler-hytta må det gjøres en skikkelig oppgradering både inne og ute. Eventyrlig-gutta tar selvsagt oppdraget, og forvandler denne…

Slik fargesetter du hele huset

Fargesetter du huset med omhu, skaper du et harmonisk helhetsinntrykk! Husfasaden er malt i fargen Jotun 7653 Stockholmsgrønn, detaljer malt…

Blomsterdekoratørens supermatte sorte hus

Her er det herlig å være! Vi besøker Anna Gouteva sitt nymalte sorte hus, som har fått fargen Jotun 9938…

Sommerhytta til Leona og Håvard

Gjennom 10 uker av «Sommerhytta» på TV 2, har vi fulgt fire unge deltagerpar, som har konkurrert om å vinne…