Klesdesignerens varmgrå villa

Klesdesignerens varmgrå villa

 70-tallshus får moderne og industrielt preg med store fabrikkvinduer og nydelig matchende gråtoner. Denne flotte  varmgrå villaen har fått fargen Jotun 8025 Skodde.  For det beste resultatet maler du med DRYGOLIN Nordic Extreme – vår suverent beste utendørs maling noensinne!

Villa utenfor Stockholm

Valerie Aflalo, gründer og eier av klesmarket Valerie, bor med sin familie i en villa rett utenfor Stockholm. – Huset er bygget i 1945 og var branngult med brune, små vinduer, forteller hun og ler ved tanken. Hele huset er nå totalrenovert og malt med en lys, varmgrå farge; Jotun 8025 Skodde. De små vinduene er byttet ut med store, lekre vinduer i industristil. Lys og luft har sluppet inn og hele huset puster på en annen måte. Veldig mye mer 2020, og veldig fint!

Jotun 8025 Skodde

Rent og delikat: Varmgrå husfarge i perfekt samspill med tre, betong og industrigrå vinduer.

 DRYGOLIN Nordic Extreme

DRYGOLIN Nordic Extreme

  • Vår suverent beste noensinne – holder lengst!
  • Overlegen beskyttelse
  • Ekstrem farge- og glansholdbarhet
  • Selvrensende

Fargevalget

Det var ikke bare lett skulle å lande på den rette fargen på huset. Valerie visste at hun var ute etter en varmgrå farge, men det er mye å ta hensyn til som påvirker sluttresultatet når man velger eksteriørfarge, som vinduer, tak, lys, omkringliggende hus osv. – Vi prøvemalte store testfelt på fasaden, og kom til slutt fram til Jotun 8025 Skodde. Og resultatet? – Vi kunne ikke vært mer fornøyde!

Vi elsker den varmgrå fargen mot de mørkegrå, fabrikkmalte vinduene!

Jotun 8025 Skodde

Valerie og hennes mann prøvemalte store oppstrøk på veggen før de landet på den varmgrå og behagelige fargen Jotun 8025 Skodde.

Når du velger farge til huset:

  • Tenk på omgivelsene og husets stilart. Det handler om å tenke helhet, og fargen du velger skal fungere til alle årstider.
  • Bruk god tid på å bestemme deg. Resultatet skal ses og oppleves i mange år fremover. Inviter gjerne naboene over på en hyggelig fargeprat.
  • Et fargevalg handler også om identitet, for huset er på mange måter ditt ansikt utad.

Les mer om helhetlige fargekombinasjoner. 

Valerie Aflalo_Jotun 8025 Skodde

Valerie nyter det ferdige resultatet. Vil du lese mer om henne, kan du gjøre det her: Valerie Aflalo 

Foto: Valerei Aflalo

 

Camilla Skjelberg

Camilla Skjelberg – Regional Digital Manager

Camilla har lang erfaring med merkevarebygging og kommunikasjon. I samarbeid med Jotuns fargeeksperter, anerkjente stylister og samarbeidspartnere, deler hun nyheter, trender og inspirerende tips med deg.

Slik holder du huset pent og rent

Hva er vel vakrere enn nymalte, hvite vegger! Ved å bruke rengjøringsprodukter med sopp- og algedreper og maling med selvrensende…

Fargeråd for tidløse og vakre murhus

Vi har lansert vårt nye fargekart med hele 52 harmoniske og tidløse eksteriørfarger til murhus. Men hvordan finner du det…

Årets vinner av nymalt hus med Drygolin Nordic Extreme

Hele vinnerfamilien samlet utenfor huset – som skal få ny farge til høsten! Jeg slipper å male i år! Linn…

Sort er ikke bare sort

Flere og flere velger en mørkere husfarge! Her ses fargen JOTUN 9938 Dempet Sort. Staffasje: JOTUN 1001 Egghvit, terrasse: JOTUN 9072…

Vakre vannavvisende vegger med DRYGOLIN NORDIC EXTREME

DRYGOLIN Nordic Extreme er vår suverent beste maling noensinne og holder lengst. Veggen er malt i fargen JOTUN 9918 Klassisk…

Suveren påføring med DRYGOLIN Nordic Extreme

Fasaden er malt med DRYGOLIN Nordic Extreme i fargen JOTUN 0734 Brunsvart. Dør er malt med DRYGOLIN Ultimat Vindu &…

Go to top