Møt Jotun på Hyttemessen 5. til 8. april

Møt Jotun på Hyttemessen 5. til 8. april

Få råd og tips fra Jotuns eksperter

Også i år stiller Jotun med egen stand på Hyttemessen på Exporamasenteret. Der møter du tekniske eksperter og kan få svar på alt du lurer på om maling og beis til hytta – inne eller ute.

Fabrikkbeiset kledning
Denne hytta er beiset med TREBITT Oljebeis i fargen TREBITT 0659 Skigardgrå.

Se nyhetene på messen

Jotun har mange nyheter denne våren for deg som eier hytte. På messen kan du se:

Nye farger i Jotun Panellakk

JOTUN Panellakk gir nytt liv til gulnet panel og fornyer og bevarer treverket. Den er enkel å påføre med lite drypp og søl, og tørker raskt. JOTUN Panellakk finnes i 11 harmoniske farger, inndelt i to grupper for å forenkle fargevalget: dype og dempede farger.

Jotun Panellakk

Her har vi beiset en vegg med Jotun Panellakk i fargen 90024 Brun.

Nytt interiørbeis-fargekart for LADY Pure Nature

Jotun har tatt frem 5 helt nye interiørbeis-farger. Alle disse finner du i det nye interiørbeis-fargekartet.

Ny hvit interiørbeis

LADY Pure Nature har fått en ny hvit beis inn i familien; LADY Pure Nature White gir en hvit, naturlig vakker finish som fremhever treverket
og reduserer gulning. Den vakre hvittonen er spesialutviklet av våre fargeeksperter og gir et rent, vakkert preg på rommet. Les mer om den nye hvite beisen her.

Ny hvit interiørbeis

Taket er beiset med LADY Pure Nature White (2 strøk) og veggene i fargen 9099 Patinagrå. Se flere bilder fra denne vakre hytta.

Ny hytte?

Skal du bygge ny hytte er et godt tips å ta en tur innom Jotun sin stand. Da kan du blant annet lære mer om fabrikkbeiset kledning. Visste du at hvis du velger du fabrikkbeiset kledning, er det bare å få kledningen opp og så behøver du ikke å gjøre noe på 5 år? Enkelt! Vi gir deg også tips og råd til valg av maling, beis og farger inne på hytta.

Se film: Ny kledning på èn dag.

 

Vi sees på hyttemessen!

Bildet øverst i innlegget: Hytta er beiset med TREBITT Industribeis i fargen JOTUN 0676 Tjærebrun og staffasje er i fargen JOTUN 1453 Bomull. Foto: VYRK AS.

Tanja Horntvedt
Tanja Horntvedt

Tanja Horntvedt – Digital Redaktør

I samarbeid med Jotuns fargeeksperter, anerkjente stylister, designere, etc. deler Tanja nyheter, trender og nyttige tips med deg som er opptatt av interiør, farger og design.

Se Kristins gode soner i uterommet

Kristin og mannen Borgar Lindhjem ønsket seg mest mulig ut av hagen og det smale uteområdet. De ønsket seg flere funksjonelle…

Du kan fortsatt beise!

Det er vinter og kvikksølvet kryper nedover, men ikke nødvendigvis til de virkelig kalde nivåer. Har du nylig igangsatt nybygg,…

Beise laftet hytte?

Har du en laftet tømmerhytte til fjells eller til skogs? Se hvor fint det blir når du beiser en laftet hytte. Her…

Ny kledning? Velg fabrikkmalt

Nybygg eller restaurering – fabrikkmalt kledning sparer deg for verdifull tid i krevende byggeprosesser. Pent og fornuftig er det også.

Bli ekspert på å male

Er du usikker på hvordan du går fram når du skal male en vegg? Om du må grunne først, eller om…

Gjør terrassen klar for sesongen

Med noen timers innsats er du klar for sommersesongens høydepunkt: Det gode livet på terrassen. Vi hjelper deg igang! Terrassen her…

Go to top