Grønnfarger i forfriskende harmoni

Grønnfarger i forfriskende harmoni

Behagelig ton-i-ton: Nydelige, duse grønnfarger som spiller godt sammen. Veggen er malt med vår nye silkematte Drygolin Color Expert i fargen Jotun 7053 Lærdal, bordet med Drygolin Nordic Extreme Vindu og dør i fargen 8413 Herregårdsgrønn. Terrassen, som er beiset med Trebitt Terrassebeis, føyer seg fint inn med fargen Trebitt 90029 Naturlig Sølvgrå.

GRØNNE FARGEFAVORITTER

Grønnfarger oppleves som forfriskende og behagelige. De kan skape levende nabolag og fargerike bygater. Grønt kommer i mange varianter, fra de dype, gylne og tradisjonelle, til de mer dempede og moderne nyansene som vår helt nye Jotun 7653 Stockholmsgrønn eller Jotun 8426 Dewy Green. Begge er splitter nye, grålige grønne pust i årets fargekart – som vi tør påstå er vårt mest inspirerende noensinne!

Jotun 8426 Dewy Green

Stemningsfull veggfarge: Jotun 8426 Dewy Green er en moderne og helt nyutviklet grønnfarge du trygt kan leve med lenge!

JOTUN 8426 Dewy Green

 DRYGOLIN Color Expert

DRYGOLIN Color Expert

 • Ekstrem fargeholdbarhet
 • Vakkert avdempet silkematt utseende
 • Selvrensende
 • Spesielt effektiv mot svertesopp og alger

Jotun 8426 Dewy Green; en dempet grønntone. Dette er en sløret, lys mellomtone, – utviklet for friske pust og for deilige kombinasjoner med den mørkere utgaven 7653 Stockholmsgrønn.

En ny klassiker?

Ny klassiker? Vi spår at den nye fargen Jotun 7653 Stockholmsgrønn blir å se på mange hus framover! Akkurat passe fargesterk, akkurat passe dempet.

Denne friske veggen er malt med Jotun Color Expert i fargen Jotun  7653 Stockholmsgrønn. Stolen som et friskt tilskudd er malt med Drygolin Nordic Extreme Vindu & Dør i fargen Jotun 1908 Sisal.

 DRYGOLIN Nordic Extreme vindu og dør

DRYGOLIN Nordic Extreme vindu og dør

 • Vår suverent beste til vindu og dør
 • Overlegen beskyttelse
 • Ekstrem farge- og glansholdbarhet
 • Selvrensende

TON-I-TON

Grønne fasader står spesielt godt sammen med staffasje og detaljer fargesatt i andre grønntoner fra samme fargefamilie, altså i lysere eller mørkere varianter av fasadefargen. Uttrykket blir dempet, harmonisk og helhetlig. Grålige og gylne hvittoner er også svært vakkert i møte med en grønn fasade. I vårt nye fargekart finner du trygge, gode anbefalinger til kombinasjonsfarger for hele huset! En vakker, helhetlig fargepalett – sammen med våre høykvalitetsprodukter Drygolin Nordic Extreme – gir et varig, vakkert hus. Og gjør samtidig hele prosessen rundt fargevalget enklere for deg!

Sett farge på utedetaljene! Her ses veggfargen Jotun 7053 Lærdal i kombinasjon med en dypere grønnfarge på bordet; Jotun 8413 Herregårdsgrønn. Med Drygolin Nordic Extreme Vindu og dør kan du enkelt friske opp utemøblene!

 DRYGOLIN Nordic Extreme

DRYGOLIN Nordic Extreme

 • Vår suverent beste noensinne – holder lengst!
 • Overlegen beskyttelse
 • Ekstrem farge- og glansholdbarhet
 • Selvrensende

PÅ LAG MED NATUREN

Vi fraråder grønntoner med overvekt av blått på eksteriøret. I stedet bør du velge grønntoner med en gyllen undertone, slik at eksteriøret ikke står i for sterk kontrast til naturens egne gylne farger. Mens grønt vil skille seg ut i tett vegeterte områder, vil det være en berikelse i tettere nabolag, åpne landskap og i byens mange gater.

 Nyhet: Drygolin Color Expert har ekstrem fargeholdbarhet og en vakker, avdempet silkematt glans. Mørke farger vil oppleves lunere, mykere og roligere, som for eksempel JOTUN 0745 Grønn Umbra, som ses her.

 DRYGOLIN Color Expert

DRYGOLIN Color Expert

 • Ekstrem fargeholdbarhet
 • Vakkert avdempet silkematt utseende
 • Selvrensende
 • Spesielt effektiv mot svertesopp og alger

Nytt fargekart

Vi blir stadig mer opptatt av å skape en helhetlig fargepalett utendørs. – Derfor presenteres alle våre utefarger i nytt fargekart, med anbefalte kombinasjonsfarger for hele huset. Les mer her.

 Alle Jotuns eksteriørprodukter er utviklet, testet under ekstreme forhold og produsert i Norge. Når du velger et produkt fra Jotun, kan du være trygg på at huset får den beste beskyttelsen!

Camilla Skjelberg
Camilla Skjelberg

Camilla Skjelberg – Regional Digital Marketing Manager Scandinavia

Camilla har lang erfaring med merkevarebygging og kommunikasjon. I samarbeid med Jotuns fargeeksperter, anerkjente stylister og samarbeidspartnere, deler hun nyheter, trender og inspirerende tips med deg.

Psst! Du kan fortsatt male eller beise i høst

Du kan fortsatt beise i høst! Klare høstdager kan by på fine dager og muligheter til vedlikehold ute! – Du…

Lag en koselig uteplass for store og små

Hyggelig uteplass for barna! – Med enkle grep er barnebordet frisket opp i fargen Jotun 1910 Mørk Ørkensand. Dust og…

Populært med grå og sorte hus

Grå og sorte hus er populært, – og det blir ekstra lekkert med en avdempet, silkematt glans – som her…

Frisk opp med blågrønne detaljer ute!

Med nye, blågrønne detaljer kan du skape en helt ny atmosfære utendørs. – Les mer om hvordan du kan friske…

Ønsker du deg et rødt hus? Her er våre tips!

Et rødt hus gir varme og energi til omgivelsene. Finn den perfekte rødfargen til ditt hus! Bilde over: Dette huset…

Nå kan du vinne et nymalt hus!

Drømmen om nymalt og vakkert hus og hage. – Nå kan du vinne nymalt hus med Jotun og Drygolin Nordic…