Gammel benk i ny drakt

Gammel benk i ny drakt

Hvorfor ikke friske opp utemøblene dine med en helt ny farge! Her ser dere en gammel benk i ny drakt, nå med den nydelige grønnfargen JOTUN 7053 Lærdal.

Forny utemøblene

Har du et utemøbel som har mistet litt av piffen, og som kunne trenge en makeover? Gjør det til et hyggelig, lite helgeprosjekt å blåse nytt liv i det hele! Med DRYGOLIN Ultimat Vindu og Dør kan du enkelt forvandle et bord eller en benk til et nytt og unikt favorittmøbel. Her har den svenske motedesigneren Valerie Aflalo frisket opp sin gamle, sorte benk som hun fikk av sin mor da de flyttet inn i huset. Hun hadde gått lei av fargen, og var på nippet til å kvitte seg med hele benken. Nå fremstår den som ny og moderne, og brukes til alt fra ettermiddagskaffen til lunsjoppdekking for barna.

JOTUN 7053 Lærdal

Med DRYGOLIN Ultimat Dør og Vindu; en premium spesialmaling med helt suveren heft og finish, går helgeprosjektet som en lek!

 DRYGOLIN ULTIMAT Vindu og Dør

DRYGOLIN ULTIMAT Vindu og Dør

  • Rask tørk
  • Suveren heft og finish
  • Forsterket med UV-blokk
  • Spesielt effektiv mot svertesopp

Naturlig fargeskala

Valerie er godt fornøyd med fargevalget. Jotun 7053 Lærdal er en behagelig og gråaktig, grønn farge. Den oppleves rolig og dempet, og er et fint alternativ til de mer gylne, tradisjonelle grønne fargene for den som ønsker et diskret, men allikevel kulørt resultat. Lærdal vil stå godt til både hvite og grå farger, spesielt de rene og gråaktige tonene som Jotun 9918 Klassisk Hvit, Jotun 1622 Refleksjon, Jotun 1024 Tidløs eller Jotun 10784 Skyggehvit. Hos den populære influenseren frisker fargen opp samtidig som den føyer seg vakkert inn til betongen, det naturlige treverket og husfargen Jotun 8025 Skodde.

Vi har en naturlig fargeskala her hjemme hvor nettopp Lærdal passet fint sammen med betongterrassen og de lyse treslagene vi har her ute. Jeg jobber til daglig med ulike fargekombinasjoner og nyanser, og er nok ekstra kresen i forhold til fargevalg. Men jeg finner alltid de fineste fargene hos Jotun! Trendige, elegante og lette å jobbe med, sier Valerie.

Les mer om den flotte villaen til Valerie.

JOTUN 7053 Lærdal

Terrassekos! Betonggulv og naturlige materialer fungerer vakkert sammen i uterommet. 

Og bonusen, i tillegg til å gi uterommet et løft og personlig uttrykk, er at du er med på å spare miljøet – noe som jo gjør helgeprosjektet ekstra hyggelig. God arbeidslyst!

Foto: Valerie Aflalo

Camilla Skjelberg

Camilla Skjelberg – Regional Digital Manager

Camilla har lang erfaring med merkevarebygging og kommunikasjon. I samarbeid med Jotuns fargeeksperter, anerkjente stylister og samarbeidspartnere, deler hun nyheter, trender og inspirerende tips med deg.

Slik holder du huset pent og rent

Hva er vel vakrere enn nymalte, hvite vegger! Ved å bruke rengjøringsprodukter med sopp- og algedreper og maling med selvrensende…

Fargeråd for tidløse og vakre murhus

Vi har lansert vårt nye fargekart med hele 52 harmoniske og tidløse eksteriørfarger til murhus. Men hvordan finner du det…

Årets vinner av nymalt hus med Drygolin Nordic Extreme

Hele vinnerfamilien samlet utenfor huset – som skal få ny farge til høsten! Jeg slipper å male i år! Linn…

Sort er ikke bare sort

Flere og flere velger en mørkere husfarge! Her ses fargen JOTUN 9938 Dempet Sort. Staffasje: JOTUN 1001 Egghvit, terrasse: JOTUN 9072…

Vakre vannavvisende vegger med DRYGOLIN NORDIC EXTREME

DRYGOLIN Nordic Extreme er vår suverent beste maling noensinne og holder lengst. Veggen er malt i fargen JOTUN 9918 Klassisk…

Suveren påføring med DRYGOLIN Nordic Extreme

Fasaden er malt med DRYGOLIN Nordic Extreme i fargen JOTUN 0734 Brunsvart. Dør er malt med DRYGOLIN Ultimat Vindu &…

Go to top