Gammel benk i ny drakt

Gammel benk i ny drakt

Hvorfor ikke friske opp utemøblene med en helt ny farge! Her ser dere en gammel benk i ny drakt, nå med den nydelige grønnfargen JOTUN 7053 Lærdal.

Ny benk med ny farge

Har du et utemøbel som har mistet litt av piffen, og som kunne trenge en makeover? Gjør det til et hyggelig, lite helgeprosjekt å blåse nytt liv i det hele! Med Drygolin Nordic Extreme Vindu og Dør kan du enkelt forvandle et bord eller en benk til et nytt og unikt favorittmøbel. Her har den svenske motedesigneren Valerie Aflalo frisket opp sin gamle, sorte benk som hun fikk av sin mor da de flyttet inn i huset. Hun hadde gått lei av fargen, og var på nippet til å kvitte seg med hele benken. Nå fremstår den som ny og moderne, og brukes til alt fra ettermiddagskaffen til lunsjoppdekking for barna.

JOTUN 7053 Lærdal

Med Drygolin Nordic Extreme Vindu og Dør; en premium spesialmaling med helt suveren heft og finish, går helgeprosjektet som en lek.

 DRYGOLIN Nordic Extreme vindu og dør

DRYGOLIN Nordic Extreme vindu og dør

  • Vår suverent beste til vindu og dør
  • Overlegen beskyttelse
  • Ekstrem farge- og glansholdbarhet
  • Selvrensende

Naturlig fargeskala

Valerie er godt fornøyd med fargevalget. Jotun 7053 Lærdal er en behagelig og gråaktig, grønn farge. Den oppleves rolig og dempet, og er et fint alternativ til de mer gylne, tradisjonelle grønne fargene for den som ønsker et diskret, men allikevel kulørt resultat. Lærdal vil stå godt til både hvite og grå farger, spesielt de rene og gråaktige tonene som Jotun 9918 Klassisk Hvit, Jotun 1622 Refleksjon, Jotun 1024 Tidløs eller Jotun 10784 Skyggehvit. Hos den populære influenseren frisker fargen opp samtidig som den føyer seg vakkert inn til betongen, det naturlige treverket og husfargen Jotun 8025 Skodde.

Vi har en naturlig fargeskala her hjemme hvor nettopp Lærdal passet fint sammen med betongterrassen og de lyse treslagene vi har her ute. Jeg jobber til daglig med ulike fargekombinasjoner og nyanser, og er nok ekstra kresen i forhold til fargevalg. Men jeg finner alltid de fineste fargene hos Jotun! Trendige, elegante og lette å jobbe med, sier Valerie.

Les mer om den flotte villaen til Valerie.

JOTUN 7053 Lærdal

Terrassekos! Betonggulv og naturlige materialer fungerer vakkert sammen i uterommet. 

Og bonusen, i tillegg til å gi uterommet et løft og personlig uttrykk, er at du er med på å spare miljøet – noe som jo gjør helgeprosjektet ekstra hyggelig. God arbeidslyst!

Foto: Valerie Aflalo

Camilla Skjelberg
Camilla Skjelberg

Camilla Skjelberg – Regional Digital Marketing Manager Scandinavia

Camilla har lang erfaring med merkevarebygging og kommunikasjon. I samarbeid med Jotuns fargeeksperter, anerkjente stylister og samarbeidspartnere, deler hun nyheter, trender og inspirerende tips med deg.

Nå kan du vinne et nymalt hus!

Drømmen om nymalt og vakkert hus og hage. – Nå kan du vinne nymalt hus med Jotun og Drygolin Nordic…

Delikat og dempet grønt til hus og uterom

Dempet grønt er nydelig til huset. Her ses en behagelig kombinasjon av veggfargen Jotun 8426 Dewy Green og grunnmur i…

Gule hus sprer glede i nabolaget

Gule hus er endelig «tilbake»! Gule farger utendørs har vært noen år utenfor radaren, men nå ønsker mange gulfarger til…

Vask hele huset – ikke glem grunnmuren!

Husk HELE boligen når du planlegger årets vask av huset. En liten innsats med vårt nyeste vaskeprodukt Jotun 3-i-1 Kraftvask…

Nytt fargekart – Varig vakre utefarger!

Vi blir stadig mer opptatt av å skape en helhetlig fargepalett utendørs. – Derfor presenteres alle våre utefarger i nytt…

Grønnfarger i forfriskende harmoni

Behagelig ton-i-ton: Nydelige, duse grønnfarger som spiller godt sammen. Veggen er malt med vår nye silkematte Drygolin Color Expert i…