Funkissort – en vakker, sort beisfarge

Funkissort – en vakker, sort beisfarge

Sober sort-i-sort: Sorte toner sammen gir stor effekt! Stram møblering møter lune elementer i form av kurv og strikk, og uttrykket signaliserer sober ro. Veggen er beiset med fargen Trebitt 90033 Funkissort, en perfekt balansert gråsort nyanse.

Funkissort – en lun og gråsort eksteriørfarge

Funkissort. Bare navnet i seg selv lover godt og gir assosiasjoner til noe sobert og ekstraordinært. Og denne vakre, sorte nyansen skuffer ikke! Fargen passer like godt til fjells som til en mer moderne, urban arkitektur, og er et godt valg til både hytter og nybygde hus hvor man ønsker et rent, sortaktig utseende. Med Trebitt Oljebeis ivaretar du treets nydelige spill – også på de helt mørke beisfargene! Trebitt Oljebeis er spesielt utviklet for at den levende strukturen i treet virkelig skal komme til sin rett.

Trebitt 90033 Funkissort_Trebitt 90029 Naturlig Sølvgrå

 I moderne arkitektur ser vi at beis skaper spennende møter mellom treverkets vakre struktur og elementer som betong, metall og myke tekstiler. Vegg og terrassegulv harmonerer fint sammen. Vegg: Trebitt 90033 Funkissort, terrasse er beiset med Trebitt Terrassebeis i fargen Trebitt 90029 Naturlig Sølvgrå.

 Nyhet

 TREBITT Oljebeis terrasse

TREBITT Oljebeis terrasse

 • Naturlig utseende
 • Unike oljer – god inntrengning
 • Lang sesong – kan påføres ned mot 0 °C
 • Vakre terrassefarger tilpasset Jotuns beste husfarger

Alle Jotuns eksteriørprodukter er utviklet, testet under ekstreme forhold og produsert i Norge. Når du velger et produkt fra Jotun, kan du være trygg på at huset får den beste beskyttelsen!

 TREBITT Oljebeis

TREBITT Oljebeis

 • Naturlig vakkert
 • Pleier og bevarer
 • Unik, egenutviklet alkydolje
 • Krever ingen grunning

 TREBITT Terrassebeis

TREBITT Terrassebeis

 • Vakker og holdbar terrasse
 • Unik effekt mot grønske
 • *Regnsikker etter 1 time (*avhengig av temperatur og fuktighet)
 • Lang holdbarhet i ett strøk

Dempet og omgjengelig nyanse

Trebitt 90033 Funkissort er en lun, gråsort farge med en varm og gråbrun undertone. Overgangen til andre farger og materialer vil fremstå mykere og smidigere fordi kontrasten er mindre enn om fargen hadde vært helt sort. Denne nyansen er flott i møte med grønne Jotun 8413 Herregårdsgrønn, men står også godt til rødt og til okertoner for den som liker tradisjonelle og fargesterke detaljer. Dypere gråtoner, som Jotun 1434 Labrador og Jotun 1899 Front, vil gi et diskret og nærmest monokront samspill, mens lysere gråtoner som Jotun 1378 Kontur eller Jotun 1462 Grå Skifer er fine mellomtoner. De beige variantene Jotun 1283 Svolvær, Jotun 10254 Brun Jord og Jotun 0546 Vika er flotte, lune alternativ. Her er det altså en mengde kombinasjonsmuligheter som alle vil gi et vellykket og helhetlig resultat!

Trebitt 90033 Funkissort

Terrassekosen er rett rundt hjørnet: Beis nå, og Trebitt Oljebeis sørger for å gi din bolig eller hytte et jevnt, naturlig og holdbart fargeuttrykk i mange sesonger!

Ulike underlag gir ulikt utseende

Når man beiser, spiller underlaget en større rolle for det endelige fargeresultatet enn mange er klar over. Tømmer vil ofte fremstå noe lysere enn uhøvlet panel. Når man skal velge eksteriørfarge til hytta, er det i tillegg flere viktige elementer som spiller inn. Plassering i landskap, stil og tradisjoner er avgjørende faktorer som bør hensyntas. For de fleste av oss er det aller viktigste at hytta står fint til naturen. Og majoriteten foretrekker å beise hytta, nettopp fordi man ønsker å bevare treets naturlige uttrykk. Gjør et prøveoppstrøk, så sikrer du at fargen blir slik du ønsker!

Trebitt 90033 Funkissort

Sorte beisfarger har et diskret uttrykk som gjør at de passer inn i flere typer natur og kulturlandskap. Her ses vakre Trebitt 90033 Funkissort.

Vil du lese mer om andre beisfarger? 

Følg oss gjerne på Jotun Uteinspirasjon på Instagram

Camilla Skjelberg
Camilla Skjelberg

Camilla Skjelberg – Regional Digital Marketing Manager Scandinavia

Camilla har lang erfaring med merkevarebygging og kommunikasjon. I samarbeid med Jotuns fargeeksperter, anerkjente stylister og samarbeidspartnere, deler hun nyheter, trender og inspirerende tips med deg.

Ny og naturlig terrasse

Deilig med ny og naturlig terrasse og en etterlengtet behandling for robust beskyttelse.  Etter en god vask og beising, blir…

Psst! Du kan fortsatt male eller beise i høst

Du kan fortsatt beise i høst! Klare høstdager kan by på fine dager og muligheter til vedlikehold ute! – Du…

Sommerhytta 2021 – Hytta utendørs

Sommerhytta 2021 – Kurt og Veronica, vant hytta! Femte sesong av Sommerhytta på TV 2 er over! Gjennom ti uker…

Et vakkert uterom med sydlandske vibber

For en oase av et uterom! Det er som hentet rett fra en italiensk hage… Her kan familien virkelig nyte…

Grå og sorte nyanser til uterommet

Helhetlig og stilren fargesetting med sorte og grå nyanser: Se så fint det blir når alle flater fremhever hverandre samtidig…

ELDET GRÅ – NATURLIG «VÆRSLITT»

Akkurat passe grå, akkurat passe brun. Trebitt 90031 Eldet Grå er en perfekt kombinasjon av disse to nyansene! Med Trebitt…