Fargenyhet: Balmy Grey – myk og lun gråfarge

Fargenyhet: Balmy Grey – myk og lun gråfarge

Naturlig, mykt og behagelig: Jotun 8558 Balmy Grey er en helt ny gråfarge som fort vil konkurrere om plassen over de mest populære gråfargene!

Vakker utendørs gråfarge

En av nyhetene i vårens fargekart heter Jotun 8558 Balmy Grey – en farge vi mener du bør stifte nærmere bekjentskap til. Med sin milde fremtoning vil den passe inn i mange ulike settinger; fra den kystnære familiehytta til mer urbane og stilrene bygninger.

Jotun 8558 Balmy GreyVarme grå og hvite toner sørger for god harmoni med natur og omgivelser. Fasaden er malt med Drygolin Nordic Extreme – vår beste utendørsmaling noensinne – i fargen Jotun 8558 Balmy Grey. Grunnmuren er malt med Jotun DryTech Murmaling i fargen Jotun 1024 Tidløs.

 DRYGOLIN Nordic Extreme

DRYGOLIN Nordic Extreme

 • Vår suverent beste noensinne – holder lengst!
 • Overlegen beskyttelse
 • Ekstrem farge- og glansholdbarhet
 • Selvrensende

 JOTUN DryTech Murmaling

JOTUN DryTech Murmaling

 • Holder all mur pen lengst
 • Til alle typer mur/grunnmur/betong
 • Motvirker flassing
 • Skittavvisende

Kommende gråbeige bestselger?

Jotun 8558 Balmy Grey er en gråbeige farge som er myk og lun i uttrykket, og den vil primært oppleves som en varm gråtone. Fargen fremstår som noe mer gyllen og lun enn gråfargene Jotun 1069 Villagrå, 1973 Antikkgrå og 8025 Skodde, og den er noe lysere i uttrykket enn den velkjente Jotun 0394 Varmgrå. Vi spår at 8558 Balmy Grey legger seg inn som ny, kommende gråbeige bestselger!

Jotun 8558 Balmy Grey

Gode fargevalg gir huset identitet og særpreg! Her ses en nydelig kombinasjon av veggfargen Jotun 8558 Balmy Grey og murfargen Jotun 1024 Tidløs.

Tenk helhetlig fargesetting

Ved å tenke helhet fra start når du velger farger, får huset en harmonisk fremtoning. En nymalt grunnmur løfter helhetsinntrykket, en nybeiset terrasse det samme. Anbefalte staffasjefarger til Jotun 8558 Balmy Grey er Jotun 1274 Dus og Jotun 0745 Grønn Umbra. På grunnmuren kan du gjerne bruke en grålig hvittone som Jotun 1024 Tidløs, mens terrassen vil føye seg inn i helheten med f.eks. Trebitt 90001 Fjellbris.

Trebitt 90001 Fjellbris

Nybeiset og lekkert! Trebitt 90001 Fjellbris – en lun og grålig terrassebeisfarge.

 TREBITT Terrassebeis

TREBITT Terrassebeis

 • Vakker og holdbar terrasse
 • Unik effekt mot grønske
 • *Regnsikker etter 1 time (*avhengig av temperatur og fuktighet)
 • Lang holdbarhet i ett strøk

Les mer om vårt nyeste fargekart og varig vakre utefarger her

Drømmer du om å fornye husfargen i sommer? Vårt nye fargekart er fullt av inspirerende fargenyheter for en helhetlig fargesetting av huset. En lun gråfarge som Jotun 8558 Balmy Grey skaper en harmonisk opplevelse fasaden, og gir samtidig fine muligheter for kulørte detaljer som dør og møbler.

Alle Jotuns eksteriørprodukter er utviklet, testet under ekstreme forhold og produsert i Norge. Når du velger et produkt fra Jotun, kan du være trygg på at huset får den beste beskyttelsen!

Følg oss gjerne på Jotun Uteinspirasjon på Instagram

Camilla Skjelberg
Camilla Skjelberg

Camilla Skjelberg – Regional Digital Marketing Manager Scandinavia

Camilla har lang erfaring med merkevarebygging og kommunikasjon. I samarbeid med Jotuns fargeeksperter, anerkjente stylister og samarbeidspartnere, deler hun nyheter, trender og inspirerende tips med deg.

Emmas nye fargerike inngangsparti

Emma har skapt et helt nytt inngangsparti! Se så fint det ble når hun malte dørene i fargene Jotun 3343…

Grønnfarger i forfriskende harmoni

Behagelig ton-i-ton: Nydelige, duse grønnfarger som spiller godt sammen. Veggen er malt med vår nye silkematte Drygolin Color Expert i…

Fargerike dager inne og ute

Velkommen hjem til  fargerike Line på Husvik og familiens drøm av et sted ytterst i Oslo-fjorden. Boligen er harmonisk fargesatt…

Blå nyanser – dempet og delikat

Rolig og naturlig fargemiks: Møbler i tre står ekstra godt fram med en dempet blå farge som bakteppe. Her er…

Du kan male selv om været er ustabilt

Norsk klima kan gi oss utfordringer med å planlegging av hva vi kan gjøre utendørs. Har du problemer med å…

Vinnere av årets Vinn nymalt hus-konkurranse

Blide vinnere! Jonas Thorsen og Cathrine Haakestad får malt opp huset sitt i valgfri farge med Drygolin Nordic Extreme –…