Du kan fremdeles beise terrassen!

Du kan fremdeles beise terrassen!

Høsten kan fremdeles by på gode arbeidsdager ute. Med terrassebeisen Trebitt Oljebeis Terrasse kan du svinge penselen helt ned mot 0 grader!

Kom høsten brått på?

Tenker du at tiden for å oppgradere uterommet er over for i år? Og at jobben med terrassegulvet – som du hadde så store planer om å fornye – må skyves til våren? Svaret er nei. Med Trebitt Oljebeis Terrasse kan du faktisk beise helt ned mot 0 grader! Derfor rakk Eirin og Knut fint en terrasse-oppgradering selv om kalenderen viser oktober. En oppgradering som gir dem mulighet til å nyte «ny» terrasse, når aprilsola atter en gang trekker oss ut på egen uteplass til våren.

Jotun Trebitt Oljebeis Terrasse

Kontraster, men allikevel harmoni. Trebitt 9050 Strå er en lys og gyllenbeige farge som balanserer det ellers sort/hvite uterommet.

 TREBITT Oljebeis terrasse

TREBITT Oljebeis terrasse

  • Naturlig utseende
  • Unike oljer – god inntrengning
  • Lang sesong – kan påføres ned mot 0 °C
  • Vakre terrassefarger tilpasset Jotuns beste husfarger

Trebitt Oljebeis Terrasse

Trebitt Oljebeis Terrasse er en robust beskyttelse som gir et vakkert, naturlig utseende. Unike oljer gir god inntrengning, og den lange påføringssesongen (du kan som nevnt beise helt ned mot 0 grader) er et pluss! Har du et eldre tregulv som kan tåle et par sesonger til, vil nettopp denne oljebaserte terrassebeisen gi den ekstra pleien og beskyttelsen som treverket trenger.

før-etter

Før og etter: At Trebitt forskjønner treverket ser vi godt her! Med fargen Trebitt 9050 Strå har terrassen fått ny, varm glød – og nytt liv!

Nytt liv til grånet terrasse

Uteplassen til Eirin og Knut hadde fått en uønsket, grå patina som paret ville gjøre noe med – og som de ønsket å ha klar til neste års vårsesong. Fargekart ble hentet fram, og siden Eirin ønsket å videreføre uttrykket fra inngangsdøren – som er i en naturlig lys, varm trefarge – falt valget på harmonerende Trebitt 9050 Strå, en lys, gyllenbeige og vakker farge. Gulvet ble først vasket med Jotun 3-i-1 Kraftvask og Soppfjerner, og etter et strøk med Trebitt Oljebeis Terrasse kunne hun fornøyd konstatere at de traff «fargespikeren» rett på hodet!

– Jeg hadde irritert meg så lenge over den grå og slitte looken, forteller hun. Hadde jeg visst at jobben var så fort gjort, skulle vi gjort dette for lenge siden!

Trebitt Oljebeis Terrasse

Helhetlig uterom: Plattingen utenfor boden har også fått et strøk med Trebitt Oljebeis Terrasse i fargen Trebitt 9050 Strå.

krukke

Valg av farger

Et nybeiset terrassegulv i en vakker fargetone gir deg det beste grunnlaget når du skal skape din helt personlige uteplass. Trebitt Oljebeis Terrasse lar deg velge mellom mange terrassefarger som i tillegg til å forskjønne treet er tilpasset Jotuns beste husfarger. Se på uterommet som en forlengelse av huset, og velg en farge som harmonerer med fasadefargen. Ta et steg tilbake og betrakt alt som en helhet. Er husfargen gyllen, fungerer de varme terrassefargene best. For dempede sorte eller grå toner vil en gråaktig terrassefarge kunne skape fin harmoni. Hvis gulvet på uteplassen utsettes for mye sol, skal du kanskje velge en av våre lyse, transparente toner som hos Eirin og Knut. Da unngår du at gulvet blir varmt mot bare føtter på de mest solrike dagene.

Trebitt Oljebeis Terrasse

Med god pleie fra unike oljer i Trebitt Oljebeis Terrasse er gulv og trapper godt beskyttet mot både firbente og tobente tråkk!

Slik gjør du

Har du værslitt terrasse uten behandling? Vask med 3-i-1 Kraftvask og Soppfjerner tynnet 1:10. Slip vekk løse trefibre, og påfør 1-3 strøk Trebitt Oljebeis Terrasse. La beisen tørke mellom strøkene. Er terrassen tidligere behandlet, renser du gulvet med Terrassebeisfjerner. Slip vekk løse trefibre, og beis som beskrevet over.

Trebitt Oljebeis Terrasse

Strå i dobbel forstand… Det er ikke vanskelig å se hvor den varme terrassebeisfargen Trebitt 9050 Strå har hentet sin inspirasjon fra!

Hva er forskjellen på ett og tre strøk?

Visuelt sett oppnår du høyere glans, og beisen blir mer dekkende med flere strøk. Fargen forblir lik, men med mindre effekt fra underlaget (opplevelsen av trestruktur blir mindre). Rent teknisk gir flere strøk bedre beskyttelse av terrassen, men merk; risikoen for avflaking kan øke hvis heften ikke er god nok. Derfor anbefales flere strøk kun på slitte terrasser der terrassebeisen har flere ankringspunkter.

før og etter

Før og etter: Terrassegulvet hos Eirin og Knut har fått forlenget levetid med Trebitt Oljebeis Terrasse i fargen Trebitt 9050 Strå.

Jotun Oljebeis Terrasse

 Les mer her om vårt utvalg av flotte terrassebeisfarger.

 Alle Jotuns eksteriørprodukter er utviklet, testet under ekstreme forhold og produsert i Norge. Når du velger et produkt fra Jotun, kan du være trygg på at hus og terrasse får den beste beskyttelsen!

 

Følg oss gjerne her på Jotun Uteinspirasjon på Instagram

Camilla Skjelberg
Camilla Skjelberg

Camilla Skjelberg – Regional Digital Marketing Manager Scandinavia

Camilla har lang erfaring med merkevarebygging og kommunikasjon. I samarbeid med Jotuns fargeeksperter, anerkjente stylister og samarbeidspartnere, deler hun nyheter, trender og inspirerende tips med deg.

Slik gjør du vedlikehold med terrassebeis!

Gjør du vedlikehold av den gamle trappen med terrassebeis, sparer du mange penger.  Se tipsene våre til hvordan du vedlikeholder…

Sommerhytta til Lise og Lars utendørs

Sommerhytta 2022: Les alt om uterommet på hytta til Lise og Lars. – Hytta ble beiset med TREBITT Oljebeis 9054…

Uterommet på hytta til Lina og Eldan

Uterommet på hytta til Lina og Eldan. Hytta ble beiset med Trebitt Oljebeis 0683 Sotgrå.  Gjennom 10 uker av «Sommerhytta»…

Slik ble Sommerhytta til Sara og Ibrahim utendørs

Sommerhytta til Sara og Ibrahim fikk en kjempekoselig uteplass og lekker lounge! Terrasse: Trebitt Terrassebeis 90028 Skyggebrun Gjennom 10 uker…

Nytt fargekart for terrassebeis!

Vi ønsker oss vakre uterom, for lange lyse dager ute! I vårt nye fargekart for terrassebeis finner du flotte farger,…

Beis terrassen og få nytt uterom!

Det er rart hvor stor endring bare en farge kan gjøre med uttrykket! Terrassen i denne utestua er fornyet med…