Blå nyanser – dempet og delikat

Blå nyanser – dempet og delikat

Rolig og naturlig fargemiks: Møbler i tre står ekstra godt fram med en dempet blå farge som bakteppe. Her er veggen malt med vår silkematte nyhet Drygolin Color Expert i fargen Jotun 4252 Kjønnrøk Dempet. Terrassen, beiset med Trebitt Terrassebeis i fargen Trebitt 90029 Naturlig Sølvgrå, kompletterer det hele sammen med frodige grønne planter.

BLÅ FARGEGLEDE

Blått. Gleden over den første blåveisen, en høy sommerhimmel, stille hav eller sildrende vårbekker. Naturens palett spenner fra intense, dype blåtoner og helt over i de blekeste nyanser. Ro og fokus. Svalt og avslappende. Blåfarger har alltid vært dominerende i menneskers liv, og det er kanskje ikke så rart at blått hevdes å være den mest populære fargen i verden!

Et sted for avslapning: Innbydende uterom med veggfarge i Jotun 4252 Kjønnrøk Dempet og terrasse beiset i fargen Trebitt 90029 Naturlig Sølvgrå.

TIDLØSE OG DELIKATE EKSTERIØRTONER

Blå nyanser evner å være både delikate, tidløse og unike. Dempede blåtoner kan berike bymiljøer, understreke tilknytning til fjell og hav, og skape spennende kontraster til moderne materialer. Blåtoner forsterkes ofte i møte med himmel, natur og omgivelser. Utendørs er derfor de dempede og grålige blåtonene de vakreste, som vår nye farge Jotun 5445 Delicate Blue. Og med vår silkematte eksteriørnyhet Drygolin Color Expert forsterkes det sobre uttrykket!

JOTUN 5445 Delicate Blue, TREBITT 9805 Sløret Sort, JOTUN 11129 Smoky Grey.

Dempet og stilfullt: Fargen Jotun 5445 Delicate Blue – en perfekt balanse av blått og grått – er en helt ny og tidsriktig blåtone i årets fargekart. Terrassen i beisfargen Trebitt 9805 Sløret Sort og murfargen Jotun 11129 Smoky Grey er gode eksempler på en helhetlig og gjennomtenkt fargesetting av huset. 

 DRYGOLIN Color Expert

DRYGOLIN Color Expert

 • Ekstrem fargeholdbarhet
 • Vakkert avdempet silkematt utseende
 • Selvrensende
 • Spesielt effektiv mot svertesopp og alger

BLÅ NYHET SOM DEKORFARGE

Blå nyanser er ideelle detaljfarger for husets utemiljø. En nymalt dør eller en benk i årets nye blåfarge, Jotun 5445 Delicate Blue, skaper et innbydende inngangsparti og tilfører huset en lekker og unik detalj.

Lekkert: Vi malte en ytterdør i fargen Jotun 5445 Delicate Blue, og resultatet ble bare så fint! Veggen ses i fargen Jotun 1274 Dus, terrassen i Trebitt 90029 Naturlig Sølvgrå.

 TREBITT Terrassebeis

TREBITT Terrassebeis

 • Vakker og holdbar terrasse
 • Unik effekt mot grønske
 • *Regnsikker etter 1 time (*avhengig av temperatur og fuktighet)
 • Lang holdbarhet i ett strøk

Prøv en dæsj blått i uterommet! Det skal ikke mer til for å friske opp et ellers nøytralt eksteriør. Her er en helt vanlig trebenk malt med Drygolin Nordic Extreme Vindu & Dør i fargen Jotun 5445 Delicate Blue.

 DRYGOLIN Nordic Extreme vindu og dør

DRYGOLIN Nordic Extreme vindu og dør

 • Vår suverent beste til vindu og dør
 • Overlegen beskyttelse
 • Ekstrem farge- og glansholdbarhet
 • Selvrensende

Se hvor enkelt du kan gi utebenken en forfriskende makeover her

Alle Jotuns eksteriørprodukter er utviklet, testet under ekstreme forhold og produsert i Norge. Når du velger et produkt fra Jotun, kan du være trygg på at huset får den beste beskyttelsen!

Nyt en deilig vår og sommer i blått!

Følg oss gjerne på Jotun Uteinspirasjon på Instagram 

Camilla Skjelberg
Camilla Skjelberg

Camilla Skjelberg – Regional Digital Marketing Manager Scandinavia

Camilla har lang erfaring med merkevarebygging og kommunikasjon. I samarbeid med Jotuns fargeeksperter, anerkjente stylister og samarbeidspartnere, deler hun nyheter, trender og inspirerende tips med deg.

Emmas nye fargerike inngangsparti

Emma har skapt et helt nytt inngangsparti! Se så fint det ble når hun malte dørene i fargene Jotun 3343…

Grønnfarger i forfriskende harmoni

Behagelig ton-i-ton: Nydelige, duse grønnfarger som spiller godt sammen. Veggen er malt med vår nye silkematte Drygolin Color Expert i…

Fargerike dager inne og ute

Velkommen hjem til  fargerike Line på Husvik og familiens drøm av et sted ytterst i Oslo-fjorden. Boligen er harmonisk fargesatt…

Du kan male selv om været er ustabilt

Norsk klima kan gi oss utfordringer med å planlegging av hva vi kan gjøre utendørs. Har du problemer med å…

Fargenyhet: Balmy Grey – myk og lun gråfarge

Naturlig, mykt og behagelig: Jotun 8558 Balmy Grey er en helt ny gråfarge som fort vil konkurrere om plassen over…

Vinnere av årets Vinn nymalt hus-konkurranse

Blide vinnere! Jonas Thorsen og Cathrine Haakestad får malt opp huset sitt i valgfri farge med Drygolin Nordic Extreme –…