Blå nyanser – dempet og delikat

Blå nyanser – dempet og delikat

Rolig og naturlig fargemiks: Møbler i tre står ekstra godt fram med en dempet blå farge som bakteppe. Her er veggen malt med vår silkematte nyhet Drygolin Color Expert i fargen Jotun 4252 Kjønnrøk Dempet. Terrassen, beiset med Trebitt Terrassebeis i fargen Trebitt 90029 Naturlig Sølvgrå, kompletterer det hele sammen med frodige grønne planter.

BLÅ FARGEGLEDE

Blått. Gleden over den første blåveisen, en høy sommerhimmel, stille hav eller sildrende vårbekker. Naturens palett spenner fra intense, dype blåtoner og helt over i de blekeste nyanser. Ro og fokus. Svalt og avslappende. Blåfarger har alltid vært dominerende i menneskers liv, og det er kanskje ikke så rart at blått hevdes å være den mest populære fargen i verden!

Et sted for avslapning: Innbydende uterom med veggfarge i Jotun 4252 Kjønnrøk Dempet og terrasse beiset i fargen Trebitt 90029 Naturlig Sølvgrå.

TIDLØSE OG DELIKATE EKSTERIØRTONER

Blå nyanser evner å være både delikate, tidløse og unike. Dempede blåtoner kan berike bymiljøer, understreke tilknytning til fjell og hav, og skape spennende kontraster til moderne materialer. Blåtoner forsterkes ofte i møte med himmel, natur og omgivelser. Utendørs er derfor de dempede og grålige blåtonene de vakreste, som vår farge 4252 Kjønnrøk Dempet. Og med vår supermatte eksteriørnyhet DRYGOLIN Nordic Extreme Supermatt forsterkes det sobre uttrykket!

Drygolin Nordic Extreme SUpertmatt Kjønnrøk Dempet

Dempet og stilfullt: Fargen 4252 Kjønnrøk Dempet – en nydelig blåtone som vil oppleves som både grålig og dus utendørs.

 DRYGOLIN Nordic Extreme Supermatt

DRYGOLIN Nordic Extreme Supermatt

Supermatt Extreme-teknologi – holder lengst!
 • Vakkert, supermatt utseende
 • Overlegen beskyttelse
 • Ekstrem fargeholdbarhet
 • Selvrensende

BLÅ NYHET SOM DEKORFARGE

Blå nyanser er ideelle detaljfarger for husets utemiljø. En nymalt dør eller en benk i blåfargen, Jotun 5445 Delicate Blue, skaper et innbydende inngangsparti og tilfører huset en lekker og unik detalj.

Lekkert: Vi malte en ytterdør i fargen Jotun 5445 Delicate Blue, og resultatet ble bare så fint! Veggen ses i fargen Jotun 1274 Dus, terrassen i Trebitt 90029 Naturlig Sølvgrå.

 TREBITT Terrassebeis

TREBITT Terrassebeis

 • Vakker og holdbar terrasse
 • Unik effekt mot grønske
 • *Regnsikker etter 1 time (*avhengig av temperatur og fuktighet)
 • Lang holdbarhet i ett strøk

Prøv en dæsj blått i uterommet! Det skal ikke mer til for å friske opp et ellers nøytralt eksteriør. Her er en helt vanlig trebenk malt med Drygolin Nordic Extreme Vindu & Dør i fargen Jotun 5445 Delicate Blue.

 DRYGOLIN Nordic Extreme vindu og dør

DRYGOLIN Nordic Extreme vindu og dør

 • Vår suverent beste til vindu og dør
 • Overlegen beskyttelse
 • Ekstrem farge- og glansholdbarhet
 • Selvrensende

Se hvor enkelt du kan gi utebenken en forfriskende makeover her

Alle Jotuns eksteriørprodukter er utviklet, testet under ekstreme forhold og produsert i Norge. Når du velger et produkt fra Jotun, kan du være trygg på at huset får den beste beskyttelsen!

Nyt en deilig vår og sommer i blått!

Følg oss gjerne på Jotun Uteinspirasjon på Instagram 

Camilla Skjelberg
Camilla Skjelberg

Camilla Skjelberg – Regional Digital Marketing Manager Scandinavia

Camilla har lang erfaring med merkevarebygging og kommunikasjon. I samarbeid med Jotuns fargeeksperter, anerkjente stylister og samarbeidspartnere, deler hun nyheter, trender og inspirerende tips med deg.

Utendørs fargenyheter – dempede grålige blåtoner

I årets DRYGOLIN-fargekart presenterer vi to nye og dempede blåfarger. De to fargene, Jotun 4710 Duggblå og Jotun 5556 Nordic…

Husets detaljer og utemøbler krever spesialmaling

Vinduer, dører, staffasje, hagemøbler, gjerder og andre utvendige detaljer​ er ofte laget av høvlet treverk, som krever en maling med…

Harmonisk fargesetting av huset

For å skape en harmonisk fargesetting av hele huset er det viktig å ta hensyn til både omgivelsene, husets stil…

Slik maler du grunnmuren (og murhuset)

Det er i utgangspunktet ikke noe vanskeligere å male mur, hverken grunnmuren eller murhuset, enn det er å male treverk,…

En moderne oljemaling: Oppdag DRYGOLIN Pluss

DRYGOLIN Pluss er oljemalingen som leverer det «lille ekstra» sammenlignet med tradisjonelle oljemalinger. Mer værbestandig, bedre beskyttelse og lengre vedlikeholdsintervaller….

Rødt til både moderne boliger og tradisjonelle hus

Røde hus har en spesiell plass i hjertene til mange, særlig i Norge og Skandinavia. Fra den klassiske røde stuen…